WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

Het is december en de vlogs vliegen je om de oren. Ik heb me dus ook maar laten ‘influencen’ om ook een maand te gaan vloggen maar dan in de vorm van weekvlogs. Afgelopen week was ik met vrienden in Center Parcs Sandur en werkte ik vooral lekker thuis met al die sneeuw. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Het verblijf bij Center Parcs Parc Sandur en Wildlands in Emmen heb ik gekregen en voor de kerstmarkt in Sögel Duitsland ben ik uitgenodigd.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reageren
  chucky1012
  15 december 2017

  Heerlijk zo een weekeindje weg….
  Leuk de kerstmarkt.

  Xoxo

 • Reageren
  Manon
  15 december 2017

  Wat gezellig allemaal zeg, daarom hou ik van deze maand!

 • Reageren
  Rachel
  16 december 2017

  weer een leuk vlog meis xxx

 • Geef een reactie

  ByAranka.nl gebruikt cookies om er voor te zorgen dat je deze website zo goed mogelijk kan gebruiken. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website [en/of Flash-applicaties] wordt meegestuurd en door je browser op je harde schrijf van je computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.


  Je kan ervoor kiezen om deze cookies te accepteren en om deze cookies te weigeren. Doe je niets? Dan ga ik er van uit dat je het gebruik van cookies goed vindt. Lees meer over het verzamelen van gegevens op mijn blog in de privacyverklaring. Op de website van de Consumentenbond lees je alles over het verwijderen van alle cookies op computer.