Search
Close this search box.

What’s On My Face #3

 photo Whats_zpsd8e50e26.png

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een what’s on my face had gepost! Hier dus weer een nieuwe vrolijke lente variant! Jullie gaven aan het jammer te vinden dat ik met het W7 10 Out Of 10 palette geen look had gemaakt. Helaas had ik toen last van mijn ogen en zag het er niet echt florissant uit, dus vandaag een herkansing! Ik maakte een frisse pastel look!

 photo Whats2_zps7ab1a20f.png

Wat heb ik gebruikt?

Gezicht:
Essence All About Matt! Oil Control Make-Up Base – review
Skin79 Hot Pink BB Cream – review
Essence Al About Matt! Compact Powder – review
The Body Shop Shimmer Waves Coral

Wenkbrauwen:
John van G Brow Desginer 5

Ogen: 
Too Faced Eyeshadow Base – review
W7 10 Out Of 10 Palette – review
Bourjois Liner Clubbing
Lancôme Hypnôse Drama mascara – review

Lippen:
L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Lipstick Molto Mauve – review

 photo Whats5_zps467994a4.png

De look van vandaag – oké eigenlijk gisteren – heb ik heel natuurlijk en simpel gehouden met een pastel kleurige ooglook. Het aanbrengen van de oogschaduw ging heel makkelijk, wel moet je opletten met het blenden je die kleur niet teveel vervaagd, daarom heb ik de blauwe kleur twee keer aan moeten brengen. Uit het w7 palette heb ik trouwens de drie pasteltinten aan de onderkant gebruikt. De blauwe kleur over het hele ooglid, de paarse kleur in de crease en de roze kleur in de ooghoeken. Daarna nog de highlighter heel zachtjes aangezet onder mijn wenkbrauwen. Om het net iets spannender te maken heb ik nog een dun lijntje eyeliner gebruikt.

 photo Whats3_zps294cde60.png

Op mijn wangen heb ik de hele subtiele blush van The Body Shop gebruikt. In het normale licht zie je hem nauwelijks maar sta je in het licht of in de zon dan schittert hij echt prachtig!

 photo Whats1_zpsb2a989f5.png

Op mijn lippen koos ik voor de L’Oréal Color Riche l’Extraordinaire Lipstick in Molto Mauve, die ik de laatste tijd bijna elke dag draag. Hij zit echt heel erg lekker en geeft net iets meer kleur aan mijn lippen en een prachtige glans! Ik kan iedereen deze prachtige lipgloss of lipstick – het zit er een beetje tussenin – aanraden.

 photo Whats4_zps2589041b.png

En dat was mijn subtiele lente look weer! Hopelijk vonden jullie het weer leuk om te zien en ik hoop nu toch wat vaker een what’s on my face te gaan plaatsen! Wat dragen jullie vandaag?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. mooie overdag look! het was gister zo laat geworden dat ik vandaag maar heb gekozen wat langer in mijn bed te blijven liggen en alleen wat mascara en bb cream op te doen :P

  2. Lookin’ gooood! Mooie look zeg, lekker fris en zacht. Staat je super :). Je bent één van de weinigen die nog BB cream (zo échte dan bedoel ik!) gebruikt, leuk om te zien :D!

  3. ‘Florrisant’ haha wat een leuk woord. Nog nooit van gehoord. Zo zie je maar weer dat je van beauty blogs niet alleen maar ‘oppervlakkige’ dingen leert. (Dat denken mensen althans..) Ben heel benieuwd naar dat oogschaduw palette x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *