Search
Close this search box.

Weer witte sneakers met HEMA Ultra White

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging

Op Instagram deelde ik laatst een foto van mijn nieuwe sneakers omdat mijn oude witte sneakers helaas (ze lopen zo lekker) wel een beetje versleten en vies waren. Maar ik kreeg meermaals de tip dat ik de HEMA Ultra White schoenverzorging eens moest proberen. Dit scheen een wondermiddel te zijn om je witte sneakers weer wit te krijgen. Nou was ik hier heel erg benieuwd naar en kocht het flesje van maar een paar euro.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging1

Witte sneakers weer wit krijgen, zo doe je dat!

Zijn je witte sneakers wel toe aan een opfrisbeurt of zijn ze op bepaalde plekken vies geworden? Je zou de schoenen in de wasmachine kunnen doen, maar dat vind is best spannend. Maar met deze HEMA schoenverzorging Ultra White krijg je ze heel makkelijk een stuk witter! Ik ben echt heel benieuwd, want ik hoorde ontzettend veel goede verhalen over dit product. Ik kocht het voor maar € 4,00 bij de HEMA en het moet wonderen verrichten.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging2

Volgens HEMA is het een intensieve kleurconditioner met was is voor witte schoenen van zacht leer, textiel en synthetische en gemengde materialen. Het verzorgt, geeft glans en verfrist de kleur. Je moet het product herhaaldelijk toepassen op versleten plekken. Druk de spons tegen de schoen en dan dun en gelijkmatig opbrengen, zo simpel is het.

Verder lees ik niet iets over bleek of verf wat ik het product verwerkt is, maar ik raad wel aan om er voorzichtig mee om te gaan en het niet in je kleding te krijgen.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging3

De verpakking ziet er simpel uit, maar is wel handig en doeltreffend. De verpakking bevat 75 ml product en heeft een handige dop waar een sponsje onder zit. Met het sponsje breng je al deppend (wanneer het sponsje goed doordrenkt met vloeistof is) aan op je schoenen.

Het product is geschikt voor:

  • (zacht) leer
  • textiel
  • synthetische en gemengde materialen

Kortom, je kunt het overal op gebruiken.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging4

Mijn schoenen voor de behandeling.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging5

HEMA schoenverzorging Ultra White review

Mijn schoenen na het behandelen met de HEMA schoenverzorging Ultra White. Je ziet het misschien op de foto niet zo goed, maar mijn schoenen zijn echt een stuk witter geworden. De randjes leer zijn weer fris wit, mijn zolen zijn weer een stuk witter geworden en beschadigde plekken zijn weer wit. Ook het textiel op mijn schoenen is weer wit! Hieronder een paar foto’s van links de behandelde schoen en rechts niet om het verschil beter te kunnen zien.

HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging6
HEMA Sneaker Ultra White Schoenverzorging7

Links is gedaan en rechts niet. Je ziet vooral veel verschil bij de neuzen, de zolen, de randjes van het leer en de inhammen van de schoenen.

Voor die vier euro ben ik echt heel erg blij met dit product! Mijn schoenen zien er weer een stuk frisser uit binnen een paar minuten. Wel slijt de kleur er langzaam weer af, maar het product weer aanbrengen is snel gedaan en het is ook zuinig in gebruik.

De HEMA schoenverzorging Ultra White is te koop bij de HEMA winkels en online.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. Ik gebruik altijd tandpasta. Dat kleurt niet wit maar verwijdert echt de vlekken. Daarna nog even een doekje met water erover en weer als nieuw.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *