Weg met de gênante gezichtsbeharing

Weg met de gênante gezichtsbeharing
Ik heb helaas een vrij donkere lichaamsbeharing en dat trekt ook door naar mijn gezicht. Je gezicht is natuurlijk je visitekaartje en is het eerste wat opvalt. Het maakt me daarom best onzeker die donkere donshaartjes op mijn gezicht. Ik heb jullie de Philips Lumea afgelopen tijd al meerdere malen laten zien, maar dan vooral voor de benen en oksels. Maar de Lumea is ook uitermate geschikt voor het gezicht en de bikinilijn!

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Mijn benen en oksels zijn helemaal klaar voor de kerst en zijn zo goed als haarvrij dankzij de Philips Lumea, maar ik wil me lekker voelen en me niet zorgen hoeven maken om mijn onzekerheden. Daarom gebruik ik de Lumea ook op mijn gezicht. De Lumea Prestige heeft naast het standaard opzetstuk ook nog twee aparte opzetstukken, speciaal voor de bikinilijn en het gezicht. Beide opzetstukken zijn daar speciaal voor gemaakt om precies en erg veilig te werk te kunnen gaan.

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Net zoals voor de armen en benen, pas je dezelfde techniek toe op het gezicht, klik hier voor mijn eerste blog.  Zorg eerst dat de huid haarvrij is door het te scheren, ook de donshaartjes op het gezicht. Als je de Philips Lumea voor je gezicht gaat gebruiken breng dan geen dagcrème of een foundation aan.

Weg met de gênante gezichtsbeharing

De opzetstukken zijn heel makkelijk te wisselen. Je trekt het er voorzichtig af en klikt de andere er zo weer op. Zorg dat het opzetstuk goed vast zit.

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Daarna kunnen we beginnen! Omdat ik de Philips Lumea voor mijn gezicht gebruik op dit moment kies ik een wat minder intense stand en gebruik ik stand nummer 3. Maar het is natuurlijk persoonlijk wat je prettig vind en wat voor jou werkt. Check daarom voor gebruik eerst goed de gebruiksaanwijzing of hij ten eerste geschikt is voor jou en daarna welke stand je moet gebruiken.

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Ik gebruik de Philips Lumea voor de donkere donsharen op mijn kaaklijn. De eerste vraag die in mijn opkwam en waarschijnlijk bij jullie ook: Doet het niet pijn op je gezicht?

Nee, absoluut niet. Het enige wat je hier voelt is een aangename warme flits, net zoals op je benen. Wel is de huid van je gezicht gevoeliger dus voel je het iets beter, daarom zet ik hem ook een standje lager.

Weg met de gênante gezichtsbeharing

Ook op mijn bovenlip flits ik met de Philips Lumea. Ik weet niet of jullie het wel eens is opgevallen, maar ik heb daar best wel last van donkere haartjes, niet heel charmant. Met het kerstdiner wil ik op mijn best voor de dag komen en daar hoort natuurlijk geen snor bij. Omdat je het op je gezicht natuurlijk niet goed zelf kan zien is het wel zo handig een spiegel te gebruiken zodat je goed kan zien wat je aan het doen bent. Ook hier is het flitsen totaal niet pijnlijk.

De behandeling van je gezicht herhaal je ook om de twee weken de eerste vier tot vijf behandelingen en daarna zal je zien dat de haartjes echt tot acht weken weg blijven en dat is wel zo prettig. Stoppeltjes op je gezicht of donkere haren vind ik zelf niet zo mooi en doe daar dan ook graag iets aan en dit is een ideale oplossing. Wil je meer informatie over de Philips Lumea ga dan naar de website waar je alle informatie vindt.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Sjoukje - meergeldminderstress
  15 december 2016 at 06:30

  Goeie tip zeg. Ik ken dit apparaat helemaal niet.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  15 december 2016 at 07:47

  Klinkt wel als een handig apparaat! Donkere lichaamsbeharing is niet altijd fijn, zelf ben ik deels Indisch maar doordat ik een lichte huid heb vallen de donkere haartjes helaas ook wat meer op.

 • Reply
  Susan
  15 december 2016 at 07:51

  Ik heb er al meerdere dingen over gelezen.. Het klink

  • Reply
   Susan
   15 december 2016 at 07:51

   er ging wat mis ;).. Het klinkt wel echt heel goed!

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  15 december 2016 at 08:40

  Klinkt als een handig apparaatje! Al heb ik geen last van gezichtbeharing..

 • Reply
  Svenja
  15 december 2016 at 09:38

  Klinkt als een erg fijn apparaat. Vooral de verschillende opzet stukken klinken ideaal. Ik heb zelf gelukkig geen zichtbare haartjes in mijn gezicht, maar kan mij goed voorstellen dat dit echt een uitkomst is. Voor de oksels, bikinilijn etc. zou ik het apparaat wel eens willen aanschaffen!

 • Reply
  Mer
  15 december 2016 at 09:51

  Ik kan er niet uit opmaken of het goed werkt. Mis ik wat of kom je hier nog op terug? :)

  • Reply
   Aranka
   15 december 2016 at 09:54

   Ik ben nog niet zo lang bezig met mijn gezicht maar mijn moeder doet het al jaren (we hebben ooit eerder een Lumea gekocht) en is er heel blij mee!

 • Reply
  rachel
  15 december 2016 at 10:07

  ooh ideaal dit!! ik heb dan wel geen donkere haren maar wel heel veel dons vanwege mijn ziekte en dit zou dan wel een uitkomst zijn!

 • Reply
  Beautydagboek
  15 december 2016 at 10:27

  Ik ben hier heel benieuwd naar! Ik heb zelf ook wat last van donkere haartjes die ik weghaal door te epileren, maar dit klinkt super fijn om langere tijd van je haartjes af te zijn. Ik zou dit absoluut eens willen proberen. Blijven de haartjes op langere termijn ook helemaal weg of moet je dit apparaat altijd gebruiken?

  • Reply
   Aranka
   15 december 2016 at 10:32

   Het is geen definitieve manier want ontharen, maar het zorgt er wel voor dat ze veel langer weg blijven dan normaal. Je moet de behandeling na uitvoeren van de eerste fase om de 8 weken herhalen, maar op je gezicht is dat gelukkig zo gepiept!

 • Reply
  Fje
  15 december 2016 at 13:10

  “Geinig” dat Beautylab vandaag ook exact hetzelfde artikel heeft geschreven over de Lumea

 • Reply
  chucky1012
  16 december 2016 at 05:51

  Erg handig!

 • Reply
  Les
  19 december 2016 at 14:50

  Lijkt mij een handig apparaat, ga mezelf maar eens dieper erover inlezen!

 • Laat een reactie achter