What’s On My iPhone?

Ik heb deze video in een ver verleden al een keer opgenomen en vond het wel leuk om weer een nieuwe versie op te nemen. Ik vind het altijd erg leuk om te kijken wat een ander voor handige en leuke apps heeft. Dus daarom geef ik jullie vandaag een kijkje in mijn geliefde telefoon. Welke apps gebruiken jullie het liefst? Vergeet je trouwens niet te abonneren op mijn kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Beantwoorden
  chucky1012
  9 oktober 2015

  Leuk maar sommige om te zien welke apps je op je mod.tel. hebt..

 • Beantwoorden
  Kelly
  9 oktober 2015

  Leuk om te zien! Ik gebruik facebook, wordpress en instagram veel

 • Beantwoorden
  thebeautyblognl
  9 oktober 2015

  Heel erg leuk om te zien!

 • Beantwoorden
  Peggy
  10 oktober 2015

  Ik heb een supertip voor je: Buienalarm! Daarmee kan je tot op de minuut zien wanneer het gaat regenen én hoe hard het gaat regenen. Zoek maar eens in de AppStore!

 • Beantwoorden
  Caitlyn
  10 oktober 2015

  Ik vind het echt heel leuk om te zien wat andere mensen op hun telefoon hebben staan. Toffe video :)
  xx

 • Beantwoorden
  Elsbet | La Vie Pure
  11 oktober 2015

  Altijd heel leuk om te zien, dit soort dingen!

 • Geef een reactie