Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Mijn tas is mijn grootste vriend, daar past lekker veel in. Als ik dan ook een dagje weg ga, gaan er allemaal handige dingen in waarmee ik de dag wel rond om. Van bankpassen, tot lekkere tussendoortjes. Benieuwd wat er in mijn tas zit als ik een dagje weg ga? Kijk dan zeker verder!

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Eigenlijk sleep ik helemaal niet zoveel mee, alleen het nodige, want anders sleep je je de hele dag een breuk. Dit is wat ik altijd mee heb als ik onderweg ben:

 • flesje water
 • opvouwbaar tasje
 • tampons
 • sleutels
 • maandverband
 • OV-kaart
 • pasjes houder
 • zakdoekjes
 • lippenbalsem
 • tussendoortje
 • portemonnee
 • handcrème

Eigenlijk helemaal niet zoveel hè? Natuurlijk zit er altijd meer in mijn tas, maar dit is voor mij echt de basis die er altijd in moet zitten.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Als tussendoortje ben ik gegaan voor de Wijngaard Affiné kaasblokjes. Ze zijn er in drie verschillende smaken: Mosterd Dille, Thijm Rozemarijn en Tomaat Kruiden. Ze zitten in een ontzettend handig doosje die je heel gemakkelijk in je tas kunt meenemen. En er zit een losse deksel op zodat je hem gemakkelijk weer kan sluiten en wat kan bewaren tot het volgende moment dat je zin hebt in wat.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

De kaasblokjes moet je natuurlijk in de koelkast bewaren als het voor langere tijd is. Maar wil je ze meenemen kan dat prima. Ze blijven ontzettend goed van smaak, gaan niet zweten of drogen uit. Aangeraden wordt dan ook ze van te voren uit de koelkast te halen en dan pas op te eten. Wijngaard Affiné kaasblokjes zijn traditioneel gerijpt en geaffineerd met kruiden of mosterd-dille dit proef je ook echt terug. De kaas is goed van smaak en vooral heel smeuïg en vol, super lekker.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Omdat de Wijngaard Affiné kaasblokjes een makkelijk tussendoortje voor ieder moment is het zo handig. Een dagje met de auto weg en je stopt even op een parkeerplaats om wat te nuttigen. Je maakt het doosje open, haalt het cocktailprikkertje uit de verpakking die er ook nog bij zit (super handig!) en geniet van de heerlijke kaas.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Ik geniet hier lekker van de Thijm Rozemarijn smaak die echt heerlijk is, maar de Tomaat Kruiden vind ik ook hemels. Zelf hou ik niet echt van mosterd, maar die vond ik ook verrassend lekker in combinatie met kaas. Voor iedereen zit er dus wel iets tussen naar zijn of haar smaak.

Wat zit er in mijn tas voor een dagje weg?

Wisten jullie trouwens dat het merk al sinds 1936 bestaat? De opa van de huidige (derde) generatie van de familie van den Wijngaard in Woerden, heeft het merk opgericht. Wijngaard kaas heeft zijn vak gemaakt van het rijpen van kazen omdat rijpen voor 80% de smaak van de kaas bepaalt. Door rijpen ontstaan veranderingen van smaak, geur en textuur. Door de juiste omgeving, wekelijks keren en poetsen en de hand van de Kaasmeester ontstaan de mooiste kazen. En dat proef je echt terug, want deze blokjes kaas zijn lékker!

De Wijngaard Affiné kaasblokjes zijn te koop bij Jumbo en SPAR voor € 2,49 per doosje.

Dit is een gesponsord bericht

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. mijn dochter & ikzijn vegetariërs terwijl de mannen echte vlees eters zijn.
  Vaak onhandig onderweg want zo sjouw ik vanalles en nog wat aan knaagvoer mee.
  Maar kaas liefhebbers zijn we allemaal en dit kende ik nog niet, dus ideaaal :-)

 2. Hihi ik vind het leuk geschreven maar ik geloof niet dat ik kaasblokjes mee wil nemen voor onderweg. Liever gewoon voor bij een gezellige borrel!
  Liefs,
  Eva

 3. Uhm – clickbait much? Maak dan een titel met “ik neem kaasblokjes mee in mijn tas”. Ik dacht nog wel dat het een leuk artikel was over de inhoud van je tas.

 4. Ik vind het ook meer iets voor bij de borrel dan voor onderweg, dan neem ik liever fruit mee of een ontbijtkoekje (Snelle Jelle oid).
  Maar het zal vast erg lekker zijn ;-)

 5. Leuk om de inhoud van je tas te zien, haal ik toch altijd inspiratie uit. Toch zou ik zeker geen kaas meenemen als tussendoortje, ik geloof nooit dat die nog lekker zijn na een lange rit in een verwarmde auto.
  xx

 6. Ik ben het helemaal eens met Miriam. Ik dacht een leuk artikel te lezen over de inhoud van je tas, gaat het na twee alinea’s alleen maar over kaasblokjes. Hier ligt de samenwerking wel erg dik er bovenop.

  Ik ga door naar je dagboek artikel, dat vind ik meestal leuk om te lezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *