Zoek
Sluit dit zoekvak.

WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

Het is december en de vlogs vliegen je om de oren. Ik heb me dus ook maar laten ‘influencen’ om ook een maand te gaan vloggen maar dan in de vorm van weekvlogs. Afgelopen week was ik met vrienden in Center Parcs Sandur en werkte ik vooral lekker thuis met al die sneeuw. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Het verblijf bij Center Parcs Parc Sandur en Wildlands in Emmen heb ik gekregen en voor de kerstmarkt in Sögel Duitsland ben ik uitgenodigd.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *