Weekvlog: Hello Food Festival, zonnebloem rally en werken

Ik had een hele leuke week 30 juni tot en met 6 juli en besloot deze week maar weer eens te vloggen. Ik ga onder andere naar het Hello Food Festival, ben in Amsterdam voor een grote mascara test met een krant, doe een rally met zonnebloemen en ben lekker thuis aan het werk. Kijken jullie mee naar mijn super leuke week? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Ik ben uitgenodigd voor het Food Festival en de Rally

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reageren
  Annemieke
  14 juli 2017

  Noordwijkerhout! Het theehuis waar jullie waren ligt op mijn dagelijkse opweg-naar-werkroute. Echt grappig om eens een bekend stukje te zien in een vlog!

 • Reageren
  chucky1012
  14 juli 2017

  Zo een leuke vlog!
  Je had zoveel leuks gedaan.
  Lang haar staat je mooi.
  Prachtige aankopen had je in de sale gedaan.

  Xoxo

 • Reageren
  Lon
  15 juli 2017

  Leuke volg! Zeker vaker doen! En.. mooie jas!

 • Reageren
  Lindsey Beljaars
  15 juli 2017

  Wat een leuke vlog zeg!!

 • Reageren
  rachel
  15 juli 2017

  heb je vlog vanmorgen bekeken en ziet er gezellig uit!!

 • Geef een reactie