Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weekvlog: Hello Food Festival, zonnebloem rally en werken

Weekvlog: Hello Food Festival, zonnebloem rally en werken

Ik had een hele leuke week 30 juni tot en met 6 juli en besloot deze week maar weer eens te vloggen. Ik ga onder andere naar het Hello Food Festival, ben in Amsterdam voor een grote mascara test met een krant, doe een rally met zonnebloemen en ben lekker thuis aan het werk. Kijken jullie mee naar mijn super leuke week? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Ik ben uitgenodigd voor het Food Festival en de Rally

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Noordwijkerhout! Het theehuis waar jullie waren ligt op mijn dagelijkse opweg-naar-werkroute. Echt grappig om eens een bekend stukje te zien in een vlog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *