Zoek
Sluit dit zoekvak.

Win: 2 kaarten voor de Libelle Zomerweek!

De Libelle zomerweek is volgens mij wel de fleurigste week van het jaar. Als vrouw kan je je er helemaal uitleven; modeshow’s, make-up advies, leuke optredens, bingo en vooral veel gezelligheid. Dit jaar staat de Libelle Zomerweek in het teken van Dolce & Libella en is van 12 mei tot en met 18 mei op het Almere strand. Wil je daar bij zijn? Ik mag twee kaartjes weggeven!

Ik mag dus twee kaarten voor de Libelle zomerweek weggeven ter waarde van € 19,95 per stuk. Deze kaarten kan je eenmalig gebruiken van 12 mei tot en met 18 mei, je kan dus zelf bepalen wanneer jij wilt gaan. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is hier een reactie achter laten dat je meedoet met de actie en natuurlijk een geldig e-mail adres in te vullen zodat ik de tickets naar je toe kan sturen. Meedoen kan trouwens tot en met 10 mei, leuk om de kaartjes met moederdag aan je moeder te geven voor een leuk dagje samen weg :).

Ik ben benieuwd, wie willen jullie meenemen naar de Libelle zomerweek?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

102 reacties

 1. Wie ik mee neem? Makkelijk een van mijn beste vriennetjes! Zij staat altojd voor mii klaar en samen hebbe we al vanalles meegemaakt. Dingen die noet positief zijn. Nu heeft zij een nieuwe vriend en is mijn relatie uit:( dus dit zou een leuk verwendagje voor ons samrn zijn! X shar

 2. Jaa ik doe zkr mee! Ik zou het erg leuk vinden om dit te winnen en als moederdag kado te geven ! Zou echt heel fijn zijn als ik dit zou winnen :)

  xxx Joya

 3. Vorig jaar ben ik hier geweest met mijn schoonmoeder, was heel gezellig! Het lijkt me dan ook erg leuk om hier dit jaar weer met haar heen te gaan!

 4. Wat leuk! Ik zou mijn mama meenemen voor wat quality-time :) een heel gezellig extraatje voor haar verjaardag en natuurlijk Moederdag!

 5. Oohh leuk, ik doe mee! Lijkt me erg leuk om een keer heen te gaan en dan neem ik natuurlijk mijn moeder mee!

 6. Leuk zeg, zou hier graag eens met mijn moeder naar toe. ben hier nog nooit geweest. Ik denk dat ze dat heel leuk vindt.

 7. Super leuke winactie. Ik zou het heel graag willen winnen om aan mijn moeder te geven voor Moederdag en daar dan samen gezellig heen te gaan

 8. Het lijkt me zo gaaf! Vorig jaar hadden mijn moeder en ik kaarten gekocht omdat we er zo graag heen wilden maar helaas konden we niet meer gaan. Super cadeau om haar mee te verassen met moederdag, ze wilt er nog steeds erg graag naartoe! Liefs

 9. Ik doe ook graag mee! Ik zou graag mijn oudste dochter van 12 mee willen nemen. Gezellig moederdag vieren met mijn meissie! :-)

 10. Super leuk, ik doe zeker mee! Ik neem natuurlijk de liefste moeder mee, en dat is die van mij. Dit zal ze vast super vinden!

 11. Hier hadden mijn moeder en ik het vorige week nog over! Het lijkt me heel leuk om dit als verrassing aan mijn moeder te geven voor Moederdag. Ik ga binnenkort samenwonen met mijn vriend en vind het toch wel lastig om het ouderlijk huis te verlaten.. Dit lijkt me een mooi gebaar naar mijn moeder toe, om te laten weten dat ik van haar houd:)

 12. Het is natuurlijk bijna moederdag en mama weet niet wat ze voor moederdag als cadeautje wil. Dan is het ook moeilijk om wat te vinden… Ze leest altijd de Libelle dus ik zou het leuk vinden om twee kaartjes te winnen zodat we samen kunnen gaan :) Liefs Mariëlle (mariellemarkgraaff@gmail.com)

 13. Ik doe graag mee. Zou mijn manager meenemen om onze band na een moeilijke periode weer te herstellen

 14. Ik zou mijn moeder enorm blij maken met een verwendag in Almere, we hebben jarenlang wat strubbelingen gehad en zijn onze moeder-dochterband nieuw leven in aan het blazen. Mijn moeder zou denk ik huilen van blijdschap wanneer we hierheen gaan, mocht ik winnen!
  Heel veel succes met het kiezen van een winnaar ;)

 15. Ik zou hier graag met mijn moeder naar toe gaan, zij staat altijd voor iedereen klaar en we hebben het samen altijd erg leuk als we iets gaan doen, is goed voor de onderlinge band

 16. Ik zou dolgraag met mijn moeder hier een gezellig dagje van maken. Omdat ik heel cliché de allerliefste moeder van de hele wereld heb.

 17. Ik waag graag een gokje op de kaarten voor de Libelle Zomerweek.
  Vorig jaar ging ik al met mijn moeder, maar viel de dag nogal ‘in de regen’. We zouden dit jaar dus graag voor een herkansing willen gaan.
  Even een dagje moeder-dochter quality time. Even genieten en ontspannen van onze banen in de zorg (bezuinigingen, onduidelijkheid, stress enz)

 18. Met me mama natuurlijk! Ik heb vorig jaar op de libelle zomerweek gewerkt voor Pandora. Dit was heel leuk. Ik zou er nu graag een keer als bezoeker naartoe willen!

 19. Het lijkt me super leuk om samen met mijn moeder te gaan, het is het perfecte moederdag cadeau. We wilden eigenlijk al heel lang gaan maar het was er gewoon nooit van gekomen. Lekker een dagje leuke dingen doen lijkt me echt super leuk en gezellig.

 20. Ik zou ze graag willen winnen( wie niet) in de meivakantie zouden we op vakantie maar door ziekte is dat in het water gevallen. Als ik deze kaartjes win maakt het dat gemis vast weer goed. Duimen

 21. Ik zou heel graag daar naartoe willen met mijn moeder. Ze heeft een zware periode achter de rug en vraagt al een paar jaar of ik met haar wil gaan. Ze verdiend het.

 22. Wat leuk! Ik doe graag mee, ik zou mijn moeder uitnodigen om mee te gaan omdat ik vind dat het wel eens tijd word om weer eens wat leuks te gaan doen met haar! :)

 23. Ik doe mee! Super leuk en ik zou mijn moeder meenemen. Zij zit eigenlijk alleen maar thuis en het lijkt me leuk om haar eens mee naar buiten te nemen :)

 24. Wat leuk! Ben een paar jaar geleden met een vriendin geweest, was echt gezellig. Helaas moet ik de hele week werken en heb ik dat weekend ook al volgepland, dus ik laat de winactie aan me voorbij gaan!

 25. Ik zou graag mijn moeder willen meenemen. Mijn vader is begin april overleden na een lang ziektebed wat ontzettend zwaar was voor mijn mam. Daarom verdiend zij het om leuke dingen doen te doen!

 26. Ik doe meeeee!!!! Mijn moeder vraagt al maanden of dat ik met haar mee ga, hoe leuk zou het zijn….. Als ik haar hiermee kan verassen!

 27. Ik zou mama heel graag willen verrassen met 2 tickets voor de Libelle Zomerweek.
  Ze wil er heel erg graag weer heen, mét mij! Omdat we het vorig jaar ook samen hartstikke leuk hebben gehad!
  En ik heb óók nog geen kadootje voor moederdag :( Dus 2 tickets zouden bijzonder goed uitkomen! :)

 28. Leuk! Ik zou gezellig samen met mijn moeder willen gaan. Verdient ze wel, als hardwerkende aanstaande oma (en ik als hard studerende aanstaande tante;))

 29. Ik zou mijn moeder meenemen naar de Libelle zomerweek! Nu duimen voor mooi weer en de Libelle zomerweek kaartjes!!

 30. Aan deze actie wil ik zeker deelnemen. Eindelijk iets dat in de buurt is!
  Ik zou hier samen met mijn moeder naar toe gaan. Deze heeft ze zeker verdient aangezien ze mij ontzettend heeft gesteund bij de laatste lootjes bij het afronden van mijn studie wat niet altijd van een leien dakje ging. Een mooi gebaar om iets voor haar terug te doen!

 31. Ik doe mee! Mijn moeder gaat bijna ieder jaar met haar beste vriendin naar de zomerweek, helaas ligt deze vriendin op dit moment in het ziekenhuis. Ik zou mijn moeder graag als verassing mee willen nemen en op de zomerweek een leuk cadeautje kopen voor haar vriendin :)

 32. Zou het er dan toch een keer van komen…na jarenlang twijfelen wel of niet..elke keer niet en er dan spijt van hebben !

 33. dat lijkt mijn zo leuk om een keer mee te maken!
  ik zou dan samen met mijn moeder gaan, leuk een dagje weg.

 34. Super leuk zeg, ik doe mee! Ik zou mijn moeder mee nemen, er is zo veel gebeurd de laatste tijd een leuke en gezellig dagje heeft ze zeker verdiend!

 35. Ook ik waag een gokje! Ik zou samen met mijn moeder willen gaan, zij wilde zelf namelijk ook al erg graag hierheen gaan vorig jaar. Is er uiteindelijk nooit van gekomen. Ze leest de Libelle elke week erg trouw :-)

 36. Ik doe graag mee! Wil al heel lang een x naar de zomerweek maar het komt er steeds niet van! Mocht ik de twee kaartjes winnen dan hebben we een heel goede reden om gewoon te gaan!:)

 37. Ik doe mee met deze super leuke actie! Ik zou graag met mijn moeder erheen gaan. Mijn moeder is altijd maar druk voor anderen en denkt nooit eens aan zichzelf. Ze heeft een dagje uit dus wel verdiend!

 38. Wat leuk. Ik doe graag mee met de actie! Dan zou ik graag mijn moeder hiermee naartoe willen nemen. Dit wilt ze namelijk al een hele tijd! En ze is de laatste tijd zo druk met alles geweest, dus een dagje uit verdiend ze dubbel en dwars.

 39. Hier wil ik mijn lieve moeder graag verrassen voor Moederdag en echt een leuk moeder-en dochter uitje.

 40. Ik zou mijn lieve schoonzussie meenemen, want ze verdient het om eens lekker verwend te worden. Ze werkt keihard in de zorg, heeft twee kinderen, dus dit soort extra’s kan ze zich niet veroorloven. En toch blijft ze superpositief en staat ze altijd voor iedereen klaar. Kortom een geweldig mens!

 41. Ik doe zeker mee!
  Ik zou heel graag mijn moeder meenemen….
  Wij hebben een hele close band samen door wat wij in het verleden hebben meegemaakt oa het overlijden van mijn broer toen hij 26 was.
  Nu hebben we beide ons leven lekker op de rit.
  Ik ben nu met mijn vriend al in een gevorderd plan om te gaan emigreren naar Noorwegen, heel spannend allemaal.
  Ik ga mijn moeder natuurlijk vreselijk missen, en wil daarom tot die tijd zoveel mogelijk leuke dingen met haar doen.

 42. Hele leuke actie, ik wil wel samen met mijn moeder genieten van een leuk en gezellig dagje weg. Love it!

 43. Top actie!
  Mijn zussen en ik waren al aan het kijken om dit cadeau te doen aan onze moeder.

  Ik doe graag mee.

  Liefs

 44. Ik zou het liefste mijn zus en moeder alletwee meenemen, maar als ik dan echt moet kiezen dan kies ik voor mijn zus. Want als iemand het verdiend is zij het!

 45. Ik ben al zo verwend vandaag met mooie zelfgemaakte cadeaus en leuke nagellakjes (cookies and cream van Essence) van mijn kinderen. Maar kaartjes winnen zou wel heel erg leuk zijn.

 46. Het is 19 jaar geleden dat ik op de Libelle zomerweek was. Ik zou dolgraag nog eens gaan samen met mijn vriendin Mary.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *