Wil jij de volgende Martini-Ster worden?!

Advertorial – Heb jij altijd al stiekem gedroomd om een ster te worden en dat voor een groot merk zoals Martini? Dan is dit je kans! Samen met Louboutin (you know dat prachtige high heels merk, waar iedereen van droomt) is Martini opzoek naar hun nieuwe gezicht. Een spectaculaire campagne waar Christian Louboutin als voorzitter van de jury op zoek gaat naar het nieuwe gezicht van Martini. Naast dat overal je gezicht te zien is sleep je ook nog eens een geld bedrag van, hou je vast, € 150.000,- in de wacht! Waag nu je kans en misschien treed jij met je nieuwe Louboutins in de voetsporen van stijliconen zoals Charlize Theron, Nicollette Sheridan en Monica Bellucci, het zou toch ontzettend gaaf zijn als jouw naam ook in dit rijtje voor komt in de toekomst!

Goed, je wilt natuurlijk meedoen. Dan moet je wel met een paar dingen rekening houden, het is alleen voor vrouwen, je moet boven de 25 zijn en de meeste stemmen met jouw filmpje of foto verzamelen en that’s it! Lijkt dit je een geweldige kans? Doe dan snel mee met de wedstrijd!

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Jennifer
    13 juni 2012 at 11:42

    Ik zag het spotje laatst ook al op tv en mijn vriend vroeg of dat niets voor mij was, haha. Nee, want ik ben nog geen 25. :’)

  • Laat een reactie achter