Search
Close this search box.

Waterclouds Repair shampoo, masker en argan oil serum

 photo Waterclouds_zpsbc2091e1.png

Waterclouds was tot nu toe voor mij nog een onbekend haarverzorgingsmerk. Maar toch schijnt het een heel erg populair kappersmerk te zijn. Ik was heel erg benieuwd om deze producten te testen, want wat repair kan mijn haar altijd wel gebruiken. Door de zon en het gebruiken van warme op mijn haar is er niet altijd even goed voor. Dus ik was heel erg benieuwd naar dit merk!

Waterclouds is een professioneel Zweeds merk met een uitgebreid assortiment haarverzorging producten. De producten worden geproduceerd in Zweden en zijn ontwikkeld door professionals uit de kappersbranche. Door haar uitgebreide ervaring en kennis zijn er voor alle producten speciaal geselecteerd ingrediënten gebruikt. Waterclouds staat voor een haarverzorgingmerk dat het milieu respecteert en hoogwaardige kwaliteit producten produceert. De verpakkingen zijn gemaakt van biologisch afbreekbaar plastic en de producten volledig parabenen vrij.

 photo Waterclouds2_zps23b50664.png

Waterclouds Repair Shampoo is een mild reinigende shampoo die het haar weer zacht laat aanvoelen en elasticiteit geeft zonder het te verzwaren. Droge haarpunten worden verzorgt en gehydrateerd door de ingrediënten Cloudberry olie en Macadamia zaad olie. Het haar voelt weer zacht aan en krijgt een prachtige glans daarnaast bevat deze repair shampoo ook een UV-filter. De shampoo is parabenen vrij en de verpakking is biologisch afbreekbaar. Waterclouds Repair Shampoo is geschikt voor droog, beschadigd en chemisch behandeld haar.

De shampoo ziet er ontzettend leuk uit met haar unieke fles. De structuur van de shampoo is normaal en ruikt heel lekker. Een beetje sterk maar ook een beetje mannelijk. In ieder geval vind ik het echt ontzettend lekker ruiken. De fles is lekker groot dus je doet er zeker wel een hele tijd mee. Wel wennen vond ik dat deze shampoo niet echt schuimt, je moet dus echt je haar heel goed nat hebben om het maar een beetje te laten schuimen. Voor de rest maakt het je haar goed schoon, zelf zo goed dat ik het met deze shampoo twee dagen schoon kan houden.

 photo Waterclouds4_zps45825de5.png

Helaas staat vrijwel meteen bovenaan SLS. Dat vind ik wel heel erg jammer voor een shampoo van een duurder merk. Zelf hecht ik er niet echt heel waarde aan maar ik weet dat er veel zijn die het ontwijken.

 photo Waterclouds1_zps07967624.png

Waterclouds Repair Hairmask is een haarmasker dat droog, beschadigd en behandeld haar weer zacht laat aanvoelen zonder het te verzwaren. Droge haarpunten worden verzorgt en gehydrateerd door de ingrediënten Cloudberry olie en Macadamia zaad olie. Het haar voelt weer zacht aan en krijgt een prachtige glans. Daarnaast bevat dit haarmasker een UV-filter waardoor het haar wordt beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Dekavital B5/ Provitamine B5 zorgen dat het haar vocht behoudt en beschermen het haar tegen uitdroging. Waterclouds Repair Hairmask is parabenen vrij en de verpakking is biologisch afbreekbaar.

Ik vind dit echt een heel fijn masker, na behandeling voelt mijn haar zo ontzettend zacht aan! Je hebt maar een heel klein beetje nodig voor heel je haar, laat het een paar minuutjes intrekken en spoelt het daarna weer uit met water. Het heeft een beetje de structuur van een conditioner maar je merkt wel dat het echt een stuk intensiever is dan een conditioner.

 photo Waterclouds3_zps59a78c39.png

Waterclouds Repair Argan Oil Serum wordt zeer snel door het haar opgenomen en geeft dof en futloos haar weer kracht Dit argan olie serum zorgt voor een onmiddellijke en langdurige glans. Arganolie bevat onverzadigde vetzuren en is rijk aan vitamine E, deze olie vernieuwt de celstructuur van het beschadigde haar. Deze verzorgende olie beschermt het haar tegen schadelijke milieu-invloeden en zorgt dat pluis wordt tegengegaan. Ook kan deze arganolie gebruikt worden voordat u het haar gaat kleuren. Masseer voordat het haar gekleurd wordt 5ml olie door het haar en spoel dit niet uit  hierdoor neemt het haar de haarverf beter op. Waterclouds Repair Argan Oil Serum is geschikt voor alle haartypes maar met name voor dof, futloos en beschadigd haar.

 photo Waterclouds5_zps87b1cb4a.png

Tsja, dit vind ik echt een minpunt aan de argan olie serum, het mega gat. Dit zorgt er bij mij meteen voor dat ik veel te veel van het product gebruik en knoei terwijl je maar een drupje nodig hebt. Voor voor de rest is het product echt geweldig. Mijn puntjes hebben nog nooit zo fijn en zacht aangevoeld. Maar please doe het in een andere verpakking! Dit is echt een reden om het product te laten staan omdat het totaal niet praktisch is.

 photo Waterclouds6_zps0c23e599.png

Ik gebruik de producten nu ongeveer 2 tot 3 weken en mijn haar is echt ontzettend opgeknapt. Het glanst prachtig, is ontzettend zacht en ziet er vooral heel erg gezond uit. Ik ben al een hele tijd niet naar de kapper geweest, maar het is er zeker niet aan af te zien. De Waterclouds producten zijn in de webshop van John Beerens te koop. De shampoo en masker kosten € 19,95 per stuk en de argan oli serum € 32,95

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Afgelopen week heb ik twee samples ontvangen van dit merk (John Beerens ‘lover’-pakket). Ik heb het nog niet geprobeerd, maar het lijkt me een heel fijn&goed merk! :-) Glazen fles?! Ai, ik zie dit product ook liever in een plastic fles…

  2. Hebnog niet eerder van dit merk gehoord, maar ik ben nu wel nieuwsgierig naar deze producten, vooral het masker en het serum lijken me fijn.

  3. Had nog nooit van dit merk gehoord, maar de producten lijken me erg fijn! Wel behoorlijk duur en inderdaad, de verpakking van het serum is niet echt handig.

  4. Die grote openingen bij serums vind ik ook altijd zo’n drama.. dan wil je heel voorzichtig wat in je handpalm laten glijden, HOPPAAA vijf opscheplepels eruit. Ik heb trouwens 2 proefmonsters van dit merk, vond het op het eerste gezicht al goed uit zien. Jammer van de SLS, had wel gedacht dat die er niet in zou zitten, zeker omdat hij niet erg schuimt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *