Zoek
Sluit dit zoekvak.

What’s On My Face

 photo Face1_zpsad8a8289.png

Iets nieuws op mijn blog, what’s on my face! Niet een what’s in my bag maar gewoon een artikel wat er allemaal aan make-up producten op mijn gezicht zit en wat voor een look ik daar mee gemaakt heb en hoe! Kijk mee naar de eerste editie van what’s on my face, en als jullie het leuk vinden komt het zeker vaker voorbij!

 photo Face2_zps9b361814.png

What’s On My Face:

Foundation: Bourjois Healthy Mix Foundation & Bourjois BB Cream – Wangen: Hema Blusher 02 – Ogen: Urban Decay Primer Potion – Oogschaduw: RiRi loves MAC Her Cacao palette – Eyeliner: L’Oréal Super Liner & Bourjois Countour Clubbing Loving Green (vergeten op de foto te zetten) – Mascara: Rimmel Lash Accelerator – Wenkbrauwen: John van G Eyebrow Desginer – Lippen: Catrice Gel Colour Don’t Pink And Drive

 photo Face3_zpsb4b6ecf5.png

De twee foundations meng ik met elkaar tot de perfecte kleurcombinatie en breng deze aan met mijn foundation kwast van Real Techniques. Daarna breng ik een subtiel laagje Hema blush aan, die op dit moment groot favoriet bij mij is. Daarna ga ik verder met de ogen. Als eerst breng ik een basis aan van oogschaduwbasis en smeer dit goed uit over het hele ooglid. Daarna begin ik met de oogschaduw en maak hier een lichte smokey eye van. Na de oogschaduw trek ik een oceaan groene lijn onder mijn ogen en op de waterlijn, dit potlood is waterproof dus blijft de hele dag goed zitten. Ik vind het zeegroene met het goud ontzettend mooi staan. Vervolgens zet ik nog een dun lijntje boven met ogen met de eyeliner pen.

 photo Face4_zps6c51e350.png

Op mijn Als laatst doe ik de lippen en draag een redelijk opvallende roze kleur. Omdat het een gel lipstick is dekt de kleur niet helemaal maar is hij wat transparant, dit vind ik mooi bij de look staan!

 photo Face_zps76ffa605.png

Dit was de eerste keer van What’s On My Face en hoop dat jullie het leuk vonden om te zien. Ik ben benieuwd of jullie het vaker willen zien of was één keer leuk? Hoor het graag van jullie!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

37 reacties

  1. Dat een prachtige make-up look die hier hebt gemaakt!
    Het is leuk om dit veel vaker te doen…..
    Fijne en mooie producten heb je gebruikt.
    Heb je er ook nog de prijzen van?
    Dat is nl. ook erg handig om het erbij te vermelden….. ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *