Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wil jij de volgende Martini-Ster worden?!

Advertorial – Heb jij altijd al stiekem gedroomd om een ster te worden en dat voor een groot merk zoals Martini? Dan is dit je kans! Samen met Louboutin (you know dat prachtige high heels merk, waar iedereen van droomt) is Martini opzoek naar hun nieuwe gezicht. Een spectaculaire campagne waar Christian Louboutin als voorzitter van de jury op zoek gaat naar het nieuwe gezicht van Martini. Naast dat overal je gezicht te zien is sleep je ook nog eens een geld bedrag van, hou je vast, € 150.000,- in de wacht! Waag nu je kans en misschien treed jij met je nieuwe Louboutins in de voetsporen van stijliconen zoals Charlize Theron, Nicollette Sheridan en Monica Bellucci, het zou toch ontzettend gaaf zijn als jouw naam ook in dit rijtje voor komt in de toekomst!

Goed, je wilt natuurlijk meedoen. Dan moet je wel met een paar dingen rekening houden, het is alleen voor vrouwen, je moet boven de 25 zijn en de meeste stemmen met jouw filmpje of foto verzamelen en that’s it! Lijkt dit je een geweldige kans? Doe dan snel mee met de wedstrijd!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *