Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weekvlog: Feestjes, werken en opmaken bij Bobbi Brown

The Body Shop Almond Milk & Honey

In mijn winactie video vroeg ik jullie om feedback over mijn YouTube kanaal en veel van jullie vroegen om vlogs. Nou ben ik geen natuurtalent in vloggen en is mijn leven vrij saai, maar als uitprobeersel hier toch een hele weekvlog! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en of het voor herhaling vatbaar is!  Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Bobbi Brown make-up en/of wenkbrauw behandeling is bij de Bijenkorf counter in Amsterdam tegen betaling te boeken, zeker een aanrader! Ik heb deze behandeling gekregen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. wat een super leuke weekvlog! ik vind het juist leuk om te zien dat je gewoon je dingen in huis doet! met vat voor camera film je deze vlog?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *