Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welke slowcooker moet ik kopen?

De herfst en de winter staan voor de deur, het ideale moment om een slowcooker aan te schaffen. Ik heb er sinds een jaar eentje en ben echt groot fan, de meest lekkere dingen komen uit mijn slowcooker. Alleen als je wilt gaan slowcooken, welke slowcooker moet je dan kopen? Je hebt ze namelijk van goedkoop tot heel duur en simpele en hele uitgebreide. In dit artikel leg ik je uit welke slowcooker bij wie past.

Bron afbeelding: Shutterstock

Welke slowcooker moet je kopen?

Voor al mijn recepten (het recept voor draadjesvlees sukadelappen uit de slowcooker is echt mijn favoriet) gebruik ik de aller simpelste en goedkoopste slowcooker. Mijn slowcooker is van een goedkoop merk en kan alleen uit, laag, hoog en warmhouden. Voor de rest heeft hij geen enkele luxe en werkt perfect. Wil je alleen gaan slowcooken, dan is een simpele slowcooker echt meer dan voldoende.

Wil je uitpakken en juist meer dingen gaan doen met je slowcooker of misschien wel snelkoken? Ja, dan heb je een wat luxere variant nodig. Zo kunnen sommige slowcookers ook stomen, aanbakken, snelkoken onder druk. Maar ben je dit allemaal niet van plan, geef dan echt niet teveel geld uit aan een luxe slowcooker.

Welk merk slowcooker is het beste?

Sommige mensen vragen zich af welk merk slowcooker nou het beste is. Je hebt verschillende merken die slowcookers maken, maar daar hangt ook een verschillend prijskaartje aan. Dit zouden de beste merken slowcookers moeten zijn:

  1. Crock-Pot
  2. Russel Hobbs
  3. Brabantia
  4. Tefal
  5. Tristar

Vraag je je af, welke slowcooker moet ik kopen? Dan heb ik hier een mooi lijstje met een paar hele goede slowcookers:

1. Tristar Slowcooker – € 36,00

De meest simpele en goedkope slowcooker is de Tristar Slowcooker. Hij doet perfect zijn werk en komt als een van de besten uit de test qua reviews. Je kunt op twee standen slowcooken, hoog en laag. Daarnaast kun je er ook nog voor zorgen dat het eten warm blijft. De keramische schaal zet je zo in de vaatwasser en de meest lekkere gerechten maak je klaar! Wil je geen poespas en gewoon lekker slowcooken, dan is dit een perfecte optie.

2. Breston Slowcooker – € 30,00

Ik heb zelf de Breston Slowcooker en die heb ik nu al een jaar en veelvuldig gebruikt. Het is een vrij goedkoop aanvoelend product, maar dat is het natuurlijk ook voor maar 30 euro. Alleen slowcooken gaat er echt perfect in. Hij heeft een handig formaat, is gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser en doet gewoon zijn werk.

3. CrockPot Express Pot Pressure – € 139,00

Wil je echt de Rolls Royce onder de slowcookers? Dan zit je met een CrockPot zeker goed. Met deze CrockPot Express Pot Pressure kun je niet alleen slowcooken, maar ook snelkoken, stomen, aanbakken en ga zo maar door. Geen zin om 8 uur lang je vlees te laten sudderen met een normale slowcooker, gebruik dan de snelkook stand. Zelf vind ik het helemaal niet erg om even te wachten en heb ik de functies niet nodig. Maar wil je voor de real deal gaan, dit zit je met dit apparaat zeker goed.

4. Russell Hobbs Satisfry Air & Grill – € 128,00

Dit is een heel populair apparaat, de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill. Dit apparaat kan slowcooken, maar het is ook een airfryer, oven, grill en nog veel meer in één apparaat. Heb je al dit soort apparaten nog niet in huis en wil je echt een multifunctioneel apparaat hebben wat meerdere opties heeft. Dan is de Russell Hobbs Satisfry Air & Grill zeker een aanrader en krijgt echt lovende recensies.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *