Search
Close this search box.

Weekvlog: paar dagen Texel, casting en gezelligheid

Weekvlog: paar dagen Texel, casting en gezelligheid

Een tijdje geleden postte ik een weekvlog en daar kreeg ik over het algemeen best positieve reacties op. Ook een aantal dat het niet hoefde omdat ik totaal geen spannend leven heb en dat snap ik heel goed! Deze week is van 15 tot 21 mei en ik laat je vrijwel alles zien. Ik ben zeker geen ster vlogger maar vond het wel weer leuk jullie eens mee te nemen, enjoy! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

 1. Moet je leven spannend zijn dan? Ik vind jouw video’s juist altijd erg leuk om naar te kijken, omdat je altijd lekker jezelf bent en je leven is tenminste een beetje realistisch en niet geforceerd. Ik vind het juist een verademing om naar te kijken. Blijf vooral lekker je leuke zelf!

 2. Wat zie jij er goed uit!
  Je hebt je kapsel leuk gemaakt ;-)
  Wat heb je prachtige kleuren maar dat zal door de zon komen.
  Jij bent zoals je bent en wat kan jou het schele je doet gewoon je ding….
  Vervelend dat zoiets altijd tegenvalt.
  Mooie sporktleding had je geshopt.
  Leuke reis met het prachtige weer.

  Xoxo

 3. Leuk die paar daagjes Texel! Mijn ouders waren ook precies die week op Texel! Ik ben er jaren geleden geweest met mijn ouders, maar toen was ik net een puber en vond ik het zo zo ;)
  Die Lidl sportkleding staat je erg goed trouwens! Ik vind het ‘gewone’ leven juist leuk om te zien in vlogs, wanneeer een YT ‘doorbreekt’ vind ik de content altijd minder spontaan worden en haak ik af. Super leuke bril heb je trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *