Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win: 3x Instagram telefoonhoesjes of magneten van Fabstagram!

Fab_zpsb2a759b5.png

Eerder deze week hadden jullie al mijn nieuwe iPhone hoesje van Fabstagram kunnen zien met mijn eigen Instagram foto’s. Jullie reageerden daar allemaal zo leuk op dat ik samen met Fabstagram besloot een leuke winactie te houden! Ik geef namelijk 3x een Instagram telefoonhoesje weg! Geschikt voor de iPhone 4/4s, iPhone 5, Samsung Galaxy II & III en de HTC One!

Wat moet je doen?

– Maak je eigen ontwerp op Fabstagram
– Deel deze op Twitter (mention mij wel @byAranka)
– Like de Fabstagram Facebook pagina

Hem delen via Twitter gaat heel makkelijk, je gaat naar de ‘my gallery’ die vind je onder je Instagram naam rechts bovenin.

Je deelt hem op Twitter.

Vermeld er wel eventjes mijn Twitter naam bij, want anders kan ik de drie leukste niet uitkiezen.

Mocht je geen Twitter hebben, je mag ook een printscreen van je hoesje sturen naar win@byaranka.nl

Fab_zpsb2a759b5.png

De actie loopt een hele week dus je kan meedoen tot en met zaterdag 23 februari. Dus ga allemaal aan de slag met het maken van je persoonlijke telefoonhoesje op Fabstagram en deel hem met mij op Twitter. De drie leukste inzendingen winnen hun hoesje!

Omdat ik merk dat er veel meiden geen geschikte telefoon hebben mag ik ook nog eens 3 keer setjes met 9 magneten weggeven, daarvoor gelden dezelfde spelregels :).

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Super toffe actie! Alleen ik doe niet mee, want ik heb al een hoesje voor mijn telefoon die ook mijn scherm beschermd (flipcover) en ik wil ook niets anders, haha. :) Succes iedereen die wel meedoet!

  2. Dit is een super leuke actie! Instagram kan toch alleen via een i-phone? Jammer dat men dit nu aak al nodig heeft. Tegenwoordig hoor je er niet meer bij als je dit niet hebt! Maar helaas kan het niet op een bb. :(

  3. Leuk idee! Ik doe alleen niet mee. Ten eerste omdat ik geen instagram gebruik en ten tweede omdat het niet kan op mijn telefoon. :-)

  4. Super leuke actie ik heb er eentje gemaakt en naar je verstuurd via twitter :D Je actie komt echt net op tijd, heb net mijn nieuwe mobiel besteld! De Facebookpagina heb ik ook geliked.

  5. Super leuk :D! Ik heb ‘m gestuurd naar je Twitter, hoop echt dat ik win. Na drie pogingen was die eindelijk klaar. De eerste was bijna af: Ik probeerde een ander ontwerp. Alles weg. Tweede keer viel bij het laatste plaatje het internet weg, weer alles weg, de derde keer was goed!

  6. Oh mijn God!! Een woord WAUW! Ik heb mijn ontwerp geplaatst op twitter, jou gementiont & fb geliked. Nu alleen nog heel hard duimen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *