Welkom op ByAranka.nl

Eindelijk is het dan zo ver! Ik heb een eigen domein! Ik vind het echt geweldig, niet meer vastzitten aan byaranka.wordpress.com maar lekker direct byaranka.nl! Bedankt voor al jullie tips wanneer ik jullie vroeg naar hoe ik zou moeten heten en daar is dan toch byaranka.nl uitgekomen lekker vlot, makkelijk te onthouden en natuurlijk helemaal mij! Maar wat kan ik nu allemaal meer?

Ik kan nu een eigen layout maken en dat soort dingen. Alleen ik heb nog echt geen idee hoe dat moet, dus als je me kan helpen hoor ik dat graag! Ik heb nu deze layout ik vind hem erg vrolijk maar een andere komt er nog wel!

Ook zijn al mijn artikelen mee verhuisd, dus je hoeft niet meer terug te kijken op mijn oude site als je iets miste, erg handig dus!

Alleen erg jammer dat ik mijn bloglovin’ account niet meer kan houden, dus vond je mijn blog erg leuk?! Dan moet je me weer opnieuw followen en dan moet je even links op het bloglovin’ linkje klikken! Dat zou ik erg leuk vinden. Ik was net zo blij met mijn followers!

En nu heb ik ook de kans om te gaan groeien, dit komt al een stuk professioneler over! Alleen mijn layout nog niet, maar dat komt nog wel!

Ik hoop dat jullie veel plezier op mijn nieuwe site hebben en jullie hier elke dag terug zie (:

Lots of Love,

Aranka

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Anne
  8 februari 2011 at 18:51

  Gefeliciteerd meis!

 • Reply
  silke
  8 februari 2011 at 19:49

  Super dat je al zo ver gekomen bent! ik ga je zeker weer volgen.

 • Reply
  Aranka
  8 februari 2011 at 19:51

  Dankjewel voor jullie lieve reacties :)

 • Reply
  Esther
  14 februari 2011 at 07:58

  Hartelijk gefeliciteerd, superleuk allemaal!
  Als je hulp nodig hebt mag je me altijd mailen hoor =)

 • Laat een reactie achter