Win: 2x Bol.com cadeaukaart t.w.v. € 25,-

 photo Bol2_zps7e342834.png

De feestdagen staan voor de deur en december is niet de goedkoopste maand van het jaar… Gelukkig heb ik een hele leuke winactie voor jullie van Bol.com! Omdat Bol.com sinds een tijdje een luxe assortiment heeft mag ik ter ere daarvan twee cadeaukaarten ter waarde van € 25,- weggeven! Wil jij zo een kaart winnen? Kijk dan snel verder wat je daarvoor moet doen!

 photo Bol1_zps184948bc.png

Bij Bol.com kon je al voor heel veel producten en spullen terrecht, vrijwel alles als ik er zo over nadenk. Maar de echte luxe en mooie producten waren er nog niet, maar nu wel! De echte luxe poes kan nu haar hart ophalen met beauty merken zoals Dior, Dolce & Gabbana, Prada, Chanel, Chloé en ga zo maar door. Perfect om cadeau te geven voor de kerstdagen! Maar omdat de meeste producten niet heel goedkoop zijn, help ik je handje met deze leuke cadeaubon!

 photo Bol_zps68ad8f2e.png

Wat moet je doen?

– laat een reactie achter dat je mee doet
– vertel wat jouw ultieme kerstcadeau is, zal leuk zijn als deze van Bol.com komt
– laat een geldig e-mail adres achter in het daarvoor bestemde vakje zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt
– de winactie duurt tot en met 19 december

 photo Bol3_zps5b545b88.png

Heel veel succes allemaal en wellicht is deze cadeaukaart ter waarde van € 25,- nog voor de kerstdagen van jou!

Deze winactie is in samenwerking met Bol.com

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

192 reacties

 • Reply
  sanneeline
  12 december 2014 at 15:13

  Hoi Aranka, ik doe graAg mee! Ik zou van de bon Een paar prachtige engelse boeken kopen. Groetjes sanne

 • Reply
  Melanie
  12 december 2014 at 15:13

  Ik doe graag mee aan deze actie! Waarom? Ik ga net als jij aan het eind van het jaar, eigenlijk met de kerst, uit huis. Mijn vriend en ik zijn met een verbouwing bezig en dat kost heel veel geld! Ik zou niet perse een luxe product uitzoeken maar de kaart gebruiken voor het aanschaffen van keukengerei of andere huisinrichting.

  Iedereen succes en een fijne vrijdag gewenst!

  XoXo Melanie

 • Reply
  Mariska
  12 december 2014 at 15:22

  Hoi Aranka, ik doe heel graag mee met deze super leuke actie! Ik wil heel graag weer mijn e reader voorzien van wat nieuwe boeken daar kan ik deze bon heel goed voor gebruiken :)

 • Reply
  Joy
  12 december 2014 at 15:22

  Wat een leuke prijs. Ik maak graag kans zodat ik een keer voor de verandering een kadootje voor mezelf kan uitzoeken :)
  Ik ben al klant bij bol en bijna alle sint en kerstkadootjes zijn daar besteld.
  Zelf zou ik graag een heerlijke geschenkset met geurtje bestellen of een leuke dvd-box (van Twilight bijv.)om deze koude avonden door te komen. :)
  Gewoon iets wat ik normaal niet zou kopen omdat er geen geld voor is.

 • Reply
  Merel
  12 december 2014 at 15:23

  ik wil heel graag meedoen en dan het boek teardrop kopen :) die wil ik heel graag voor kerst hebben namelijk.

  xxx

 • Reply
  Elisa
  12 december 2014 at 15:33

  Ik doe mee. Mijn ideaal kerstcadeau is flowerbomb van Victor & Rolf. Prijzig maar super lekkere geur x

 • Reply
  Sara
  12 december 2014 at 15:37

  I’m in! Ik zou heel graag de complete dvd-box van Friends onder de kerstboom zien, al denk ik niet dat dat het geval is wegens de prijs hah :D

 • Reply
  marjolein
  12 december 2014 at 15:38

  Ik doe graag mee! Mijn ultieme kerstcadeau van dit moment is een mooi oogschaduwpalette (sleek of w7) waarmee ik een nude ooglook kan maken. En ik zag dat deze dus te koop zijn via bol.com!

 • Reply
  Liefsannebelle
  12 december 2014 at 15:40

  Wat leuk! Ik zou voor het boek ‘You only live once’ van Lonely Planet gaan. Heerlijk wegdromen tijdens de kerstvakantie met een boek op mijn schoot :)

 • Reply
  Sarah
  12 december 2014 at 15:43

  Wat een super leuke winactie! Echt tof dat bol.com nu ook luxe cosmetica verkoopt. Ik zou ontzettend blij zijn als er een lipstick van Yves Saint Laurent onder de kerstboom lag, ik wil hier echt al tijden eentje van uitproberen maar ik geef niet zomaar even dertig euro uit voor een lipstick. Dus die cadeau kaart zou heel erg welkom zijn! :) Veel succes allemaal. xo

 • Reply
  Marieke
  12 december 2014 at 15:45

  Als ik zou winnen zou ik een aantal engelse boeken inslaan, ben helemaal verslaafd de laatste paar maanden!

 • Reply
  Suzanne
  12 december 2014 at 15:46

  Hoi, ik doe mee! :)
  Wat ik het liefste zou krijgen voor kerst is een epilator. Wat word ik gek van scheermesjes! En ik wil natuurlijk wel gladde benen als ik in mijn mooie kerstjurk loop. Dus dat zou ik het liefst willen kopen van een bon van bol.com

 • Reply
  pinkitnl
  12 december 2014 at 15:47

  Wat leuk! Ik doe graag mee wil graag het boek van Cynthia er van kopen en nog een mooie Essie nagellak :-) Succes allemaal x

 • Reply
  Charlotte
  12 december 2014 at 15:48

  Ooh, toffe actie! Ik zou graag het kookboek van The Hummingbird Bakery kopen, kan ik eindelijk eens deftige cupcakes maken :) Perfecte ontspanning voor mijn blokperiode die eraan komt :)

 • Reply
  Tessa
  12 december 2014 at 15:50

  Super leuk! Ik zou met deze bon het boek van Michelle Phan uitzoeken! Van het restant zou ik nog wat leuks uitzoeken voor mijn moeder, want dat heeft ze verdient!
  En je idee om een paar weken te ploggen vind ik ook super leuk! Ik hoop dat je ervoor kiest het te doen.
  Liefs en veel succes met de verhuizing de komende weken!

 • Reply
  TjLa
  12 december 2014 at 15:50

  Wat leuk, ik doe mee! Ik zou het liefst, dolce&gabanna makeup (rode lipstick) willen kopen van.

 • Reply
  Ilse
  12 december 2014 at 15:51

  Ik doe graag mee met deze wedstrijd! Ik zou de waardebon gebruiken om de Defined buffer kwast en de poederkwast van Zoeva te kopen. Of ik zou ook gelijk de hele ‘Classic Face set’ kunnen aanschaffen. Deze kwasten schijnen echt fantastisch te zijn!

 • Reply
  Emma
  12 december 2014 at 15:58

  Ik doe mee! Zou heel graag een horloge willen, ik aas er al tijden op maar heb het geld er toch niet voor over. €25 euro zou me al een eind op weg helpen!

 • Reply
  Bernadette
  12 december 2014 at 16:04

  Ik wil heel graag een Dolce & Gabbana nagellak! Ik heb flink wat nagellakken en probeer er van elk merk minstens één te hebben. Dure merken horen hier uiteraard ook bij, maar dit koop ik wat minder snel voor mezelf. Toch wil ik er graag zo een, zeker na jou review!! 25 euro is precies genoeg!

 • Reply
  Tara
  12 december 2014 at 16:06

  Wat leuk zeg! Ik zou heel graag een keukenmachine willen voor kerst (al is dat wel een beetje een prijzig cadeau hihi). Aangezien ik die waarschijnlijk niet ga krijgen sparen mijn vriend en ik Bol.com cadeaubonnen, zodat we er uiteindelijk een kunnen aanschaffen! Deze kaart zou daar goed bij helpen.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  12 december 2014 at 16:07

  Dat is makkelijk. Ik zou voor een oogschaduwpalette van Dolce & Gabbana gaan en dan eentje waar je veel kanten mee uit kunt, zoals het stromboli 130 quattro

 • Reply
  kieke14
  12 december 2014 at 16:13

  wow heel erg leuk vind ik dit. En ik wist al gelijk wat ik zou willen haha.
  Je had het al ergens (ik geloof op twitter?) erover dat bol.com nu de w7 paletten verkoopt en daar werd ik helemaal blij van! Ik zou dus gelijk deze http://www.bloglovin.com/frame?post=3909281391&group=0&frame_type=a&context=&context_ids=&blog=2334978&frame=1&click=0&user=0 bestellen :D Het in the nude palet, lijkt mij heel gaaf :D

 • Reply
  Annelien
  12 december 2014 at 16:15

  Hey Aranka,
  ik doe ook mee met de winactie!
  Ik zou graag er een cadeautje mee kopen voor mijn mama aangezien ze door een nogal moeilijke, emotionele periode gaat. Zo kan ik haar nog eens tonen dat ik er voor haar ben!
  Liefs,
  Annelien

 • Reply
  Lysanne
  12 december 2014 at 16:16

  Leuke winactie! Ik zou graag twee cd’s voor kerst willen hebben, namelijk ‘1989’ van Taylor Swift en ‘Rivals’ van Kensington. Die staan al een tijdje op mijn wishlist.

 • Reply
  Wendy Esther
  12 december 2014 at 16:20

  Wauw te gek! Ik doe graag mee. :D
  Al maanden heb ik drie beauty-producten op mijn wishlist staan maar omdat ik nu weinig inkomen heb mag ik ze niet kopen van mezelf haha.
  Het gaat om:
  – Sleek palette in ‘Garden of Eden’
  – Miss Sporty lipstick in ‘Innocence’
  – Etos baked blush

  Deze items zouden mijn ultieme kerstcadeautjes zijn! :)
  En ik wist niet dat Bol.com zoveel make-up verkoopt, leuk!

  Liefs, Wendy

 • Reply
  Anouk
  12 december 2014 at 16:29

  Wat een gave winactie, ik bestel best vaak bij bol.com en voor de uitzet wil ik graag nog kookboeken van Jamie Oliver. Vooral Jamie in 15 en 30 minuten lijkt mij ideaal en lekker! Ik doe graag mee:)

 • Reply
  femketje
  12 december 2014 at 16:39

  awesome ik doe mee :D ik zou denk ik wel ff op de make-up pagina’s rondsnuffelen, maar de sims 4 lijkt me ook erg nice om onder de boom terug te vinden!

 • Reply
  Mieke
  12 december 2014 at 16:47

  Hoi Aranka, ik heb mijn oog al een tijdje op een messenblok van Jamie Oliver. Maar vind ‘m nogal prijzig…. Die 25 euro is dus super welkom!
  Xx

 • Reply
  Valentine
  12 december 2014 at 16:55

  Heey! Super leuk dat je dit doet! Ik zou er graag boeken van willen kopen, zoals de maze runner & if i stay. :) x

 • Reply
  margotvdbosscheMargot
  12 december 2014 at 16:56

  Mijn ultieme kerstcadeau is een lipstick uit de YSL Rouge Volupte collectie! Lijkt me fantastisch!

 • Reply
  Ellen
  12 december 2014 at 16:58

  WOw wat een leuke winactie! Ik zou het besteden aan spullen voor de uitzet. Mijn ex en ik woonden samen en hij heeft alles gehouden dus als ik over een tijdje weer weg ga bij mijn ouders moet ik alles opnieuw kopen.

 • Reply
  Lisa
  12 december 2014 at 17:00

  Wat een leuke actie. Ik zou een nieuw sieraad kopen bij Bol.com of het boek van Coco Chanel.

 • Reply
  amandasturm2014
  12 december 2014 at 17:07

  Oooh wat leuk! Ik doe mee. Ik zou graag het boek van The Maze Runner willen hebben.

 • Reply
  Tessa
  12 december 2014 at 17:11

  Die zou ik heel graag willen winnen! Ik krijg de 20ste op mijn verjaardag een Nintendo DS en ik moet nog een spel er voor kopen. Ik was aan het twijfelen tussen Kirby Triple Deluxe of New Super Mario Bros 2.

 • Reply
  Ilse
  12 december 2014 at 17:16

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Ik zou wel graag een leuk kleurtje nagellak voor de feestdagen willen kopen!

 • Reply
  ilsiee prins
  12 december 2014 at 17:18

  Heey, Wat een geweldige actie heb je weer georganiseerd voor de lezers van je blog! Echt top dat je dit mag weggeven. Ik doe natuurlijk ook graag mee voor een kansje, echt superleuk en vooral zo met de feestdagen voor de deur! Ik zal nog heeeel graag 1 van de sally hansen gel-lakjes willen hebben…. Dan ben ik de gelukkigste meid op aarde mocht ik dat onder de boom vinden hihi…Natuurlijk like ik je op Bloglovin EN op facebook! Een hele fijne avond gewenst, Groetjes ilsiee

 • Reply
  Lisanne
  12 december 2014 at 17:24

  Hey leuke actie
  Ik waag een gokje :)
  Ik zou graag een paar boeken willen hebben, die niet in de boekwinkel te verkrijgen zijn en ook een luchtje voor replay is altijd welkom haha

 • Reply
  BeautyFlower
  12 december 2014 at 17:25

  ohh ik doe heel graag mee! :D
  wat ik graag zou willen hebben? make-up, make-up en nog eens make-up! ik ben de laatste tijd echt verzot op hoe je jezelf mooi moet opmaken, de ’tips and tricks’ en beautyblogs! :) ;)
  xxx Lina

 • Reply
  Moniek
  12 december 2014 at 17:26

  Oooo ja ik doe mee….oef wat ik zou kopen…oh er is zoveel leuks…leuke make-up, nagelak (sensationails) oogschaduwpaletjes, parfum…pfffff…dus die bon komt wel op, hahahaha.

 • Reply
  Nienke
  12 december 2014 at 17:32

  Leuk, ik doe mee! Mijn ultieme cadeau is een boek, al wordt kiezen nog moeilijk.

 • Reply
  Nicolish
  12 december 2014 at 17:36

  Super leuke winactie zeg! Ik ben dol op de bol.com webshop. Mijn ultieme kerstcadeau zou een mini laptop zijn, maar dat is wat te duur haha. Ik zou ook wel graag een Revlon lipstick willen. Mijn email is nicolish4@gmail.com.

 • Reply
  Linda
  12 december 2014 at 17:41

  Mijn ultieme kerstcadeau zijn parel oorbellen. Deze staat sinds kort op mijn wishlist sinds het pareltje van mijn vorige setje los is geraakt. Voor dit bedrag zou ik graag een nieuw paar willen aanschaffen!

  Liefs Linda

 • Reply
  mellavieee
  12 december 2014 at 17:43

  Wat een fijne winactie! Ik doe graag mee omdat ik voor mijn blog graag een spiegelreflex zou aanschaffen. Indien ik win zou de geschenkkaart een leuke korting zijn – als kerstcadeau x

 • Reply
  Caylee
  12 december 2014 at 17:47

  Hey! Ik doe zeker mee! Als ik een kaart zou winnen, koop ik er twee boeken van deie boven aan mijn leeslijstje staan: Not that kind of Girl en Eleanor & Park. xx

 • Reply
  Tamara
  12 december 2014 at 17:51

  Ik doe graag mee. Ik zou dan een leuk kerstcadeautje kopen voor mijn schoonzusje. Fijne feestdagen!!

 • Reply
  Chantal
  12 december 2014 at 17:54

  Ik zou het bijleggen aan een ‘luxe’ luchtje voor mezelf! Is echt typisch iets waarvan ik het vaak lastig vind om m’n (weinige) geld aan uit te geven, terwijl ik er zo van hou!

 • Reply
  lifebysyl
  12 december 2014 at 18:11

  Oh wauw leuk! !
  Ik wil cdtjes kopen ervan.
  sylvanamontero@hotmail.com

 • Reply
  Esmeralda Groenland
  12 december 2014 at 18:12

  Ik denk dat ik een heerlijk parfum zou uitzoeken op Bol.com

 • Reply
  Sandra(hpw)
  12 december 2014 at 18:13

  Mijn ultieme kerstkado zou dan een Samsung Systeemcamera zijn! Deze: http://www.bol.com/nl/p/samsung-nx2000-20-50mm-losse-flitser-systeemcamera-zwart/9200000014007518/

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  12 december 2014 at 18:16

  Wauw, wat een leuke actie! Ik doe graag mee! Ik heb niet echt een ultiem Kerstcadeau, maar beautystuff is altijd goed en dat verkoopt Bol.com gelukkig genoeg :)

 • Reply
  Julia
  12 december 2014 at 18:21

  Jaaa ik doe graag mee! Ik koop bij bol.com vaak boeken en ik wil heel graag mijn John Green collectie compleet maken, dus dan komt die 25 euro heel goed van pas!
  Ook heeft bol.com beautystuff genoeg. Ik ben enthousiast!

 • Reply
  Hanna
  12 december 2014 at 18:22

  Ik doe graag mee en zou voor die 25 euro een pizzasnijder kopen (er zijn hele mooie van Brabantia) en misschien een boek… De nieuwe “Silkworm” van Robert Gailbraith staat al een tijdje op mijn lijstje.

 • Reply
  Nebahat
  12 december 2014 at 18:27

  Ik doe ook mee! Zou wel een nieuw steentje voor in mijn Melano ring willen..
  Nu nog hopen dat ik win haha xo

 • Reply
  Carmen Slot
  12 december 2014 at 18:28

  Wat leuk, ik doe mee! Mijn ultieme kerstcadeau is (oke beetje duur) een macbook pro, maar als het wat goedkoper moet haha, een nieuwe lens voor mij spiegelreflex! Bij Bol.com hebben ze ze ook vgm.

  X Carmen (ourbeautythings@hotmail.nl)

 • Reply
  Yvonne
  12 december 2014 at 18:39

  Hier een luxe poes die dol is op cadeaubonnen. Ik koop heel soms iets van duurdere merken, maar de meeste zijn budgetproducten. Ik zou deze bon dan ook graag willen besteden aan een van de bovenstaande luxe merken die je genoemd hebt! :-)

 • Reply
  Sanne
  12 december 2014 at 18:45

  Ik doe heel graag mee!

  Mijn ultieme kerstcadeau is een boxset met alle 7 boeken van Harry Potter (Engelstalig). Ik hou van die serie en heb alle boeken in het Nederland en een aantal in het Engels. Ik heb alleen verschillende soorten (paperback en hardcover door elkaar) en dan alleen deel 2, 4, 5 en 7. Ik zou zo graag de nieuwste boxset kopen, zodat alle boeken mooi bij elkaar passen. En bol.com heeft die in het assortiment, alleen is de boxset wel een beetje duur. De cadeaubon zou dus al een deel van de prijs afhalen.

 • Reply
  Linda
  12 december 2014 at 18:49

  Ah wat leuk, ik doe mee!
  Ik zou heel graag de nike internationalist sneakers willen :)

 • Reply
  beautybylj
  12 december 2014 at 18:54

  Ik doe graag mee! Ik zou graag het boek Bobbi Brown Make up Manual willen onder de Kerstboom! Mijn email is lotje_j@live.nl Xx

 • Reply
  Danielle
  12 december 2014 at 19:05

  Mijn ultieme cadeau is toch wel een hele goede kwast voor mijn blush en highlighter. En met die kadobon ben ik aardig op weg:)

 • Reply
  Nynke
  12 december 2014 at 19:21

  Wat leuk zeg. Ik heb al heel lang een e-reader op mijn lijstje staan. Zo makkelijk om onderweg te lezen.

 • Reply
  Femke
  12 december 2014 at 19:37

  Hoi !
  Eerst wil ik even zeggen super leuke blog!
  Ik wil ook graag mee doen met de bol winactie!
  Ik zou graag wat nieuwe makeupkwasten willen!
  Liefs, Femke

 • Reply
  Ellen
  12 december 2014 at 19:41

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie. Bol.com is een goede webshop, ik bestel er graag. Ik zou graag een lekker luchtje of mooie cosmetica kopen voor de kerst en mijn verjaardag.

 • Reply
  Andrea
  12 december 2014 at 19:43

  Ik doe ook mee! Ik zou graag een taalcursus Mandarijn willen, dat wil ik al een tijdje proberen te leren :)

 • Reply
  Joyce Riedeman
  12 december 2014 at 19:52

  Ook ik doe graag mee!
  Ik wil mijzelf een swarovski armband cadeau doen, dus kan die cadeaubon goed gebruiken.

 • Reply
  lucindainwonderland
  12 december 2014 at 19:58

  Wat super leuk! Tjah daar wil ik natuurlijk ook wel kans op maken. Ik heb op dit moment wel een aantal dingen in mijn verlanglijstje staan bij Bol, zoals een blender en het kookboek My Drunk Kitchen… dus zou erg leuk zijn als ik die zou kunnen kopen. xxx Lucinda

 • Reply
  Ann ages gracefully
  12 december 2014 at 20:04

  Heerlijk ik zou het spenderen aan e-books voor mijn reader. Vooral thrillers lees ik graag en ik ben 2 weken vrij met kerst dus kan ik lekker veel lezen Jum!

 • Reply
  Anniek
  12 december 2014 at 20:10

  Super leuk weer een winactie! Ik zou ervan het boek Anti-Glamour van Carice en Halina kopen, zodat ik in de kerstvakantie iets te lezen heb :)

 • Reply
  Andrea
  12 december 2014 at 20:27

  Wat leuk! Ik doe graag mee. Mijn favoriete cadeau is toch een boek. Heerlijk voor de koude dagen op de bank met een dekentje en een kop thee. Daar kan ik me uren mee vermaken.

 • Reply
  Isis
  12 december 2014 at 20:40

  Hele leuke actie! Ik zou graag nog een rood nagellakje van Dolce & Gabanna willen hebben (fire), die vind ik zo mooi!

 • Reply
  sacha
  12 december 2014 at 20:44

  Ik doe mee : mijn beste kerstcadeau is toch echt de selfiestick

 • Reply
  Valesca
  12 december 2014 at 20:46

  Ja leuk ik doe ook een keer mee met een winactie op je blog! Mijn ideale kerstcadeau zou een keukenmachine zijn. Zo hoef ik niet te kiezen tussen een cadeautje voor mn uitzet of voor mezelf haha.
  25 euro is natuurlijk mooi meegenomen bij de aanschaf van een keukenmachine!

 • Reply
  Marjoleinee
  12 december 2014 at 20:49

  Ik doe graag mee, sinds bol.com ook make-up verkoopt kijk ik er steeds vaker op! Ik krijg dan ook het liefste een prachtige lipstick voor kerst, of de boekenset van The Maze Runner, deze zou ik ook graag onder de boom vinden :)

 • Reply
  Tessa
  12 december 2014 at 20:50

  Leuk! Ik zou gaan voor een nieuwe parfum :)

 • Reply
  Lut
  12 december 2014 at 21:00

  Wat leuheuk :D Het kleurboek voor volwassenen lijkt mij vet en films! (Ja er zijn nog mensen die films kopen op dvd :))

  Liefs en prettige feestdagen!

 • Reply
  Lieke
  12 december 2014 at 21:08

  Leuke winactie!! Mijn ultieme kerstcadeau zal zijn de nieuwe cd van Ed Sheeran ;)

 • Reply
  ingridspeijer
  12 december 2014 at 21:11

  Zo leuk dat Bol.com steeds zijn assortiment uitbreidt. Jaren geleden kocht ik er alleen boeken, maar zoveel meer!! Ik zou de bon gebruiken voor wat gezelligs van Blond, twee vrolijke mokken bij de Winterse collectie. Ik heb zware tijden na een auto ongeluk. Opnieuw leren lopen en word op eertse kerstdag ontslagen door te lang ziek na ongeluk, ik kan wel een vrolijke oppepper gebruiken! Blond vind ik dat absoluut, een gewoon kopje thee in bed wordt daar een stuk gezelliger door…
  Duimen maar dus!!

 • Reply
  Anita H.
  12 december 2014 at 21:12

  Mijn ultieme kerstcadeau is een slowjuicer. Inderdaad te verkrijgen bij bol.com. Maar aanzienlijk hoger geprijsd dan 25 euro helaas.

 • Reply
  Christien
  12 december 2014 at 21:14

  Hoi Aranka, wat een leuke actie! Ik zou boeken of ebooks kopen met de cadeaubon. Daar kan ik de kerstvakentie goed mee door komen!

 • Reply
  Rosalie
  12 december 2014 at 21:23

  Ik doe mee! Ik zou het boek ‘365 dagen succesvol’ kopen. Dat lijkt me een onwijs leuk doe-boek met handige tips over een gelukkiger, succesvoller leven, op een laagdrempelige manier! Leuke winactie!

 • Reply
  Jorine
  12 december 2014 at 21:28

  wat een geweldige actie…..ik zou heel graag een mooie leren armband voor mijn vriend kopen <3

 • Reply
  alissacoelingh
  12 december 2014 at 21:31

  Wat een leuke actie! Ik zou er heel graag een boek voor mijn moeder van willen kopen. Powerfood of 5 or less :) Daar zou ze heel erg blij mee zijn!

 • Reply
  Marloes
  12 december 2014 at 21:42

  Ik doe zeker mee! Mijn ultieme kerstcadeau zou een nieuw konijnenhok voor mn lieve konijntje zijn. Zoiets als de Villa Flappie uit de reclame wellicht? Haha de kerstreclame nu is echt te leuk.

 • Reply
  miriam
  12 december 2014 at 21:57

  Omdat ik dit jaar eens geen dvd’s of blurays wil kopen, heb ik bij Bol.com inspiratie opgedaan voor andere cadeaus. Ik werd direct enthousiast over deze oorbellen http://www.bol.com/nl/p/the-jewelry-collection-oorhangers-veer-zilver-gerhodineerd/9200000026557392/ of ik ga op zoek naar een paar nieuwe lipsticks. Ik heb er maar 3 en kan wel wat nieuwe kleuren gebruiken!

 • Reply
  Femke
  12 december 2014 at 22:13

  Ik zou heel graag een mooie nagellak van Dior willen, ik vind ze prachtig maar daar is de prijs helaas ook naar… Ik doe graag mee met deze winactie!

 • Reply
  Amy
  12 december 2014 at 22:21

  Ik zou iets moois kopen van de beauty afdeling, ik ben zelf helemaal aan het experimenteren met oogschaduw – zo mooi vind ik dat! (: Ik doe dus heel graag mee!

 • Reply
  Ingrid
  12 december 2014 at 22:27

  Hoi Aranka.
  Ik doe graag mee aan deze leuke actie. Ik zou van de cadeaukaart een boek kopen bij Bol.com. ‘Ik kom terug’ van Adriaan van Dis staat hoog op mijn verlanglijstje dus dat boek zal het worden. Ik vind Bol.com erg leuk en ze hebben lekker veel, toch koop ik er alleen maar boeken.

 • Reply
  Janine
  12 december 2014 at 22:53

  Superleuke actie en heel welkom want 1 van mijn TiSento oorbellen is vanmiddag stuk gegaan, ik zou dus nieuwe oorbellen kopen!

 • Reply
  Hanne
  12 december 2014 at 23:03

  Hey Aranka! Wat een leuke winactie! Ik zou graag revlon make up krijgen, want die is hier in België niet te koop. Gelukkig is het wel op Bol te krijgen! :)

 • Reply
  Nancy
  12 december 2014 at 23:04

  Ik zou heel graag een nieuwe kop willen voor mij visa pure.
  Ik wil graag de ene voor diepe reiniging hij is helaas 20 euro. Ik zou de bon daar voor gebruiken

 • Reply
  Cherish
  12 december 2014 at 23:34

  Wauw wat een leuke winactie!!! Goed einde van het jaar! Ik zou gaan voor het Little People geluidenhuis voor mijn meisje van 1 jaar. Ze is zo aan het ontdekken, en met een mooi huisje in huis zal ze veel plezier hebben. Ik hoef gelukkig dan niet de verf en de kwasten uit de kast te halen om dit huisje te bewonderen ;-)

 • Reply
  roosjeee03
  12 december 2014 at 23:34

  Ik doe graag mee met deze leuke winactie! Mijn ultieme kerstcadeau zou een camera zijn of een paar boeken van mijn verlanglijstje :)

 • Reply
  smilingbeauties
  12 december 2014 at 23:58

  Ik doe heel graag mee! Ik zou graag nieuwe oorbellen kopen voor mezelf, of een nieuwe electrische tandenborstel voor in het nieuwe huis van mij en mijn vriend

 • Reply
  xoisaura
  12 december 2014 at 23:59

  Hey Aranka! Ik doe zeker mee en zou graag een real techniques make-up kwastenset kopen. Groetjes!

 • Reply
  Denise vN
  13 december 2014 at 01:21

  Ik doe graag mee met je winactie.
  Mijn schoonvader is ernstig ziek en het gaat momenteel erg slecht met hem, mijn ULTIEME kerstcadeau is dus eigenlijk dat hij de kerstdagen haalt (op een -nog- beetje normale manier).
  Materieel zou mijn wens liggen bij een nieuw koffiezetapparaat.
  Ik volg je al een tijdje op Bloglovin en heb het artikel geliked.
  Liefs,
  DenisevN

 • Reply
  Lisa
  13 december 2014 at 01:35

  Ik verjaar de 20ste, en zou met de cadeaubon dan graag makeup van D&G kopen zoals op jou pagina!!

 • Reply
  Seda
  13 december 2014 at 03:38

  Hoi Aranka, ik doe ook mee! Ik wil heel graag een paar nieuwe boeken kopen, omdat ik veel boeken lees. Dat zou mooi meegenomen zijn! Groetjes

 • Reply
  sabine beining
  13 december 2014 at 07:03

  Mijn ultieme kerst kado zou een lipstick van d&g zijn.met deze bon zou ik een prachtig kleurtje uitkiezen

 • Reply
  Lisette Kleiweg
  13 december 2014 at 07:54

  Ik droom van Royal Revolution van Katy Perry…..

 • Reply
  Stephanie
  13 december 2014 at 08:12

  Wat een leuke actie! Mijn vriend en ik zijn 30-12-2014 al weer 12,5 jaar bij elkaar. Het lijkt mij erg leuk om daarvoor nieuwe vriendschapsringen te kopen van bol.com! Ik heb er erg mooie gezien!

 • Reply
  Melissa
  13 december 2014 at 08:20

  Wat een leuke actie, ik doe mee! Voor mij is het ultieme kerstcadeau een DVD box van mijn favoriete serie: Pretty Little Liars!

 • Reply
  Lies
  13 december 2014 at 08:56

  Hoi Aranka, ik zou die cadeaukaart erg goed kunnen gebruiken. Eergisteren hebben ze namelijk geconstateerd dat ik een suiker en kleurstoffen intolerantie heb.. Ik moet nu dus heel mijn voedingspatroon aan gaan passen. Daar zou een goed boek met ´cleane´ recepten erg goed bij passen. Fingers crossed!

 • Reply
  Janneke
  13 december 2014 at 09:53

  Ik zou gaan voor de Dolce & Gabbana lipstick die je pas hebt laten zien. Normaal gesproken zou ik nooit zo’n dure lipstick kopen, maar met een cadeaukaart van € 25,- is het een leuk prijsje. Succes iedereen!

 • Reply
  Jantine
  13 december 2014 at 10:14

  Ooh wat een gave prijs! En wat veel reacties al! Maar, wie niet waagt wie niet wint! Wij verwachten in het voorjaar ons eerste kindje, en ik zag dat bol.com ook heel veel heeft voor babykamers! Ik ga alvast dromerig rondkijken op de site ;)

 • Reply
  loesblogt
  13 december 2014 at 10:48

  Wat een leuke winactie! Ik zou zelf niet per sé een luxe item kiezen. Nouja, in de zin van het product zelf dan. Ik zou een aantal boeken kopen aangezien ik die altijd lees als ik aan het reizen ben . En aangezien ik elke week zo’n 12 uur in het openbaar vervoer doorbreng is dat geen overbodige luxe! ;)

 • Reply
  Denise
  13 december 2014 at 11:04

  Ik zou graag mee willen doen. Mijn ideale kerst kado zou een goede waterproof eyeliner zijn.Ik heb er wel een paar van budgetmerken, maar helaas blijven deze allemaal totaal niet zitten op mijn ogen, terwijl ik al alle trucjes heb geprobeert.

 • Reply
  Jasmijn
  13 december 2014 at 11:41

  Heel leuk, ik doe mee!
  Mijn ultieme kerstcadeau zou een lekker luchtje zijn.
  X

 • Reply
  Suzanne
  13 december 2014 at 12:22

  Een lipstick van D&G <3

 • Reply
  Diolifestyle
  13 december 2014 at 12:52

  Wat leuk! ik doe graag mee. Ik zou graag Essie lakjes willen!

 • Reply
  xwiesx
  13 december 2014 at 12:55

  Mijn ultieme kerst cadeau zou make-up van Dolce & Gabbana zijn. De producten zagen er zooo pretty uit! Ik doe daarom ook graag mee. Super leuk dat je dit mag weggeven.

  Liefs Wies

 • Reply
  Naomi
  13 december 2014 at 13:01

  Super leuke actie! Ik doe mee. Als ik zou winnen zou ik het boek bestellen van Rens Kroes, daar ben ik al heel lang benieuwd naar

 • Reply
  beautydiarynl
  13 december 2014 at 13:18

  Super leuk! Ik doe mee! Ik zou denk ik iets van Kardashian beauty bestellen ;)

 • Reply
  Marloes
  13 december 2014 at 13:21

  Mijn ultieme kerstcadeau? Op dit moment toch echt de expert face brush van Real Techniques, en ik kwam er laatst achter dat deze gewoon bij bol.com werden verkocht. Deze kwast staat denk ik al twee jaar op mijn verlanglijstje. Echt ideaal dus!
  xx Marloes

 • Reply
  Flora
  13 december 2014 at 13:30

  Echt leuk! Ik zou of een lekker geurtje kopen voor mij en mam of een game voor mijn kleine broertje ^.^ of beide haha kan natuurlijk ook

 • Reply
  Mandy van der Hoeven
  13 december 2014 at 14:02

  Ik doe mee! Mijn ultieme kerstcadeau zou een foamroller zijn! Deze zou ik goed kunnen gebruiken om blessures te voorkomen door triggerpoints weg te werken tijdens mijn training voor de marathon.Bol.com heeft ook een paar goede foamrollers dus dat komt mooi uit!

 • Reply
  Moon
  13 december 2014 at 14:06

  Ik zou met de bon sowieso eengel lakje van fuze kopen want daar ben ik erg benieuwd naar! En naast bol.com zijn er geen andere verkooppunten! En daarnaast nog een leuk boek om mijn vakantie met een lekkere grote kop thee mee door te brengen :)

  Leuke actie!

 • Reply
  Kim
  13 december 2014 at 14:33

  Wat een leuke winactie! Ik lees altijd Engelse Chicklits (wat overigens echt een aanrader is, het leest zoveel ‘mooier’ dan gewoon Nederlandse boeken) die ik koop bij Bol.com. Voor de kerstvakantie zou ik graag weer een aantal Chicklits bestellen, want dan hebben we eindelijk weer even een paar weekjes vrij!!

 • Reply
  Eva
  13 december 2014 at 14:50

  Erg leuk! Mijn ultieme kerstcadeau zou Be Delicious van DKNY zijn, die wil ik al zóóó lang! dat zou ik er dus ook mee kopen ;) (dan moet ik er nog wel wat bijleggen, maar dit zou erg helpen) Of ik zou een mooi Sally Hansen miracle gel lakje van kopen, die lijken me heel fijn. Of een lakje van Essie. of een leuk boek. of een leuke film. of een oogschaduwdoosje van D&G (die zijn zóóó pretty!).

  Aaahh, ik kan niet kiezen! Ik kan in ieder geval nog úúúren doorgaan op deze manier, maar ik zal wel stoppen ;)
  Eva

 • Reply
  annemette
  13 december 2014 at 15:08

  Mijn ultieme kerstcadeau is een mooie keukenmachine! Ik heb net zoals jij en je vriend, samen met mijn vriend een huis gekocht en we krijgen begin volgend jaar de sleutel! We zijn dus vanalles aan het verzamelen voor in ons huisje!

 • Reply
  Mirte
  13 december 2014 at 15:15

  Wat tof! Ik ben al een tijdje op zoek naar het Sleek oogschaduwpalette in I-Divine Au Natural, en ik zie dat ze nu ook Sleek bij hebben bij Bol.com! Dat wist ik niet! Die zou ik dus zéker kiezen. Ik zou het nog aanvullen met het Sleek Face Contour Kit in Light, want mijn bronzer is bijna op, en nu ik weet hoe je het goed moet aanbrengen (zodat het er niet uit ziet alsof je een baard hebt) gebruik ik het elke dag! Ik ga even mijn duimen kapot duimen dat ik win, liefs ♥

 • Reply
  Ilja W
  13 december 2014 at 15:39

  Het ultieme cadeau vind ik wel lastig hoor, het moet gewoon bij mij passen. Ik denk dat het in ieder geval een juweeltje of een luchtje zou zijn, iets wat ik altijd kan dragen en bij mij kan hebben als ik dat wil

 • Reply
  deepertonesofblue
  13 december 2014 at 16:05

  Leuk!! Ik doe mee :). Mijn ultieme cadeau is op dit moment een actifry. Die staat al een poosje op mijn verlanglijstje.

 • Reply
  sanne
  13 december 2014 at 16:27

  Woww, leuk! Ik doe zeker mee. Een ultiem kerstcadeau heb ik niet echt, maar boeken en beautyspullen zijn altijd leuk:)

 • Reply
  A.
  13 december 2014 at 17:01

  Ik zou graag het boek ´Obstetrische Interventies´ willen kopen op bol.com. Ik ben student verloskunde en dit is een prachtig boek die alle aspecten van de bevalling laat zien. Dit zou ideaal zijn, ook voor stage, zodat ik hopelijk nog veel meer mooie baby´tjes ter wereld mag brengen. Het boek kost helaas 105 euro, maar de cadeaubon zou een mooie bijdrage leveren. Ik doe dus zeker mee!

 • Reply
  Jessica
  13 december 2014 at 17:26

  Wauw wat een super actie! Ik spaar al heel lang voor een nieuwe lens voor mijn camera. Ik heb al een aantal bonnen van bol.com, dus het is super als ik met zoveel bonnen de lens ‘voor niets’ kan kopen!

 • Reply
  Marianne
  13 december 2014 at 18:52

  Super gaaf! Ik doe mee :)
  Ik heb voor sinterklaas veel dingen van bol.com gehaald, ik koop er heel vaak iets. Mijn ultieme cadeau zou echt de boekenreeks van Dan Brown in het Engels zijn, ik heb The Da Vinci Code gelezen, maar nu ben ik ook heel benieuwd naar z’n andere boeken. Ik zou deze bon er zeker voor gebruiken! Dan ga ik lekker in de kerstvakantie die boeken uitlezen :)

 • Reply
  Marije
  13 december 2014 at 19:04

  Hoi! Ik doe ook graaaag mee. Ik zou er een ouderwets bordspel van kopen om de koude winteravonden te vullen met gezellige vrienden en familie onder het genot van een spelletje. Heerlijk! Happy Holidays!

 • Reply
  Iris Visser
  13 december 2014 at 19:10

  Ah, wat tof! Mijn ultieme kerstcadeau is een high end lipstick! Ik ben op drogisterij make-up, maar ik zou toch graag eens een luxury item willen hebben! Liefs’ Iris

 • Reply
  Kimberley
  13 december 2014 at 19:16

  Leuke actie! Er zijn zoveel leuke dingen te koop op Bol.com. Ik zou dan gaan voor een geurtje of een D&G lipstick!

 • Reply
  Mariska Veldhuisen
  13 december 2014 at 19:38

  Super leuke winactie :D. I’m in! Ik zou de bon gebruiken voor een Nike+ GPS sporthorloge zodat ik nog meer motivatie heb om te gaan hardlopen :D.

  http://www.bol.com/nl/p/nike-gps-sporthorloge-met-schoensensor-zwart-antraciet/9000000012247758/

 • Reply
  Charlotte
  13 december 2014 at 19:42

  Wat een leuke winactie zo voor de kerst! Ik ben na jou review wel heel erg benieuwd geworden naar de make up van Dolce en Gabanna Aranka!

 • Reply
  Cynthia
  13 december 2014 at 19:49

  Ik heb al een tijdje een prachtig boek op mijn lijstje staan van een super goede trouwfotograaf! helaas zijn zulke boeken zo ontzettend prijzig! leuke actie!

 • Reply
  Tessabd
  13 december 2014 at 20:12

  super winactie! Ik wil heeel graag zo’n machine om cupcakes mee te maken, zeker nu ik heb gezien dat sommigen daar ook ‘breakfast muffins’ (met spek en ei etc) in maken :-o I need to try that!!! Bol heeft er precies veel keuze in dus die 25 eur zou me zeker op weg helpen xx

 • Reply
  Meriam
  13 december 2014 at 20:28

  Ik doe zeker mee met deze win actie! Ik zou graag een mooie lipstick willen kopen van D&G! Daar zou ik deze kerstdagen erg blij mee zijn!

  • Reply
   Meriam
   13 december 2014 at 21:35

   Of van een ander merk natuurlijk.. al is de pearl wand ook wel erg verleidelijk om te halen! De keus is zoooo groot!!

 • Reply
  Marieke
  13 december 2014 at 20:42

  Hi Aranka, Graag zou ik een heerlijk lekker luchtje (Dior, die wil ik zo graag!) of een mooi sieraad bij Bol.com komen. Deze maand geef ik met liefde veel cadeautjes aan anderen, maar ik heb nu eigenlijk niet zo veel meer over voor mezelf. Met deze bon zou ik iets heerlijks voor mezelf kunnen kopen. Ik zie nu net voor het eerst dat Bol.com ook Ti Sento verkoopt (beeldschone sieraden). Dankjewel voor dit fijne artikel. Goed weekend!

 • Reply
  Mirte
  13 december 2014 at 21:03

  Hoi!

  Ik zou erg graag mee willen doen aan de winactie!
  Mijn ultieme kerstcadeau zou deze sapcentrifuge zijn!
  Zo kunnen die kerstkilo’s er weer mooi af in januari ;)

  Liefs

 • Reply
  Winny
  13 december 2014 at 21:50

  Hoii
  Ik wil mee doen aan de actie
  Mijn ultieme kerstcadeau zou de nieuwe just dance zijn, dan kan ik dat spelen met mn vriendinnen:)

 • Reply
  eline
  13 december 2014 at 22:41

  Ik zou graag willen meedoen omdat ik graag een mooi make-up product zou willen kopen, ik heb niet veel budget en ik zou het super vinden om een keer een mooi luxeproduct te kiezen. Daarbij blog ik ook maar heb ik niet zoveel om over te bloggen. Dus ik zou ook meteen een uitgebreide review gaan maken. Succes en fijn weekend nog! xx

 • Reply
  Kelly
  13 december 2014 at 23:03

  Superleuke winactie! Ik ben echt fan van bol.com, daarom doe ik graag mee aan de winactie. Ik zou er de fossil horloge mee kopen, die ik al erg lang wil!

 • Reply
  Els
  14 december 2014 at 00:41

  Hallo Aranka,

  Graag zou ik mee willen doen aan de winactie! Na het lezen van je blog post over de D&G make up ben ik helemaal om en zou ik deze graag zelf ook willen aanschaffen.

  Liefs,

  Els

 • Reply
  Faat
  14 december 2014 at 04:45

  Wat een leuke actie, ik ben echt serieus bol.com verslaafd en bestel er bijna alles. Zo makkelijk en fijn! Natuurlijk laat ik deze winkans dan ook niet aan mij voorbij gaan. Mijn ultieme kerst kado is een roze Kitchenaid, maar om het betaalbaar te houden is meer make up van D&G ook geweldig!

 • Reply
  Ilona
  14 december 2014 at 08:51

  Ik doe graag mee! En van de bon zou ik mijn blond collectie verder uitbreiden! Heb namelijk 1 pizzabord en het zou wel zo leuk zijn als ik samen met iemand pizza kan eten van 2 borden! En toevallig is hij ook nog in de aanbieding bij bol.com!

  Fingers crossed!

 • Reply
  latifa
  14 december 2014 at 10:13

  Beste Aranka,

  Wat heb je een leuke blog om van te genieten,
  daardoor zijn de lipsticks van D&G Voluptuous Monica mijn favorieten.

  Toen ik voor het eerst op je blog erover las,
  dacht ik die lipstick wil ik erbij in mijn handtas.

  magnatic, true, nude, italian, chic,
  het staat allemaal voor pure romantiek.

  Ik heb net een dure lipstick aangeschaft,
  dus nog iets kopen blijft niet ongestraft.

  De bon van bol.com is dus zeker welkom,
  dan wordt de lipstick zeker mijn eigendom!

  Ik zal dan schitteren met de kerstdagen,
  hoe ik aan die prachtige lippen kom zal dan menigeen afvragen.

 • Reply
  Manon
  14 december 2014 at 10:43

  Ik wil een strijkplank, ik ga samen wonen en dit is het aller laatste wat ik nog moet voor me uitzet

 • Reply
  Jamie
  14 december 2014 at 10:44

  Leuk zeg, ik doe graag mee! Mijn ultieme kerstcadeau is het parfum van Giorgio Armani, Acqua Di Gioia. Wat een heeerlijke geur is dat! En die verkopen ze ook op bol.com, ja inderdaad wat verkopen ze niet.. :)

 • Reply
  Claire
  14 december 2014 at 11:30

  Ik doe ook mee! Ik wil heel graag de boeken van The Secret kopen, ik hoor daar zoveel goeie dingen over dus ik ben erg benieuwd. Maar helaas ben ik een beetje arm in deze mooie maand haha.

 • Reply
  Sophie
  14 december 2014 at 11:44

  Superleuke actie! Ik koop regelmatig bij Bol.com en zou graag de Broken Empire boekenserie willen van Mark Lawrence :) Bestaat uit Prince of thorns, king of thorns en emperor of thorns. Die cadeaubon zou erg welkom zijn! :)

 • Reply
  Stephanie
  14 december 2014 at 12:11

  ik doe graag mee!
  ik zou graag het boek de kraamhulp willen hebben!

 • Reply
  Kirsten
  14 december 2014 at 12:27

  Wauw, wat een fijne winactie! Ik doe heel graag mee :-)! Mijn favoriet kerstcadeau is de estelle horloge van komono in de kleur pastel cream. http://www.bol.com/nl/p/komono-estelle-pastel-cream-horloge-kom-w2502/9200000036193914/

  Enorm mooi! Ik hoop dat deze onder de kerstboom zal liggen :), maar als dat niet het geval is, kan ik hem met deze bon altijd zelf bestellen op bol.com (waar ik trouwens tot nu toe altijd heel positieve ervaringen mee heb gehad)!

 • Reply
  lovefortheblog
  14 december 2014 at 13:13

  Ik doe mee ! Mijn ultiem kerstcadeau zou een luxe make-up product zijn. En aangezien bol.com nu steeds meer luxere producten verkoopt, zou die cadeau bon echt welkom zijn ;). Ik hoop dat ik win en zo niet veel succes aan de anderen ! xxx

 • Reply
  arianne731
  14 december 2014 at 13:17

  Ik doe mee! Mijn ultiem kerstcadeau zou een nieuw spel voor de Wii U zijn, omdat ik die net een gebruikt heb. Ik denk een fitness spel, zodat ik wat extra kan bewegen om de verrukkelijke kerstdiners er af te sporten!
  Ik volg je op Bloglovin en ben de 44ste liker

 • Reply
  Jane
  14 december 2014 at 14:36

  Ik doe mee! Mijn ultieme kerstcadeau is de volledige dvd-box van Gossip Girl. Gewoon omdat het een hebbedingetje is en het leuk is om alle dvd’s bij elkaar te hebben.

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  14 december 2014 at 16:48

  Ah leuk zeg zo’n winactie, ook wel origineel! Wat ik zou aanschaffen en dat is misschien een beetje vreemd.. maar dat is een boek op mij te verdiepen in SEO en WordPress/websites. Vind dat echt zo ontzettend interessant en daar kan ik nog veel van leren en toepassen denk ik. Geen makeup dus voor mij :)

 • Reply
  Marike
  14 december 2014 at 17:36

  Tof, ik doe mee :)
  Ik zou denk ik Royal Revolution en Killer Queen Oh so Sheer van Katy Perry kopen :)

 • Reply
  Nathalie
  14 december 2014 at 18:39

  Leuk, ik doe graag mee! Ik wil heel graag zo’n mooie keukenmachine met verschillende onderdelen kopen. Zo’n cadeaukaart helpt me dan een eindje op weg.

 • Reply
  Kim
  14 december 2014 at 19:38

  Leuk! Ik doe graag mee.
  Ik heb een armband van TiSento gezien (2634ZI), en ik ben helemaal verliefd. Dus mocht ik de bon winnen, dan weet ik het al haha.

 • Reply
  Naomi
  14 december 2014 at 21:19

  Ik doe zeker weten mee ! Toen ik dit zag dacht ik meteen aan bijv een goede dagcrème of een mooi sieraad. Maar eigenlijk is mijn ultieme kerstcadeau het geluk van een ander, en daarom zou ik die bon graag willen gebruiken om mijn moeder eens te verwennen. Deze maand ben ik de goedkoopste en geduldigste niet geweest door het kerstgala en al die andere dingen. En nu verdient ze iets terug. Ik denk dat ze deze foodprocessor heel leuk zou vinden, aangezien we hier dol zijn op salades http://www.bol.com/nl/p/tristar-bl-4015-foodprocessor/9200000016163097/ .Nu maar hopen op iets leuks voor ons beide ! Veel liefs <3

 • Reply
  rabia
  14 december 2014 at 22:10

  Ik doe mee! Als kerstkado zou ik graag een boek voor me zelf willen kopen, die ik kan lezen in de kerstvakantie, heerlijk! <3

 • Reply
  Janilee.
  15 december 2014 at 00:28

  Het viel me laatst al op dat Bol.com de afgelopen tijd zó veel leuks verkoopt! De tijd dat je alleen voor boeken naar deze site ging is voorbij. Ik zou er leuke spulletjes voor in de keuken van uitzoeken, aangezien ik druk aan het kijken ben voor een huisje om te gaan samenwonen met mijn vriendje :):)

 • Reply
  Sophie
  15 december 2014 at 00:51

  Oh ik heb echt een enorme to read-list! Dus genoeg om uit te kiezen (bijv. de boeken van Gabrielle Bernstein). Maar ik zou ook heel blij zijn met een luxe mascara (zoals Le Volume van Chanel) of de kwasten van Real Techniques! Ik heb net mijn eerste aangeschaft (expert fase brush) en ik ben zo tevreden dat ik er absoluut nog een paar zou willen. :)

 • Reply
  Iffy (@DiaryOfAMua)
  15 december 2014 at 02:34

  Super leuk! Ik doe heel graag mee. Als ik zou winnen zou ik kijken naar de boeken, ik ben echt gek op lezen maar heb al een tijd geen nieuw boek gekocht.

  Xo

 • Reply
  Laura
  15 december 2014 at 10:02

  Ook ik doe graag mee! Ik zou een lekker bakboek kopen om in de kerstvakantie en de winter lekker te kunnen bakken. Of een game om te spelen met slecht weer.

 • Reply
  Domenique
  15 december 2014 at 10:34

  Ik doe graag mee! Mijn ultieme kerstcadeau is een boek. Kaarsjes en de openhaard aan en dan lekker lezen! Ik ben toch wel benieuwd geworden naar de Darkest minds van Alexandra Bracken. Dat is toch wel het fijne van de winter, lekker cozy bij de openhaard zitten met lekker eten en een goed boek. Meer heb je niet nodig :)

 • Reply
  Angela
  15 december 2014 at 12:23

  Oh wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee :-)

  Zoals jij zelf waarschijnlijk ook wel door hebt gehad, zijn spulletjes voor in je huis erg duur. Wij zijn echt toe aan een nieuwe pannenset, en met deze cadeaubon wordt dat bedrag toch gelijk een stukje minder.. Ik zat zelf te denken aan deze set http://www.bol.com/nl/p/royalty-line-switzerland-pannenset/9200000032453623/ .. Maar of mijn vriend daar blij van wordt??? ;-) Haha, ik anders wel!

 • Reply
  Michelle
  15 december 2014 at 13:17

  Wat een luxe producten zeg! Mijn ultieme kerstcadeau zou een Kitchenaid zijn. Maar dat is en veeeeeeeeel te duur, en dat verkopen ze niet bij Bol.com

  Iets anders wat ik heel graag zou willen hebben is de Ticket To Ride Nederland uitbreiding. Mijn vriend en ik zijn dol op het spel, en we hebben het nu al vaak gespeeld, het begint bijna voorspelbaar te worden. Met deze uitbreiding kunnen we weer lange spelletjes avonden tegemoet zien!

 • Reply
  Susan
  15 december 2014 at 13:39

  Wat een leuke winactie, ik doe graag mee! Mijn ultieme kerstcadeau is een koffiezetapparaat voor mijn uitzet. Zou erg leuk zijn!

 • Reply
  Michelle Pijnen
  15 december 2014 at 14:42

  Ik doe graag mee! Mijn ultieme kerstcadeau zou een nieuwe mascara zijn. :) X

 • Reply
  Isa
  15 december 2014 at 17:48

  Super leuk! Ik doe graag mee, ik zou van de bon waarschijnlijk een paar Engelse boeken kopen, mocht ik de bon winnen.

 • Reply
  suus
  15 december 2014 at 18:55

  Graag doe ik mee met de actie. Mijn ultieme kerst cadeau is een d&g lipstick in de kleur petal, deze staat al heel lang op mijn verlanglijstje :)

 • Reply
  Gaby
  15 december 2014 at 20:05

  Wauw, dat komt als geroepen! Gister zat ik wat rond te neuzen op Bol.com en ik kwam een set potloden tegen die eruit zien als drumsticks. Die zou ik kopen voor mijn broer als kerstcadeau. Hij is gek op tekenen en muziek namelijk. Verder zou ik voor mijn moeder Black Opium EdP van YSL kopen omdat die boven aan haar verlanglijstje staat!

 • Reply
  Danielle
  15 december 2014 at 21:09

  Ik doe mee met de actie :). Ik zou met de bol.com bon de Clinique High Impact Zwart mascara kopen. Het is voor mijn wimpers de ideale mascara :)

 • Reply
  Joni
  15 december 2014 at 23:15

  Wat leuk, ik doe mee! :D Mijn ultieme kerstcadeau is Black Opium van Yves Saint Laurent (ook verkrijgbaar op bol.com), echt héérlijk ruikt die… Ik wil ‘m al sinds september :)

 • Reply
  Franca
  16 december 2014 at 09:29

  Super leuke winactie, eindelijk ook niet een keer met bloglovin waar ik mijn wachtwoord ben vergeten. Ik wil nog graag het spelletje regenwormen en die kan je ook kopen via bol.com. Dus daar zou ik de bon aan besteden.

 • Reply
  Edine
  16 december 2014 at 09:35

  Wie doet er nou niet graag mee met zo’n winactie! :) I’m in! Bol.com is gemakkelijk voor van alles, maar voornamelijk voor spelletjes. Mijn ideale cadeau nu is alles om de spelletjeskast te vullen in mijn nieuwe stekje! Monopoly, rummikub, etc!

 • Reply
  Noortje
  16 december 2014 at 11:53

  Ik doe graag mee met de win actie, omdat ik graag een paar leuke cadeautjes onder de kerstboom wil leggen voor mijn vader en mijn moeder. Ze staan natuurlijk altijd voor mij klaar als ouders zijnde, maar ze zijn ook mijn beste vrienden. Ik denk dat ik voor mijn moeder het real techniques kwasten setje uit zoek, waar ze al enorm lang nieuwsgierig naar is!

  Liefs

 • Reply
  Anne
  16 december 2014 at 14:06

  Ik zou graag meedoen met de winactie. Ik zou de 25 euro niet zelf houden, maar weggeven aan mijn achternichtje en achterneefje. Ze hebben het op dit moment lastig en weinig geld te besteden, waardoor ze ook met kerst weinig krijgen. Graag zou ik voor hun wat leuks kopen met de cadeaukaart en het als verassing laten bezorgen bij hen thuis. Ik weet zeker dat ze er heel blij mee zullen zijn. Iets leuks van blond voor het meisje en een leuke dvd voor de jongen :)

 • Reply
  Manon
  16 december 2014 at 14:07

  I love bol.com! Ze hebben er van alles, van make up tot elektronica. Uit verschillende categorieën heb ik dan ook al regelmatig iets gekocht. Voor de kerst(vakantie) staat de google chromecast op mijn lijstje. Lijkt me ideaal om lekker knus filmpjes en series te kijken via Netflix op mn tv.
  Leuke, verfrissende lay-out trouwens!
  X

 • Reply
  Frans
  16 december 2014 at 14:42

  Ik doe graag mee met de actie. Mijn ultieme kerstcadeau is helaas niet op bol.com te vinden, omdat het de gezelligheid is van met mijn parter de kerst samen te vieren. maar een bord spel of een gourmet set is wel iets wat de kerst enorm gezellig kan maken.

 • Reply
  sharon
  16 december 2014 at 16:31

  Ha Aranka,
  Super actie!
  Ik doe graag mee!
  Helaas ben ik pas mijn baan kwijtgeraakt waardoor cadeaus voor mezelf er nu niet inzitten helaas:(
  Ik ben aan het sparen voor mijn uitzet.
  En ben gecharmeerd op het servies van Blond Amsterdam.
  Mijn collectie word langzaam aan groter en deze bon zou me hier weer een beetje verder mee brengen!
  liefs x sharon

 • Reply
  Yvonne
  16 december 2014 at 17:47

  Ja ik doe mee!
  Een mooie ketting van Ti Sento Milano staat al een tijdje op mijn verlanglijstje.

 • Reply
  maaike
  16 december 2014 at 22:57

  Leuk, ik doe mee! Ik zou wat leuke boeken kopen en een mooi fotolijstje!

 • Reply
  Sara
  16 december 2014 at 23:25

  Ik doe mee!

  Ben aan het sparen voor de zuiver tripod wood voor in me nieuwe huisje, dus deze cadeaubon zou een mooie bijdrage zijn!

 • Reply
  Mireille
  17 december 2014 at 19:35

  Wat een leuke actie, ik doe mee!
  Mij lijkt een lekker boek of een mooie film erg fijn om het aan tegen besteden. Om lekker te ontspannen tijdens mijn aanstaande verhuizing! Wens jou ook erg veel succes (en plezier) met verhuizen!

 • Reply
  Petra
  18 december 2014 at 00:34

  wat een fijne actie, ik doe erg graag mee…zelf zou voor mij toch wel een heel erg gewenst kado zijn onder de kerstboom een Babyliss Fohn. Eigenlijk ben ik al een tijdje aan een nieuwe toe, maar het komt er niet van om er eentje voor mijzelf te gaan kopen..

 • Reply
  marieke
  18 december 2014 at 10:27

  Wat een leuke actie. Bol.com is echt ideaal winkelen, ze hebben er zo veel! En van de luxe makeup en cosmetica word ik ook heel blij. Ik zou absoluut voor een nieuwe flacon van de geur Alien van Thierry Mugler gaan. Mijne is bijna op, je dag doe ik mn best er nog een paar spraytjes uit te persen haha. Maar dat Is voor mij echt de ultieme geur, zeker voor in de donkere wintermaanden. Ik zou hem met de feestdagen dan ook errug graag in huis hebben!

 • Reply
  Lenneke
  18 december 2014 at 19:41

  Woow wat een reacties! Niet normaal haha!
  Mijn ultieme kerstcadeau zijn nieuwe apple oortjes!
  Deze zijn super fijn voor op de fiets naar school (en op school haha)!

 • Reply
  Marit
  19 december 2014 at 14:22

  Ik zou een lekker geurtje voor mijn moeder uitzoeken

 • Reply
  Merly
  19 december 2014 at 20:31

  Wat leuk! Bol.com heeft zoveel moois. Ik zou de bon besteden voor de dolce & Gabbana lipstick bon bon. Het ultieme kerstcadeau is de gouden slavenarmband.

 • Reply
  Soraya
  19 december 2014 at 21:47

  Wat een leuke actie ik doe mee. Ik zou een nieuwe dolce en Gabbana lippenstift halen de classic fire 610 voor me beste vriendin aangezien ik die van haar kwijt ben geraakt

 • Reply
  Hadil
  9 december 2015 at 18:08

  Hey.
  Ik heb dit dus gezien en ik dacht omg jij bent mijn redder. Ik wil meedoen omdat ik tijdelijk blut ben maar mijn moeder is aan het eind van deze maand jarig♡♡♡. Ik wil heel graag iets voor haar kopen (misschien een lekkere geurtje). Ik zou het super leuk vinden als ik zou winnen maar ik heb net al die reacties gezien en het zijn er best wel veel.

 • Laat een reactie achter