Search
Close this search box.

What’s in my bag?

In mijn artikel van van de week hebben jullie kunnen zien dat ik een nieuwe tas heb en daarom leek het me wel leuk om aan jullie te zien wat ik daar nu allemaal in heb zitten. Het is nu nog netjes en geordend en dat wil ik graag zo houden maar dat zal me uiteindelijk wel niet gaan lukken. Benieuwd wat ik altijd met me mee sleep? Dan zal ik zeker eventjes kijken!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *