Zoek
Sluit dit zoekvak.

Welk Kruidvat product is jouw summer musthave? + WIN

 photo Winnen_zps889b563b.png

Kruidvat is mijn favoriete drogist, ik kan er echt uren neuzen tussen alle heerlijke beauty- en verzorgingsproducten. Nu heeft Kruidvat ook ontzettend veel eigen merk producten die net zo goed zijn als de A-merken! Zo gebruik ik heel graag hun eigen merk zonnebescherming, douche foam en nagellak remover! En nu zijn de Kruidvat en ik benieuwd, welk Kruidvat product is jouw summer musthave? Laat het weten in de comments en maak kans op een cadeaukaart ter waarde van € 50,- of een verrassingspakket vol met zomerse producten van Kruidvat!

 photo Winnen2_zpscd9dcc9d.png

We letten allemaal op onze centen en waarom zouden we dan meer uitgeven dan nodig is? Kruidvat eigen merk heeft denk ik overal wel een product van, je kan het zo gek niet bedenken. Voor de zomer heb je natuurlijk een hoop producten nodig. Een goede zonnebescherming, check Kruidvat heeft het! Vettig haar dat je snel eventjes wilt opfrissen met een droogshampoo, check Kruidvat heeft het! Gladde benen voor deze zomer, check Kruidvat heeft een uitgebreid ontharingsproducten. Zere voeten van het slenteren in de stad om je perfecte summerdress te scoren, check ook Kruidvat heeft zelfs blarenpleisters! Kruidvat eigen merk heeft dus overal wel een product op. En wij willen graag weten wat jouw summer musthave is van de Kruidvat! En win een cadeaubon ter waarde van € 50,- of een verrassingspakket vol met Kruidvat eigen merk producten!

Wat moet je doen?

– Laat een reactie achter welk Kruidvat product is jouw summer musthave is en waarom.
– Vul een geldig e-mail adres in het daarvoor bedoelde vakje
– Reageer voor 4 juni want dan sluit de winacti

Heel veel succes allemaal!

Deze winactie is in samenwerking met Kruidvat

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

189 reacties

 1. Wat een leuke actie. Mijn favoriete Kruidvatproduct is absoluut de Kruidvat Hair repair anti klit spray. Ik vind dit echt de fijnste anti klitspray die ik tot nu toe gebruikt heb (en ik heb veel gebruikt!). Wellicht evengoed als hele dure kappers merken, maar veel goedkoper. Ik kan deze echt niet missen in de zomer, want als ik heb gezwommen zorgt dit product ervoor dat ik mijn lange haar tenminste weer kan doorkammen.

 2. De anti zonneblaasjesgel, omdat het echt doet wat het zegt en als ik al wel blaasjes heb dan verdwijnt de jeuk. Topspul voor een kleine prijs :)

  1. Ik heb zelf ook last van zonneallergie en vorige week na die zonnige dagen zaten mijn armen gelijk eronder! Ik was benieuwd of die anti zonneblaasjesgel hielp van ’t Kruidvat en of hij werkte, maar zo te zien dus wel! Fijn, weet ik waar ik volgende keer terecht kan met mijn jeukende armen. Mijn favoriete product is de 2-in-1 Sensitive reinigingsmelk. Haalt make-up er perfect af en irriteert mijn huid totaal niet!

  2. Bedabkt voor de tip. Zelf heb ik hier ook altijd erge last van. Maar had nog niet Het wonder spul voor mij gevonden. Ga het zeker binne kort eens proberen.
   Mijn summer must have is naast alle zonnebrand cremes een goede aftersun die kruidvat heeft bij haar eige merk collectie. Heeft minn bleek huidje regelmatig nodig bij zomers weer.

 3. De morracain shampoo encremespoeling van kruidvat vind ik erg fijn. En de zelfbruinerdoekjes zijn erg goed en kosten bijna niks

 4. Gave actie! Mijn favoriete product van Kruidvat eigen merk is de notenolie! Makkelijk opsprayen, uitsmeren en beschermd door de SPF die er in zit + je wordt er mooi bruin van! Perfection en dus echt een summer musthave! :D

 5. Ik hou van het anti frizz masker voor in je haren van het kruidvat eigen merk. Het werkt super goed bij mij en ik kan niet meer zonder :)

 6. Wat een leuke actie! De Solaid mini’s van het Kruidvat zijn zo handig als ik naar een festival ga of naar het strand maar ook om mee te enemen als ik op holiday ga ;-)
  Het neemt nl. weinig ruimte in in mijn bag en ik ga graag goed beschermd genieten van de zon…….

  Ik wens je een fijne dag Xoxo

 7. Mijn favoriete product van kruidvat eigen merk is absoluut de shampoo met argan olie. Kost niet veel en werkt super! Zelf vind ik hem helemaal fijn in combinatie met de cremespoeling.

 8. Voor mij is het de body en fruit bodylotion! Heerlijk voor in de zomer en de geur is zo lekker! Een echte musthave dus :D
  Liefs, Tessa

 9. Mijn favoriete product van Kruidvat is de Nailharder Extra Strong. Sommige mensen zweren bij Trind, maar dat vind ik persoonlijk een beetje aan de prijzige kant. Ik kies dan toch voor die van Kruidvat, hij is maar €2,99 en dat is ook de rede dat ik hem al drie keer opnieuw heb gekocht. Mijn nagels worden door al het zeewater in de zomer altijd een beetje droog en gaan scheuren, maar zo blijven ze echt mooi en sterk.

 10. Mijn favoriet is absoluut de zonnebrand hair spray. Ik gebruik deze altijd tijdens het zeilen en zonnen. Mijn haar droogt een stuk minder uit! Groetjes Lisanne

 11. Leuke actie! Mijn absolute summer must have is echt zonnebrandcreme. Ik heb een lichte huidskleur en verbrand dan ook vrij snel, en omdat ik wel best wel van zon houd moet ik me goed insmeren!

 12. Wat een leuke winactie! Ik ben sowieso dol op Kruidvat, je hebben idd overal een eigenmerk optie voor en die is vaak net zo goed als het A-merk. Maar wel fijn voor je portemonnee. Ook bij medicijnen zoals Vicks, neusspray enzo, want daar willen we uiteraard ook niet zoveel aan uitgeven!

  Voor de zomer gebruik ik graag de KV zonnebrand, maar ook de aftersun en bodylotion voor een zachte huid zijn fijn. En de zonnespray voor mijn geverfde haar, oja en dan ook nog de verf voor mijn haar natuurlijk! De dagcreme en reinigingsproducten vind ik ook top!
  En eigenlijk met name de reinigingsdoekjes en doucheproducten gebruik ik het hele jaar door.

  Eigenlijk kan ik niet eens verzinnen wat niet haha!
  Lezers van mijn blog hebben dit ook vast wel al opgemerkt haha ;)
  Ik zal maar stoppen met mijn verhaal want jullie snappen het wel.. KV eigenmerk is gewoon mijn favoriet!

  Love,

  Susanne

 13. De haarbeschermingspray van kruidvat tegen de zon. Mijn haar is me heilig (oei dit klinkt materialistisch haha, maar het is wel zo) en ik zou echt niet willen dat het beschadigd wordt door de uv-stralen van de zon. Voor een paar euro ben ik geruster dat de heerlijke zon mijn haar toch wat minder beschadigd dan normaal

 14. Ik ga voor de hair protection spray, werkt super tegen verkleuring en beschadiging van de zon! Daar hoef ik geen kappersmerk flesje van 20 euro voor te kopen… Dat is pas budget bescherming! Top!

 15. Leuke actie! Mijn favoriete kruidvatproduct.. de scheergel, hij hydrateert mijn benen zo goed en ruikt nog eens lekker ook!

 16. Ik ga voor de zonnespray die echt heel goed werkt ! Spray het elke dag in m’n gekleurde haren voor de bescherming en heb echt het idee dat het werkt!

 17. Zonder twijfel: blarenpleisters! Ik draag ontzettend graag ballerina’s en ook af en toe pumps maar ik krijg ontzettend snel blaren.. Blarenpleisters zijn dus echt een geschenk uit de hemel voor mij en absoluut een must have :) Ik wist zelfs niet dat kruidvat eigen merk blarenpleisters had!

  Liefs

 18. Mijn favoriete kruidvat product voor de zomer is zeker de hair oil repair, met al dat zeewater en zout kan mijn haar weer een oppepper gebruiken! Super fijn product!

 19. Ik vind de biphase oogmake-up remover fantastisch. Is heel goedkoop en werkt beter vind ik dan duurdere oogmake-up removers. Bij ons thuis doet de zonnebescherming het ook heel erg goed!

 20. Voor mij is dat de deodorant fem’x aloe vera, erg handig om onfrisse geurtjes tegen te gaan :-) ! En nu maar duimen dat we nog meer van die Kruidvat producten in huis kunnen halen ;-) !

 21. Zonder twijfel de scheerschuim van kruidvat. Werkt voor mij even goed als de Gilette scheerschuim, dus waarom zo’n dure aanschaffen als kruidvat het ook heeft!

 22. Mijn summer musthave is de Solait hair protection spray. Dit product beschermt m’n gekleurde haar goed tegen verkleuren door de zon, want dat willen we natuurlijk niet ;) En het is een lekker budget product

 23. Mijn favoriete Kruidvat product is zonder twijfel de Hair Protection Sun Spray. Deze beschermt mijn haar tegen chloor en zon en alle dingen die mijn haar aantasten als ik op vakantie ga naar de zon. Hij ruikt daarnaast ook heerlijk.

 24. Mijn favorieten kruidvat producten zijn de kruidvat nagelverharder en de kruidvat oogmake-up remover. De nagelverharder kan ik echt niet zonder. Ik moet een laagje van dat spul om m’n nagels hebben anders breken ze gegarandeerd af. Ik werk in de voeding en was dus regelmatig m’n handen, mijn nagels zijn daar niet altijd blij mee, maar met een laagje lak erop kunnen ze het redelijk handelen. De oogmake-up remover (die met water en olie) is gewoon helemaal super, haalt m’n make-up er in een handomdraai af en is zacht voor de huid rond mijn ogen :) Ben altijd heel blij met deze producten!

 25. Mijnfavoriete kruidvat product is de kruidvat aftersun. Komende week gaan we weer heerlijk op vakantie en dan is er niets lekkerder dan na een dagje zonnen de aftersun vanuit de koelkast te pakken en dan in te smeren. De aftersun is heerlijk verkoelend en verzorgend.

 26. Mijn favoriete Kruidvat producten: De nieuwe scheermesjes van Kruidvat, voor mooie gladde benen als ik een short draag. Heb altijd scheermesjes van een ander merk gebruikt, maar ik ben helemaal om met deze nieuwe van Kruidvat, voordeel: de mesjes zijn goed apart verpakt dus nemen weinig ruimte in beslag. De Kruidvat bodyfruit scrub en bodybutter zijn ook zeker een favoriet van mij, voor extra gladde benen!

 27. De zonnebescherming voor je haar vind ik wel een must have van kruidvat :) Net zoals de handsanitizers, dat is een all-year-round must have voor mij :)
  Dainty Ribbons – My Own Little Beauty Resort

 28. Wat een leuke winactie ! Mijn summer musthave van de kruidvat is de hair protect spray? In de zomer smeer ik me helemaal in met de zonnecreme en de spf lippenbalsem van de kruidvat. Dit zijn supergoede producten maar de zonne”creme” voor het haar is geweldig. Het beschermt mijn haar tegen de zon en maakt mijn haar nog eens lekker zacht. Ook de geur is best lekker maar niet zo zoet lekker dat de bijen er op af komen. Ik ben er helemaal gek van !

 29. Ik vind de kruidvat haartreatment olie in die tubes geweldig. Op vakantie heb ik die echt nodig na al dat cloor, zeewater en zon! Ik neem ze elk jaar weer mee op vakantie en ze zijn veel goedkoper dan gelijkwaardige producten van andere merken. Evergreen warm maken, insmeren, in laten trekken en uitspoelen!

 30. De kruidvat notenmelk. Hier werd ik toen ik klein was in de zomer altijd mee ingesmeerd en de geur doet me dan ook echt aan de zomers van vroeger denken.. Heerlijk!

 31. Wat een leuke actie! Mijn favoriete producten zijn zeker weten de Kruidvat Moroccan Argan Oil shampoo en conditioner. Het maakt m’n haar super glad en glanzend. Heerlijk:)

 32. Wat een toffe actie! Mijn Kruidvat summer musthave is de scheergel voor vrouwen. Deze gebruik ik al enige tijd met ontzettend veel plezier. Ik heb geen last van wondjes, droge huid of irriterende huid na afloop. Dit is voor mij de absolute musthave! Een gladde en mooie huid! Wie wil dat nou niet in de zomer? (Ehh, en de andere seizoenen ;-))

 33. Leuk! Mijn summer musthave is zeker de waxstrips van Kruidvat eigen merk. Ze werken super goed, en zijn een fractie van de prijs van die van Veet! Dan heb je mooie, gladde beentjes om mee rond te huppelen in de zon ;)

 34. De waterproof oog make-up remover. Ik kan echt niet meer zonder dit product in de zomer om mijn waterproof mascara der af te halen :)

 35. Momenteel zijn dat de nagellakremover en de nagelverharder van Kruidvat. Ik ben sinds kort gestopt met nagelbijten en het helpt als ik er nagellak op doe. De nagelverharder gebruik ik graag omdat mijn nagels nu nog niet zo sterk zijn. Misschien niet helemaal zomergerelateerde producten, maar wel mijn favorieten dit moment!

 36. Leuk zeg! Mijn summer musthave is de mini zonnebrand van kruidvat. Ik verbrand snel en nu heb ik een zonnebrand die ik altijd makkelijk mee kan nemen :)

 37. De kruidvat hair repair almond hot oil treatment vind ik helemaal geweldig elke week gebruik ik het wel en echt handig om mee te nemen op vakantie!

 38. wat een gave actie! Mijn favoriete kruidvat product is de+ Kruidvat Solait Sunprotection voor je haar! Dit is wat mij betreft echt een must have voor de zomer. Zelf heb ik mijn haar gekleurd, en hierdoor blijft mijn kleur langer mooi en is mijn haar beschermt tegen de zon. De substantie is niet vet, en trekt snel in, echt heerlijk spul vind ik het!

 39. Mijn summer musthave is de Kruidvat Hair Protection Spray. Naast zonnebrand neem ik deze altijd mee in mijn strandtas. Het beschermt mijn haar tegen uv-straling en zorgt ervoor dat mijn haar niet dof wordt en uitdroogt. Mijn haar wordt er niet vet van en het ruikt bovendien ook lekker! Hiermee kom ik helemaal in de zon, zee en strand stemming.

 40. Mijn summer musthave is de kruidvat hair repair oil. In de zomer blondeer ik mijn haar meestal voor een zomerse look, maar blonderen is natuurlijk heel slecht voor je haar dus verzorg ik, mn haar met de kruidvat hair repair oil. Die ik heel fijn vind en natuurlijk niet duur.

 41. Mijn kruidvat summer musthave is helaas niet zo fabulous, het is ….. De kruidvat SOS shooting gel tegen zonne allergie. Helaas is het elke zomer weer feest bij mij en zitten m’n armen en benen weer onder die vervelende bultjes en jeuk. Aaaaagh.
  Gelukkig is deze gel redelijk betaalbaar en verlicht het de jeuk een beetje.
  Tip voor mensen die ook zo’n last van zonne-allergie hebben en deze gel ook gebruiken: Leg hem overdag in de koelkast, en op het moment dat je jeuk hebt er pas uit halen. Zo heeft het een extra verkoelend effect!

  Liefs

 42. Mijn favo-producten voor de zomer zijn natuurlijk de zonnebrand (SPF 30)- en de aftersunproducten! Ik ben erg tevreden over deze kruidvat producten en blijf ze zeker gebruiken, ik vind het niet waard om duurdere merken te gebruiken terwijl deze ook prima werken ;) Ook de Kruidvat arganolie shampoo en conditioner vind ik geweldig!

 43. Mijn favoriete product van Kruidvat voor de zomer is without a doubt hun aftersunmilk. Helaas verbrand ik best snel in de zomer, hoewel ik goed smeer. De aftersunmilk werkt lekker verkoelend en verzorgd de plekken naar mijn mening goed. Ik heb van veel merken aftersunmilk geprobeerd, maar kom toch steeds terug bij die van Kruidvat eigen merk. Toppertje!

 44. Ik vind de Kruidvat Skinscience Cleansing Oil erg goed. Het is misschien wel de beste budget alternatief voor de duurdere cleansing oils. Het haalt ál je make up ervan af en het is mild voor je gezicht. Het is inmiddels een must have geworden in m’n badkamer!

 45. Voor mij is het de SOS soothing gel tegen blaasjes en zonneallergie. Goedkoop en werkt gelijk! Op nummer twee staat de reinigingsmelk voor de gevoelige huid. Haalt alle make-up er snel af, zonder irritatie.

 46. Leuke winactie! De soothing gel van het Kruidvat heb ik ook, die werkt redelijk tegen lichte zonneallergie. Maar toen ik vorig jaar op vakantie was met die-hard zonneallergie moest ik toch echt naar de apotheek.. :(

 47. Leuke winactie!
  Mijn favoriete kruidvatproducten zijn de producten van de nieuwe skin science lijn! Vooral de cleansing oil is favoriet bij mij. Hij haalt je make-up er goed af! Ook de oogcrème is super fijn. Ik gebruik deze producten dan ook erg graag!
  Liefs,

 48. Mijn ultieme zomerproduct van Kruidvat is transparante zonnebrandspray! Jaren heb ik me ingesmeerd met babyolie in de zon om lekker bruin te worden *schaam schaam*. Maar nu smeer/spray ik me braaf in met zonnebrand :)

 49. Leuk!! Ik hoef niet heel lang na te denken over mijn favoriete Kruidvatproduct voor de zomer. Ik heb er twee.
  Nummer 1 is de 6 Silk Senstation scheergel extra soft. Deze ruikt ontzettend lekker en zorgt voor een zacht gevoel na het scheren. Ik gebruik deze scheergel al twee jaar en met zo een bus doe ik enorm lang. Even schudden, beetje gel opspuiten en uitsmeren en scheren maar.
  Nummer 2 is de ”nieuwe” in-shower bodymilk. Hiervoor vond ik het altijd vervelend om bodylotion of bodymilk te gebruiken. Een bodylotion duurt eeuwen(zo voelt het) om in de huid te trekken en ik ga geen hele dure flesjes kopen zodat het iets sneller gaat. Ik gebruikte dus alleen bodylotion als ik echt merkte dat mijn huid droog was. Met de in-shower bodymilk gaat dit veel sneller. Handig om het nu tijdens het douchen te gebruiken. En het werkt echt super, want mijn huid voelt heerlijk zacht aan. En ideaal voor de zomer, omdat je dit dus snel tijdens het douchen kunt doen en heerlijk van een zachte huid kunt genieten. Mijn fles is al bijna op, dus daar zal ik zeker ook weer een nieuwe van kopen.

 50. Mijn favoriete Kruidvat zomer-product? De Creme Bikini ontharingscreme! Mijn bikinilijn scheren vind ik een drama, omdat ik snel scheerbultjes krijg of de stoppeltjes jeuken, en met deze creme krijg ik dat niet. Ook mijn gevoelige huid kan er tegen en mijn bikinilijn is dan weer helemaal bikiniproof! Ook voor mijn oksels een must!

  Hele leuke winactie van Kruidvat!

 51. De Hair Protection Spray van Kruidvat Solait met UV-filter is mijn favoriet voor de zomer. Je moet er wel altijd snel bij zijn om hem te kopen in de zomerperiode want hij is altijd snel uitverkocht. Waarschijnlijk omdat het zo’n fijn (en goedkoop!) product is.

 52. De Skin Source lijn is mijn zomerfavoriet. Want het is toch gemakkelijker om die mooi boy te versieren als je goed in je vel zit.

 53. Ik ben een stille meelezer, maar ik vond het leuk om een keer te reageren dus bij deze. Mijn all-time favorite is de Body Fruit Coconut & Shea Butter douchegel! Ik houd enorm van de kokosgeur, die geeft het gevoel alsof je op een tropisch eiland bent :)

 54. Mijn favoriete zomer product van kruidvat is de oogmakeupremover!
  In de zomer gebruik ik graag waterproof mascara, en veel oogmakeupremover hebben er moeite mee deze eraf te krijgen, maar met die van kruidvat hoef ik weinig moeite te doen! Het gaat er extreem makkelijk mee af! Hij irriteert of prikt niet dus helemaal perfect! Ik heb er nu eentje van TBS (gekregen op de BGP14) maar daarmee moet ik echt boenen! Zodra die op is ga ik snel weer terug naar mn oude vertrouwde reiniger van kruidvat!

 55. Ik kan niet zonder de kruidvat zelf ik gebruik bijna alles van het huismerk vooral de zonnebrand factor 30, de gezichtspeeling (blauwe tube) de reinigingsolie , handcreme, nagellakremover (met aceton). En dan vergeet ik nog alle spullen die ik voor me zoontje haal!

 56. Leuke actie!!
  Mijn favoriete producten die ik altijd gebruik van Kruidvat zijn de scheergel; de nagellakremover en de zonnebrandcrème. Overigens koop ik ook altijd mijn make-up bij Kruidvat, ik ben dol op Essence en uiteraard MUA!!! Maar ja, dat is natuurlijk weer niet eigen merk ;)

 57. Mijn favoriete Kruidvat zomerproduct, lastig. Uhm, Catrice hoort toch bij Kruidvat :’) Dan een knaloranje lipstick :) Eerst dacht ik dat het raar was, maar het staat best wel awesome! :) Ik doe mee!

 58. Ik sla de winactie over, maar ik wil toch mijn favoriete Kruidvat product delen, en dat is de Kruidvat haarspray. Ken de naam niet, maar hij zit in een roze bus en ruikt suuuperlekker!

 59. De nagellak remover in het potje waar je gewoon je vinger moet insteken en de nagellak is wel. Toen ik vorig jaar op reis was heb ik het veel gebruikt. Geen gepruts en je hebt geen watjes nodig!

 60. Ik koop altijd zonnebrand en shampoo van het Kruidvat en in de winter vitamine D, maar dat telt dus niet mee bij de zomerproducten ;-)

 61. Kruidvat is ook zonder twijfel mijn favoriete drogist. Niet alleen verkopen ze leuke merken maar hebben zo ook hun eigen producten. Mijn Kruidvat favoriet klinkt misschien een beetje raar, maar het is hun Natural lippenbalsem. Hij lijkt ontzettend op de gekende Labello, dus dat is alvast een pluspunt. Hij is ook drie keer zo goedkoop, ze zitten in pakjes per 3 en die kosten evenveel als 1 Labello. De werking is prima en het houdt mijn lippen erg zacht. Ik gebruik hem het hele jaar door voor ik ga slapen, zodat ik ’s ochtends zachte lippen heb. In de zomer vind ik dit net zo belangrijk als in de winter! Want in de zomer draag je toch iets meer felle, knallende lipstick of lip gloss en dat kan je lippen echt uitdrogen. Daarom is een goede voedende lipbalm echt wel nodig voor je gaat slapen! :-) Ook hun nagel Care & Repair pen vind ik super. Aangezien je in de zomer je nagels graag telkens in een fris zomers kleurtje lakt, is het ook belangrijk je nagels gezond te houden en dat doet die pen echt goed! :-)

  Ik ga nu wel stoppen, voor jullie denken dat ik het hele gamma aan Kruidvat producten ga overlopen! ;-)

  Contacteren kan op: quadfliegjulie@hotmail.com

  Veel succes iedereen!

  Liefs

 62. Ik gebruik hun (geur)kaarsen altijd en nog een item wat zeer vrouwelijk is en we maandelijks nodig hebben. Ook de luiers eigen merk heb ik tot een week of drie geleden altijd gekocht. Nu niet meer mijn jongste is zindelijk. En natuurlijk koop ik veel boeken maar ja das niet hun eigen merk. I love het kruidvat!

 63. Ik heb een gevoelige huid maar wil in de zomer óók graag een kleurtje
  Deze product bevat géén parfum of conseveermiddellen en is dus ideaal voor mijn type huid :-D

 64. Ik vind de kruidvat ontharingscrème erg goed! Hij stinkt niet zo erg, hij werkt snel, en al mijn haartjes zijn, en blijven weg! en natuurlijk heeft hij ook een fijn prijsje!

 65. Mijn favoriete Kruidvat summer musthave is toch wel de Solait Sensitive lijn. Ik heb een lichte en vrij gevoelige huid, dus voor mij is het erg belangrijk dat ik me goed insmeer en ook aftersun gebruik. En de sunspray en aftersun van de Sensitive lijn vind ik erg fijn/goed.

 66. Wat een leuke winactie! Ik gebruik al jaren zonbescherming van kruidvat, al wissel ik nog wel eens tussen varianten, maar het werkt erg goed. Laatst heb ik de haarolie van kruidvat ontdekt, die werkt net zo goed als de olie van Kerastase die ik daarvoor gebruikte, maar is wel €20,- voordeliger! Verder gebruik ik graag de argan shampoo en conditioner van kruidvat. De nieuwe oliereiniger is ook heel fijn. Mijn favoriet is toch wel de haarolie denk ik!

 67. Leuke actie !! Wat ik een fijn kruidvat summer must have vind, is sheerschuim voor vrouwen met aloe vera van het merk kruidvat . Die is heerlijk fris en ruikt heel lekker !

 68. De scheerschuim van de Kruidvat is mijn favoriete zomerproduct! Gladde benen zijn natuurlijk een must in de zomer, en de scheerschuim van de Kruidvat is een stukje goedkoper dan een merk scheerschuim maar minstens zo goed!

 69. Wat een toffe winactie! Mijn favoriete product van de kruidvat is van het kruidvatmerk zelf heb ik standaard een tube van de handcrème/nagel crème in mijn tas zitten. Bij verzorging op school moesten we die gebruiken als we iemand een handmassage gaven. En sinds dien gebruik ik alleen nog maar die voor droge handen. Omdat die zo ontzettend lekker ruikt en fijn is!

 70. Wat een leuke winactie Aranka en de kruidvat! Zelf ben ik ook een actieve gebruiker van meerdere kruidvat eigen merk beauty en verzorgartikelen. Gewoonweg een goede kwaliteit en een heerlijke prijs! De kruidvat eigen merk nagelverharder vind ik het beste nagelproduct tot nu toe en is dus zeker mijn kruidvat eigenmerk favoriet! Ik heb tal van nagelverharders geprobeert. Van hele dure merken tot goedkopere. Toen ik de nagelverharder van kruifvat probeerde en het resultaat zag, was ik gelijk om. Wat een topproduct! Het maakt mijn nagels daadwerkelijk harder en zorgt ervoor dat ze er verzorgd uit zien. Een echte aanrader!re

 71. Mijn kruidvat musthave zijn de kleine reisflesjes. Vaak koop je (in verhouding) hele dure mini’s, maar bij kruidvat kan je meerdere lege flesjes plus een leuk tasje voor een euro scoren. Onmisbaar voor op vakantie!

 72. De zonneblaasjesgel van kruidvat eigen merk! Echt heerlijk verkoelend en helpt heel goed tegen die vervelende zonneblaasjes. Tip: leg de gel in de koelkast voor een extra verkoelend effect!

 73. Mijn musthave product is absoluut de ontharingscrème ,benen, oksels en bikinilijn perfect en zonder irritaties!

 74. De kruidvat bronze zonnebrand.
  Perfect voor mijn lichte huid.
  Ii ben goed beschermt en word toch een beetje bruin.

 75. De kruidvat-shampoo met arganolie is mijn favoriet! Mijn haar is heerlijk zacht en goed doorkambaar na het gebruik. Lekker én goedkoop = ideaal!

 76. Mijn Kruidvat musthave voor de zomer is de SPF50 olie omdat ik snel verbrand en niet hou van de witte waas die veel zonnecrèmes achterlaten. x

 77. Onovertroffen, niet te verslaan, geniaal en voor mij onmisbaar: de abrikozen scrub. Vele andere geprobeerd maar die van de Kruidvat is gewoon de beste. Of moest ik iets uitzoeken van de foto? Want die heb ik allemaal nog niet gebruikt om eerlijk te zijn.

 78. De volumepoeder! Ik zit nu aan mijn derde busje en mijn vierde ligt al hier in huis, ik ben er zo gek op. Even wat poeder op mijn vingers, bij de aanzet inwrijven en gelijk voel ik me veel zelfverzekerder!

 79. De zonneproducten van Solait van Kruidvat huismerk zijn mijn favoriete zomerproducten, omdat ik heel licht ben en dus snel verbrand maar met de zonneproducten kan ik zonder zorgen heerlijk van de zon genieten en zonder te verbranden bruin worden! Can’t wait till summer <3

 80. De zonneproducten van Solait van Kruidvat huismerk zijn mijn favoriete zomerproducten, omdat ik heel licht ben en dus snel verbrand maar met de zonneproducten kan ik zonder zorgen heerlijk van de zon genieten en zonder te verbranden bruin worden! Can’t wait till summer <3

 81. Heerlijk zo’n aktie! Het favoriete kruidvatprodukt voor mij is de nagellak van het merk Essence, zo vrolijk al die kleurtjes voor deze zomer! Ik word er helemaal blij van ;-)

 82. Ik ben dol op kruidvat! De spray om mijn haar te beschermen tegen de zon is zeker mijn favoriet! Leuke actie!

 83. Mijn musthave zijn de harsstrips van kruitvat eigen merk! Erg handig, hoef ik me in de zomer geen zorgen te maken over of ik wel een kort broekje aan kan!

 84. Mijn musthave is de scheergel !!!!!! Ik krijg er geen rode bulten van en dit is wel fijn als ik in bikini moet!

 85. Ook ik kom vaak bij kruidvat, zit hier bijna naast de deur dus dat is ideaal. Mijn echte summer musthave?? Zonnebrandcreme50+…. Heb zonneallergie dus kan eigenlijk echt niet zonder, verder het haarserum, de waxstrips, lotiondoekjes EN natuurlijk de dag en nachtcreme’s-) Hihi.. Een leven zonder kruidvat???! Erg onvoorstelbaar:P Maak graag kans op jou pakket!!! Fijne avond allemaal…

 86. Mijn favoriete product zijn de douchefoams van kruidvat. Ik gebruik ze elke dag onder de douch en ze ruiken zo lekker en zijn goedkoper dan die van Rituals

 87. Ik vind de abrikozen scrub van kruidvat echt geweldig. Het zit in een bruine glaze potje. Ik heb verschillende scrubs geprobeerd, maar ze kunnen niet tippen aan de kruidvat scrub. Het maakt je gezichtje echt baby zacht en er blijft ook een dunnige creme laagje over. Fantastisch spul! Echte aanrader.

 88. ZONNEPRODUCTEN VAN SOLAIT SUPER

  jipper…… de jip ik heb en leuke tip (Y) kom deze actie ook maar even delen en promoten…dank kan je voor die superleuke prijs gewoon gezellig meeloten dus….hopsa gooi mij maar in de HOGE HOED….en lieve tovenaar zeg sim…sala….bim..kunt U ECHT ? toveren dat ik win…..

 89. Mijn holy grail is echt de Kruidvat Tea Tree Dag & Nachtcrème. Houdt mijn puberhuidje onder controle, ik merk het meteen als ik het niet gebruik. Mee-eters all over the place!

 90. Leuke actie!! Wat een echt summermusthave is, zijn zijn de heeerlijke geurtjes van de Kruidvat! Vooral Amber is één van mijn favoriete geurtjes. Ik zit dan ook altijd een van de geurtjes in mijn tas. Hele lekkere parfum voor een klein prijsje, heerlijk!
  x Vera

 91. Hi! Wat een toffe winactie! Een topproduct van mij is zeker de Essence Blush Up Heat Wave. Ik twijfelde eerst nogal of ik hem wel moest kopen. Ombre? Zou dat wel goed uitpakken? Maar na het lezen van jouw review was ik om! Je maakt altijd zo goede en duidelijke foto’s, dat het voor de lezers thuis niet moeilijk is om een oordeel over het product te hebben. Mijn oordeel is het hetzelfde als dat van jou: top! Ook vind ik de Maybelline Baby Lips heel erg fijn. Ze voorzien je lippen van een zacht kleurtje, maar niet té overdreven. Perfect voor in je tas als je snel de deur uit wilt maar er toch verzorgd uit wilt zien. Daarnaast lijken de Mua-Palletes me ook heel erg fijn. Jij hebt er een hele fijne vergelijking over geschreven waardoor ik zeker wist dat ik hem wilde, maar helaas is er hier geen Mua-schap. Zodra ik een andere kruidvat binnenloop wordt dat dus inslaan! Poeh, geen een product dus. Maar eigenlijk kan ik er nog wel veel meer noemen! Kruidvat is zo’n leuke en fijne winkel vol koopjes!

 92. Halooo! Doe mij maar de ONTHARINGSCRÉME VAN KRUIDVAT, het is makkelijk bruikbaar met het bijgeleverde spatelje en ruikt niet chemisch, echt een topper voor mij!

 93. Ik ben ook dol op Kruidvat. Mijn favoriete product is de oogremover van Kruidvat. Betaalbaar, niet te vet en irriteert mijn ogen niet.

 94. Ik gebruik altijd de zonnecrème en aftersun van kruidvat. De zonnecrème beschermt goed en voelt niet vet aan, de aftersun hydrateert goed!

 95. Voor mij is dat op dit moment de reinigings olie van de nieuwe kruidvat skin care lijn. Ik heb persoonlijk nog nooit een product gehad waar ik zowel mijn oog als gezichts make up kon verwijderen. Met deze gaat dat prima! Hij is niet vettig, maar wel verzorgend. IK HEb een droge huid en merk ook echt dat deze erbij gebaat is! Wereld van verschil met een gewone reinigings melk. De prijs is ookniet geheel onbelangrijk: voor 2,99 heb je dit toppertje en het is zuinig in gebruik!

 96. De kruidvat body en fruit lijn en daarvan de coconut bodylotion! Die ruikt echt heerlijk zomers en is niet vet

 97. Omdat ik vaak naar warme tropische landen ga koop ik altijd Kruidvat Anti-Insect Gel met Deet. Klein van formaat om in je rugzak mee te nemen. Makkelijk uit te smeren. En de werking is enorm goed. Geen insect die je meer prikt. En veeeel goedkoper als alle duurdere merken.

 98. Mijn favoriete Kruidvat product voor de zomer is de Kruidvat Zonneblaasjes gel, ik heb altijd last van zonneallergie/overgevoeligheid voor de zon en warmte en dan is die gel de hemel op aarde. Als ik weer even (ja, maar heel even) buiten ben geweest begint mijn hele huid alweer te jeuken, gel erop en het kalmeert en verzacht enorm, plus het ruikt ook nog eens heel erg lekker!

 99. Het lippenstiftje factor 30. Ik smeer het niet alleen op mijn lippen maar ook op mijn moedervlekjes en litteken en andere plekjes. Heb het altijd bij me.

 100. de zonnebrand natuurlijk! ik met mijn bleke huidje heb al 50 al snel nodig en die kan ik al snel gebruiken met het weer dat er aan komt.

 101. Mijn absolute kruidvat summer musthave is de hammam scrub. Ruikt echt goddelijk, doet z’n werk goed én een heel fijn prijsje. Mijn huid wordt er zo fijn zacht van! Dan mag het zonnetje op m’n blote benen schijnen, want met deze scrub blijft mijn huid langer bruin.

 102. Mijn favoriete Kruidvatproduct is zonder twijfel het volumepoeder voor je haar. Ik kan er elk kapsel in een handomdraai van futloos naar bombshell transformeren !

 103. Zonder twijfel de scheerschuim van kruidvat. Werkt voor mij even goed als de Gilette scheerschuim, dus waarom zo’n dure aanschaffen als kruidvat het ook heeft!

 104. De volumepoeder! Ik zit nu aan mijn derde busje en mijn vierde ligt al hier in huis, ik ben er zo gek op. Even wat poeder op mijn vingers, bij de aanzet inwrijven en gelijk voel ik me veel zelfverzekerder!

 105. Mijn favoriete product van Kruidvat eigen merk is de notenolie! Makkelijk opsprayen, uitsmeren en beschermd door de SPF die er in zit + je wordt er mooi bruin van! Perfection en dus echt een summer musthave!

 106. De Control Stick van Kruidvat, sowieso! In de zomer draag ik vrij weinig gezichtsmake-up, maar ik houd nog steeds die vervelende onzuivere huid! De Control Stick helpt daar ontzettend goed tegen! Liefs’ Iris

 107. Petjes die ze regelmatig verkopen. Niks is erger dan de zon op de bolletjes van de kids. Ze verkopen ze meestal met sesamstraat erop….zo leuk !

 108. Mijn Kruidvat zomers top product is absoluut de Notenolie van het kruidvat merk. Het is factor 6, dus niet al te hoog en je wordt er super egaal bruin van, plus het plakt niet! Geen zomer zonder mijn flesje notenolie.

 109. wat een leuke actie, ik hou echt van het kruidvat eigenmerk het is best goedkoop en ze hebben leuke dingen in het schap. me favoriete product voor in de zomer is het kruidvat moisturising nail oil, om je voeten in je slipers te laten zien.
  ps: de zonnenblaasjes gel is ook erg fijn voor als zonnen alergie hebt zoals mij.

 110. Zonnebrand creme (Solait) en dan liefst factor 30. Want ik wil echt niet verbranden, en dit smeert heerlijk en laat geen strepen na. Kruidvat vind ik ook een hele fijne drogist, ze hebben een groot assortiment voor een betaalbare prijs.

 111. De Solait mini’s, op de boot, op de fiets of op het hockeytoernooi…
  ze houden mijn huid, zomers, soepel en mooi…

 112. Mijn kruidvat-summermusthave is de zonneblaasjes gel,die komt altijd goed van pas!! ook werkt die super als aftersun.

 113. de topper van kruidvat is absoluut de ***** walnoten zonnebrandmelk of olie*****. hij ruikt echt fijn, bruint mooi en het is voor het hele gezin.

 114. Wat een super leuke winactie, yeah. Ik lieg niet als ik zeg dat Kruidvat mijn favo drogist is, misschien wel favoriete winkel in het algemeen. En mijn absolute must have? Dat is zonder twijfel de lijn Moroccan Argan Oil. De shampoo en conditioner zijn zó fijn. Het maakt mijn haar echt zo veel minder pluizig waardoor ik er niet meer zo schaperig uit ziet, haha. Deze shampoo en conditioner moet ik echt bij hebben straks tijdens mijn vakantie naar het midden oosten. Ja, een-abosulute-musthave: de geur, de werking, de prijs. Ik hoop zo dat deze producten voor altijd blijven bestaan in het assortiment van Kruidvat.
  Succes met het uitzoeken van de winnaar!

 115. ik ben sws dol op kruidvat hihi
  maar waar ik echt niet meer zonder kan zijn die kleine tas verstuivertjes met parfum van kruidvat n7 volgens mij ik ben dol om die geur amber
  maar kruitvat heeft van alles wat en goed voor onze portomonee en het product en bijna gelijk aan iets van een A merk

 116. Hoi! Wat een super leuke winactie! Voor mij ks het rozenwater van kruidvat echt een must! Heerlijk zacht voor de huid en haalt de laatste vuiltjes weg, perfect! Xxx

 117. Ik moet goed nadenken wat mijn favo product is van eigen merk.. Ik zou willen zeggen de fruit bodylotion en douchegels. Maar deze heb ik nog nooit geprobeerd hoewel ik ze super vind rijken.. Shame on me… Dan ga ik voor de spray om mijn haar te ontklitten! Soms is mijn haar echt verschrikkelijk en dan helpt het als een tierelier ;) en dat scheelt een heleboel pijn!

 118. De kokos cremespoeling van de kruidvat. De geur doet mij altijd denken aan vakantie :) dan kan ik uren ruiken aan mijn haar om dat vakantie gevoel te krijgen! Heerlijk! En hij werkt ook heel goed, krijg er lekker zacht haar van.

 119. Mijn favoriete zomerse kruidvat product is de Kruidvat Solait SPF 30 Sunspray, omdat deze waterresistent is en vitamine E bevat, wat weer erg goed voor je huid is en natuurlijk gebruik ik dit product om niet te verbranden in de zon.

 120. Ik vind de lijn Cleansing voor droge en gevoelige huid echt top! Gebruik elke avond trouw de gezichtslotion en reinigingsmelk. Daarnaast gebruik ook vaak de haarproducten met argan olie en de tea tree behandelingsolie! Ben er helemaal blij mee :)

 121. Wat een leuke winactie! Ik gebruik altijd de melk en toner voor het reinigen van mijn gezicht uit de lijn voor de normale huid en ook vind ik de Moroccanoil-lijn voor mijn haar ook heerlijk! Kruidvat eigen merk bewijst altijd maar weer dat prijs niet uitmaakt, ze hebben heerlijke producten. Ik doe graag mee!

  Liefs Merel

 122. Wat een leuke en vooral handige winactie! Mijn favoriete zomerse product is de Kruidvat Solait zonnebrand. Ik verbrand onwijs snel, waardoor ik eigenlijk al bij het minst geringste zonnestraaltje moet beginnen met smeren. Wat tegoed om flacons in te slaan is dan ook zeker mooi meegenomen.
  Liefs,
  Denise vN

 123. Ohhhh ik lees zoveel goede verhalen dat ik morgen meteen naar Kruidvat ga rennen voor die zonneblaasjesgel! Als dat de oplossing is voor m’n zonne-allergie ben ik zielsgelukkig haha. Mijn favo producten van Kruidvat Eigen Merk zijn de nagellakremover (kost echt niks en werkt zo goed!), de watjes (love them!) en de scheermesjes, de beste voor die prijs. Leuke winactie :)

  1. Shit nu vergeet ik nog m’n allersupermegalievelings product van Kruidvat. Nameijk: de selftan tissues. 2 stuks voor 0,79 en ik heb elke dag een bruin gezichtje alsof ik net van het strand in een warm land kom rollen. Ik hóu van deze dingen. Ze werken zooooo goed en het kan gewoon niet fout gaan haha. En had ik al gezegd dat ze heel goedkoop zijn?!?!

 124. Mijn Super ultieme favoriet is de reinigings gezichts gel van kruidvat huismerk! Ik heb nu mijn derde tube in gebruik en oh wat is hij enorm verfrissend. Hij reinigt enorm goed en krijg minder last van een vette huid, minder puistjes. En hij droogt mijn gezicht ook niet uit. Best prodcuct ever! Kruidvat gaat de laatste jaar erg goed vooruit met zijn huismerk producten!

  Ik doe zekers mee!
  husnapolat70@gmail.com

 125. Kruidvat lenzenvloeistof is mijn favoriete product
  omdat het onderhoud van mijn lenzen daarmee altijd goed lukt!

 126. Hey! Wauw, wat een leuke winactie zeg! Mijn absolute favoriete product van Kruidvat is Hairrepair Silk haarmasker! Mijn haar wordt zo zacht en glazend hierdoor! En het heeft ook nog eens een lekker geurtje! Super fijn voor in de zomer, so classy :) Alvast bedankt voor deze awesome winactie! Xxx me

 127. De ontharingscrème van de Kruidvat! We willen namelijk allemaal gladde benen in de zomer en daar is dit product perfect voor! Het werkt erg makkelijk en irriteert mijn huid niet. De haartjes laten ook nog eens makkelijk los. Bovendien is het prijsje ook nog eens fijn!

 128. Zeker weten Kruidvat droogshampoo! Ideaal voor als je s morgens haast hebt en je eigenlijk net je haar moet wassen.

 129. Mijn favoriete producten zijn: anti-zonneblaasjesgel. Ik verbrand namelijk heel erg snel in de zomer (terwijl ik me in smeer). Twee jaar geleden is dit zo erg geweest tijdens mijn vakantie in Griekenland, de eerste dag, dat ik de rest van de vakantie heb doorgebracht met een gekoelde handdoek om me heen. Zodat de blaasjes beschermd waren tegen de zon en koeling hadden.
  De anti-zonneblaasjesgel heeft me vorig jaar zo goed geholpen dat ik niet meer zonder kan. D

 130. Bij mooi weer horen natuurlijk een stel mooie benen. De tijd van korte broeken en jurkjes komt er weer aan dus hoogtijd om maar regelingen te treffen! Met kruidvat eigen merk heb je een betaalbare oplossing, om je benen gladder te kunnen maken voor weinig geld. Met behulp van de 6 Silk Sensation scheerapparaat en de bijbehorende scheergel worden je benen zomerproef. De musthave van deze zomer.

  Nu heb ik de producten zelf al even getest en ik ben enthousiast. Ik vind zelf het scheersysteem heel handig in gebruik, hij doet goed zijn werk en je kan hem makkelijk opbergen met het bijbehorende opbergsysteem. Ik heb altijd scheergels al ontzettend fijn geworden, het is zo lekker zacht en romig om te gebruiken. Deze gel vind ik vooral heel erg fijn door de fijne, zachte vakantie geur die eraan hangt. Ik krijg namelijk echt het gevoel dat ik mij klaar maak voor een dagje strand. Mijn benen voelen ieder geval al heerlijk zacht en verzorgd aan.

  Laat het zonnetje maar weer komen!

 131. Ik gebruik graag de deodorant van het merk van Kruidvat, heerlijk geur, neem heb ook mee in mijn tas, vooral zomers.

 132. Het product waar ik niet zonder kan is de tea tree dagcreme. Helpt in de zomer tegen een droge huid maar zorgt ervoor dat mijn onzuiverheden wegblijven. Daarnaast heeft dit product en sorrt gel structuur waardoor het ook nog zeer verkoelend en verfrissend voelt.

 133. Mijn absolute favoriet is de scheergel. Het maakt mijn huid superzacht en niet trekkerig na een scheerbeurt, en hij ruikt fantastisch!

 134. een echte summer musthave is toch wel de tasverstuiver eau de toilette van essense genaamd “like the walk in the summer rain” heerlijke subtiele frisse/bloemige geur. Vind deze ideal geschikt voor de lange zomeravond..verfrissend na een zonnige warme dag

 135. ik ga voor de anti zonneblaasjes gel want hij werkt perfect!!!!!! mijn email is:rickwaalwyk@zonnet.nl

 136. Voor mij is de anti-klit spray echt een hero! Op dagen wanneer mijn haar vaak de hele dag heeft in een knotje gezeten, heb ik vaak klitten. Dankzij de spray is mijn haar echt veel makkelijker doorkambaar! Een godsgeschenk!

 137. de notenmelk beschermingsfactor 6.
  voelt lekker aan en beschermt goed
  gaat echt altijd mee op vakantie !!
  (heb hem toevallig vanmorgen in de aanbieding gekocht……)

 138. De crème voor de zonnebank! De speciale merken zijn schreeuwend duur en die van de Kruidvat is echt heel goed. Ruikt niet sterk, prikt en irriteert niet aan de huid en bruint goed. Stiekem niet (alleen) voor onder de zonnebank maar voor de korte periodes in de zon: doet wonderen!

 139. Wat een ontzettend leuke win actie!
  Wel een tikkeltje lastig wat mijn summer musthave is want het zijn er meer dan 1. Je kent dat vast wel? Ik kocht laatst de Coconut & Sheabutter Bodybutter van Kruidvat omdat ik wel benieuwd was. Ik vond deze echt fijn. Als je deze geur ruikt is het net alsof je op een mooi wit zand strand ligt! Mijn huid wordt er lekker zacht van en de geur is ook heerlijk!
  Daarnaast vind ik de aftersun producten van Kruidvat ook erg fijn. Vorig jaar was ik nogal verbrand en moest ‘even snel’ een aftersun hebben maar sindsdien gebruik ik geen ander meer! Ik ben om! Ik ga over een maand naar Brazilie dus deze win actie zou heel goed van toepassing komen voor mij omdat ik dan nog flink wat summermusthaves in kan slaan! (En dat moet natuurlijk ook met de temperaturen daar -> 30+ graden) Maar nu eerst hopen dat ik win! :-)

 140. Het volume poeder van Kruidvat is echt een topper! Een mooi volumineus, rommelig kapsel, alsof ik net een paar daagjes op het strand heb doorgebracht. Met mijn lange krullen is het bovenop soms wat plat, maar met een paar tikjes op het groen-roze kokertje is dat zo verleden tijd :) Topproduct!

  Liefs xxx

 141. Wat een leuke winactie!
  Het beste product vind ik wel de in-shower-bodylotion van kruidvat eigen merk. Die daarna is zonnebrand voor mijn haar! Vooral met dit weer krijg ik een droge huid en droog haar, deze twee producten zijn helemaal top :)

 142. Wat een leuke actie! Daar wordt iedereen toch blij van! Nou ik wel in ieder geval hahha.. Wat mijn summer musthave is, zijn de voetbad bruis tabletten van kruidvat! Hmmm wat lekker! Waarom mijn summer musthave? Omdat al die oh zo leuke sandaaltjes en slippertjes toch wel gaan knellen met het warme weer. En het daarom heerlijk is om ze met deze bruistabletten een verwen momentje te geven! Zo zijn je voetjes weer lekker fris, ontspannen en zomer-proof ♡

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *