Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wella Heat Creations Mousse & Hairspray

 photo Wellaa6_zpscd4a0312.png

Klaar voor wilde lentelokken? Wella helpt je daar een handje aan mee. Wella heeft hun Wellaflex collectie helemaal in een nieuw jasje gestoken en zo ook de heat creations lijn. Ik testte deze producten voor jullie uit en ik moet zeggen dat ik het resultaat heel erg mooi vind. Benieuwd naar het resultaat, kijk dan eventjes met me mee!

 photo Wellaa5_zpsfbe0910a.png

Wat zegt Wella over hun vernieuwde Wellaflex lijn:

“De nieuwe Wellaflex Hairspray collectie bestaat uit 8 verschillende hairsprays en is het resultaat van Wella’s jarenlange ervaring op het gebied van haarstyling en trendsetten. De nieuwe hairspray collectie is gebaseerd op een verbeterde technologie met maar liefst 30% kleinere druppels voor de meest flexibele stylingresultaten tot nu toe. De hairspray is samengesteld om je de drie eigenschappen van een natuurlijk, flexibel kapsel te geven: beweging, een long-lasting hold en zacht haar. Elke hairspray wordt samen met een bijpassende mousse gelanceerd in een modern en stijlvol jasje.”

 photo Wellaa7_zps905762b9.png

 photo Wellaa8_zps404c4dfd.png

Heat Creations is niet echt bedoeld om je haar te beschermen tegen de warmte maar juist om er meer resultaat uit te halen als je het gebruikt in combinatie met warmte. Ik ben erg benieuwd, laten we het gaan testen.

 photo Wellaa_zpsa97e0138.png

We beginnen met nat haar, daar moet de mousse namelijk in!

 photo Wellaa1_zps7e53db42.png

Ik neem een handje vol met mousse. Hij ruikt trouwens lekker zoet en heeft een lekker stevige structuur.

 photo Wellaa2_zpsf70bd4be.png

Nu verdeel ik hem over mijn haar en begin ik het met droog föhnen.

 photo Wellaa3_zps8c7b32f4.png

Kijk het resultaat, prachtige volume dat niet vies, plakkerig of klevend aan voelt, maar lekker zacht!

 photo Wellaa4_zps0a848a56.png

Om het af te maken maak ik er nog iets meer volume in met de hairspray en ik moet zeggen dat ik het resultaat echt heel erg mooi vind. Ik ben klaar voor een dagje met een good-hairday!

Beide producten kosten € 4,06 en zijn te koop bij de drogisterijen en supermarkten. Ik ben er in ieder geval heel erg blij mee!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Ik doe nooit zoveel met mijn haar, maar misschien moet ik toch maar een mousse aanschaffen, want het resultaat is echt heel mooi.

  2. Ik ga toch maar eens kijken, ik heb altijd van dat futloze haar. Nu moet ik zeggen dat ik laatst een haar product van de action heb gekocht en die werkt ook super goed!

  3. Ziet er inderdaad super fijn uit zeg! :) Lekker als iets gewoon fijn werkt he. Ik vind mouse altijd zo grappig. ik neem het ook altijd mee naar mijn kinderen op school, dan gaan ze er lekker mee kliederen haha! Net zoiets als scheerschuim, geweldig!

  4. Fijne review!
    Die mousse ziet er goed uit, en yay, eentje die niet vies plakt, like it.
    Ik vind het volume echt mooi wat je nu hebt in je haar.
    Ik ga snel eens kijken bij de Kruidvat :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *