Search
Close this search box.

Wat zou jij doen als verzekeraar?

 photo Onderling_zpsefd176ed.jpg

Advertorial – Je kent vast wel iemand die ooit eens schade heeft gehad en daarvoor een claim heeft ingediend bij de verzekeraar. Stel nou dat jij de verzekeraar was, wat zou jij dan beslissen? Uitkeren of niet? Bij Onderling.nl kun je jouw mening laten horen en stemmen op echte cases. De meeste stemmen gelden.

“Pas geleden heb ik mijn rijbewijs gehaald en ik kan nu lekker overal heen rijden met mijn autootje. Alleen als beginnend bestuurder maak ik weleens krasjes op mijn nieuwe auto. De kleur is helemaal beschadigd! Is het verzekerd of niet? Of moet ik er zelf voor opdraaien?

Op Onderling.nl kun je cases lezen en je stem uitbrengen. Als een situatie niet is verzekerd, dan kun je hier met de community en FBTO over discussiëren. Ben je het eens met de case, moet deze uitgekeerd worden of juist niet? Bovendien kun je jouw case – als klant van FBTO – insturen zodat anderen op jouw schadeclaim of stelling kunnen stemmen.

Laatst ging ik lekker met de hond naar het bos en nam ik hem mee in de auto. Hij was het er alleen niet helemaal mee eens en zodra we in de auto zaten hapte hij ineens in het rond. Resultaat was een kapotte bank en allemaal krassen op het portier! Hartstikke balen, want ik was net zo blij met mijn nieuwe autootje. Maar nu is hij helemaal beschadigd!

Nu heb ik van mijn verzekeraar begrepen dat het niet verzekerd is. Maar daar ben ik het niet mee eens. Juist hiervoor heb je een verzekering. Toch? Ik ben erg benieuwd wat jij hiervan vindt. Vind jij dat de schade vergoed moet worden?”

Zit je zelf met een probleem en wil je het bespreekbaar maken? Lees, praat mee en beslis wat voor jou de beste optie is. Ga naar Onderling.nl en deel je mening! Onderling.nl is en onderdeel van FBTO. Zij probeert haar service te optimaliseren en probeert dus ook echt te luisteren naar jou als klant. Wat zou jij doen als je de verzekeraar was?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *