WEEKVLOG: Sneeuw in de dierentuin!

Het is december en de vlogs vliegen je om de oren. Ik heb me dus ook maar laten ‘influencen’ om ook een maand te gaan vloggen maar dan in de vorm van weekvlogs. Afgelopen week was ik met vrienden in Center Parcs Sandur en werkte ik vooral lekker thuis met al die sneeuw. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Het verblijf bij Center Parcs Parc Sandur en Wildlands in Emmen heb ik gekregen en voor de kerstmarkt in Sögel Duitsland ben ik uitgenodigd.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Beantwoorden
  chucky1012
  15 december 2017

  Heerlijk zo een weekeindje weg….
  Leuk de kerstmarkt.

  Xoxo

 • Beantwoorden
  Manon
  15 december 2017

  Wat gezellig allemaal zeg, daarom hou ik van deze maand!

 • Beantwoorden
  Rachel
  16 december 2017

  weer een leuk vlog meis xxx

 • Geef een reactie