Zoek
Sluit dit zoekvak.

What’s On My Face #2

 photo What8_zps8bea78cb.png

De eerste What’s On My Face was een grote hit, daarom besloot ik het vaker terug te laten komen op mijn blog. Vandaag dus de tweede WOMF, met lekker veel groene tinten! Ik heb weer een paar prachtige producten uit mijn stash bij elkaar geraapt en er weer een mooie – vind ik zelf dan – look van gemaakt! Benieuwd hoe het eruit ziet met deze producten? Kijk dan eventjes verder!

 photo What7_zpsd21aa93f.png

Voor deze look heb ik gebruikt:

– Origins Smarty Plants CC Cream – review
– MAC Mineralize Skinfinish Perfectly Poised – review
– Essence All About Matt Compact Powder – review
– Too Faced Eyeshadow Primer – review
– Estee Lauder Pure Color Pop Pistachino
– KIKO Eyeshadow 111 – review
– Urban Decay Naked 1 Half Baked – review
– Bourjois Contour Clubbing Morning Lime
– Bourjois Twist Up The Volume Mascara – review
– MAC Lustre Lipstick Flair For Finery – review

 photo What_zps3a5bc9dd.png

 photo What2_zps82f2f0ce.png

 photo What3_zps733d5ae8.png

Op mijn ogen heb ik de Estee Lauder oogschaduw over het hele ooglid gebruikt en in de crease de Kiko oogschaduw. In de binnenste ooghoek heb ik de prachtige gouden kleur uit het Urban Decay Naked palette gebruikt. Deze heb ik ook met elkaar uitgeblend en daarna een groene eyeliner van Bourjois onder mijn ogen gebruikt.

 photo What1_zpse13de5c3.png

Op mijn lippen draag ik de nude lipstick van MAC uit de kerstcollectie van dit jaar.

 photo What4_zps0abd639a.png

Mijn wangen hebben een mooie bruine kleur gekregen van de nieuwe MAC Mineralize Skinfinish uit de kerstcollectie. Het is een prachtige bronzer in combinatie met een highlighter, met het aanbrengen zie je dat ook goed terug. Boven de bronzer heb je een prachtige natuurlijke gloed van gouden glitters met parelmoer glans.

 photo What5_zps69692222.png

Mijn wimpers zijn bedekt met een laagje Bourjois Twist Up The Volume mascara waarvan je het borsteltje kan draaien en daarmee zelf kan bepalen wat voor een borsteltje wilt gebruiken, handig!

 photo What6_zpsbc2d6a07.png

Dit waren de producten – er ontbreken twee producten – die ik voor deze look heb gebruikt. Veel mooie producten met elkaar gecombineerd voor een prachtige groene smokey eye!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

42 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *