Search
Close this search box.

Weekvlog: Verstandskies trekken, Urban Decay & Camping

Eens een keer iets anders dan mijn lief dagboek en lezeressen op maandag, daarom eens een weekvlog! Dit is mijn eerste weekvlog en ik moet zeggen, dat valt niet mee! Hopelijk vinden jullie het toch leuk om te zien! Laat me zeker even vinden wat je er van vond en of ik het misschien wat vaker moet doen. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

 1. Heel leuk :-) gewoon vaker doen hoor als je er zin in hebt.
  Vond het trouwens persoonlijk genoeg haha
  Begrijp het helemaal dat werk, vrienden & familie niet gevlogt willen worden.
  Fijn dat het kiezen trekken gebeuren mee is gevallen.

 2. Dit is de eerste keer dat ik een video van je bekijk, maar ik zeg: heel leuk, vaker doen! Ik snap nu ook ineens heel goed waarom jij en Elise goede vriendinnen zijn, volgens mij zijn jullie wel een beetje dezelfde types haha.

 3. Hele leuke vlog! Vaker doen. Leuk om op deze manier ff een kijkje te nemen in hoe jouw week er uit ziet.

  En idd persoonlijk genoeg! Logisch dat je niet wil dat familie etc in beeld komt en logisch dat zij dat ook niet willen;-)

  Ik vond de lippenstift trouwens wel erg heftig van kleur haha en ik was wel benieuwd hoe de kleding die je besteld had staat?

 4. Ik vond het een leuke video, maar ik zou niet elke week zo’n vlog maken. Dat gaat een beetje teveel op elkaar lijken (elke dag opstaan, werk, weer thuis, volgende dag etc) Ik vond de vlog ook wel een beetje lang tov hoeveel er gebeurde. Sommige vloggers doen ook een weekly vlog, maar dan kiezen ze bv 3 dagen uit waar ze afspraken buiten de deur hebben of leuke dingen die wel te vloggen zijn.

 5. Hee, ik zie de ‘opgemaakt’ video in deze blogpost staan. Klopt dat? Ik heb het zelf ook wel eens gehad, dan laat ‘ie elke keer de laatste video zien. Wel leuk dat je eens een vlog gemaakt hebt!

 6. Wauw, die make up look die je op hebt, iets na de 12e minuut; zoooo mooi! Staat je ge-wel-dig! ;)

  Vond het een leuke vlog om te zien hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *