Wella Pro Series Hair Repair

De zoektocht naar de perfecte shampoo en conditioner is voor mij nog steeds niet voorbij. Ik heb nu wel een erg fijne shampoo en conditioner gevonden van Dove, maar dit is nog steeds niet perfect. In de winkel staat echt verschrikkelijk veel flessen die je aankijken om gekocht te worden. Deze waren toevallig in de aanbieding en besloot ze mee te nemen om ze een kans te geven.

Wella heeft nu Pro Series en dat wil zeggen dat deze producten geïnspireerd zijn op de producten van de stylisten.

Ik heb eigenlijk altijd een repair lijn of een shampoo die tegen gespleten haarpunten is. Want mijn haar beschadigd echt super snel en als ik deze producten niet gebruikt zit ik voor mijn gevoel elke week bij de kapper om mijn dode punten af te knippen en heb ik het gevoel dat ik met een vogelnestje rond loop. Wat natuurlijk niet de bedoeling is. Daarom heb ik deze producten uitgezocht uit de Wella Pro Series lijn, maar je hebt nog veel meer varianten dus voor iedereen zit er wel wat tussen.

In de flessen van Wella zit echt ontzettend veel, meestal zit er maar 200 of 300 ml in maar in deze huge flessen zit maar liefst 500 ml! Dus hier kan je wel eventjes mee voort, wat ik erg prettig vind. Ik was elke dag mijn haren dus shampoo gaat er best wel snel doorheen bij mij. Ook belooft de shampoo dat hij je haar hersteld en dat het er gezond uitziet.

Wat informatie over de shampoo die op de achterkant staat. Maar wat vind ik nou van de shampoo? Als eerst ruiken de producten echt heerlijk. Lekker fris en moet meteen aan de lente en zomer denken. De shampoo schuimt heerlijk op je hoofd en het heeft een witte kleur. Je spoelt het makkelijk uit en laat een heerlijke geur achter in je haar. Ik vind het alleen niet een geweldige shampoo waarvan ik denk wow dit effect is echt geweldig. Maar ik wil eerder zeggen dat dit gewoon een fijne shampoo is die zijn werk doet maar er niet meteen uit springt. Ik kan alleen nog niet zeggen of hij echt mijn haar ‘repareert’ maar het ziet er in ieder geval wel mooi stralend uit.

En dan de conditioner. In tegenstelling tot de shampoo vind ik dit product er dan wel weer uitspringen. Deze ruikt ook heerlijk maar maakt je haar echt heerlijk zacht. En dat zachte gevoel blijft ook lekker lang voelbaar. De conditioner trekt behoorlijk snel in en is ook weer makkelijk uit te spoelen. De conditioner laat geen vettige laag achter op je haren wat ik ook echt weer een pluspunt vind.

Al met al vind ik het dus fijne producten waar erg veel in zit, dus je krijgt ook echt wel waar voor je geld. Een fles is dan ook niet erg goedkoop namelijk € 4,79 per stuk maar dan heb je er wel 500 ml en als je goed op de aanbiedingen let zijn ze erg vaak in de aanbieding. Zoals nu bij de Etos 2 voor € 5,00 en bij de Albert Heijn 1+1 gratis. En dan heb je het dus voor ongeveer € 2,50 per fles en dat is dan echt geen geld. Ik vind de conditioner een echte aanrader en de shampoo is ook fijn maar die laat niet echt een diepe indruk achter.

De Wella Pro Series zijn te koop bij de drogisterijen voor € 4,79

Dit vind je misschien ook leuk

9 reacties

 • Reply
  Esther
  23 maart 2011 at 10:38

  Ik heb er laatst ook twee conditioners van gekocht! Ik koop sowieso het liefst conditioners en shampoo’s met aanbiedingen, dus ook hier heb ik even van geprofiteerd bij de etos. Erg fijn spul!

 • Reply
  Silva
  23 maart 2011 at 16:16

  Ik zocht een conditioner, ik zou deze wel kunnen proberen ^^

 • Reply
  Regina
  23 maart 2011 at 16:53

  lijkt me fijn! leuk blog heb je, =D

 • Reply
  Shira
  23 maart 2011 at 20:38

  Ik heb zelf Brilliant Brunette Shampoo & Conditioner van John Frieda, maar ik vind die best prijzig. En aangezien ik lang haar heb gaat het niet echt heel lang mee. Ik denk dat ik deze maar eens ga proberen, dankje! x

 • Reply
  samantha
  24 maart 2011 at 19:29

  ik ben zelf ook nog altijd op zoek naar de shampoo voor mij! maar er zijn er gewoon zoveeel!!
  mijn haar wordt juist erg snel vet, en zoek dus de perfecte shampoo die dit tegen gaat.
  momenteel gebruik ik zelf fructis 2 in 1 maar het is nog niet de perfecte shampoo voor mij net zoals bij jou dus!

  hopelijk vind je snel de juiste voor jou.

  hugs, Samantha

  • Reply
   maria
   3 januari 2012 at 19:52

   als je haar snel vet wordt zou ik zeker geen fructis gebruiken, daar zitten namelijk siliconen in dat je haar alleen maar vetter maakt.
   probeer eens van head en schoulders de mint schampoo, maakt je haar perfect schoon.

 • Reply
  Joyce
  24 maart 2011 at 23:06

  Klinkt superfijn! Ik ben zelf nog steeds op zoek naar de ideale shampoo, vind de Andrélon shampoos overigens wel goed!

 • Reply
  sabrina
  16 april 2011 at 22:09

  als je echt een goede shampoo zoekt voor je beschadigde haar moet je die van de biolage is nemen die is van matrix echt super wel wat duurder maar dan heb je ook wat.

 • Reply
  sarah
  11 januari 2013 at 22:14

  hoi, ik heb een vraag, maar dit is wel 2 jaar oud ofzow, maar heeft het echt gewerkt bij jou Wella Pro Series Repair Shampoo ?
  wil het graag weten, want ik zoek namelijk echt een goeie shampoo voor mijn droog, kort en beschadigde haar.
  ik kan er eigenlijk bijna niks meer mee doen :(

 • Laat een reactie achter