Weekvlog: Feestjes, werken en opmaken bij Bobbi Brown

The Body Shop Almond Milk & Honey

In mijn winactie video vroeg ik jullie om feedback over mijn YouTube kanaal en veel van jullie vroegen om vlogs. Nou ben ik geen natuurtalent in vloggen en is mijn leven vrij saai, maar als uitprobeersel hier toch een hele weekvlog! Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en of het voor herhaling vatbaar is!  Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

De Bobbi Brown make-up en/of wenkbrauw behandeling is bij de Bijenkorf counter in Amsterdam tegen betaling te boeken, zeker een aanrader! Ik heb deze behandeling gekregen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

 • Reply
  Manon
  10 februari 2017 at 16:14

  Leuke vlog om te zien!

 • Reply
  rachel
  10 februari 2017 at 17:59

  oh ik hou hier van aranka :D hele leuke video!!

 • Reply
  Kelly
  11 februari 2017 at 23:00

  Ik vind hem erg leuk geworden!

 • Reply
  Angela's beauty eyes
  13 februari 2017 at 17:51

  wat een super leuke weekvlog! ik vind het juist leuk om te zien dat je gewoon je dingen in huis doet! met vat voor camera film je deze vlog?

 • Laat een reactie achter