WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

Het is december en de vlogs vliegen je om de oren. Ik heb me dus ook maar laten ‘influencen’ om ook een maand te gaan vloggen maar dan in de vorm van weekvlogs. Afgelopen week was ik met vrienden in Center Parcs Sandur en werkte ik vooral lekker thuis met al die sneeuw. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Het verblijf bij Center Parcs Parc Sandur en Wildlands in Emmen heb ik gekregen en voor de kerstmarkt in Sögel Duitsland ben ik uitgenodigd.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  15 december 2017 at 16:09

  Heerlijk zo een weekeindje weg….
  Leuk de kerstmarkt.

  Xoxo

 • Reply
  Manon
  15 december 2017 at 16:22

  Wat gezellig allemaal zeg, daarom hou ik van deze maand!

 • Reply
  Rachel
  16 december 2017 at 11:21

  weer een leuk vlog meis xxx

 • Laat een reactie achter