Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wie jarig is … trakteert!

Wie jarig is … trakteert!

Wie jarig is … trakteert! Vandaag ben ik 24 jaar jong geworden en omdat toch een beetje samen met jullie te vieren heb ik weer een doos vol met mooie beautyproducten die ik aan jullie wil weggeven! Verder ga ik niet heel erg stil staan bij mijn verjaardag, er is weer een jaartje bij en dat is mooi! Ik vier vandaag rustig mijn verjaardag met familie en volgende week met vrienden! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Wat moet je daar voor doen?

 • Abonneer je op mijn YouTube kanaal
 • Laat een reactie achter onder de video dat je meedoet
 • Meedoen kan tot en met 12 maart 2017
 • Ik laat een reactie onder jouw comment achter als je gewonnen hebt, houdt het dus goed in de gaten!

Producten uit de winactie heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

31 reacties

 1. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben je gaan volgen een paar weken geleden en heb toen in mijn vakantie heeeeeel veel teruggelezen op je site. Ik heb een kansje gewaagd hoor, wat een mooie producten! Fijne dag!

 2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een fijne dag!
  Ik doe héél graag mee ;-)
  Prachtig montuur.
  Je heb een prachtige outfit aan.
  Vooral je kleurrijke blouse….

  Xoxo

 3. Gefeliciteerd!! Ik zou super graag mee willen doen met de winactie maar ik kan geen reactie achterlaten onder je youtube kanaal.. hij geeft steeds een foutmelding aan. Super vervelend natuurlijk want nu loop ik een geweldige winactie mis :(

 4. Proficiat met je verjaardag! Ik ben op 20 maart jarig. Zou dus een heel leuk cadeau zijn moest ik dit verwenpakket winnen. Ik heb me geabonneerd en doe dus heel graag mee.

 5. Van harte Gefeliciteerd Aranka, Ik wens je een fijne en gezellige dag. Graag loot ik mee naar dit toffe pakket en ben geabonneerd op je Youtube kanaal.

 6. Whoohooo!! Gefeliciteerd met je verjaardag Aranka! Ik vind het altijd superleuk om je blog te lezen, volg je al een aantal jaar, maar vind dat sinds je meer over je eigen ervaringen schrijft, je blog meer diepgang heeft gekregen! En wat een leuke winactie, fingers crossed haha! Zag al dat je een leuke verjaardag hebt gehad gisteren, tis je ook echt gegund! Liefs Ingrid

 7. Nog gefeliciteerd, Aranka! Ik doe niet mee, want ik woon in het buitenland, maar ik vind het suuupertof dat je deze mooie producten weggeeft :-). Lily Lolo is overigens een fantastisch merk, mijn favoriete poederfoundation is daarvan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *