Wat zegt jouw lipstick over jou?

Soms zit ik wel eens te staren naar een lipstick van anderen omdat die zo een gekke vorm hebben. Nou, wat blijkt, dat zegt iets over de persoon zelf. Als mensen hun lipstick veelvuldig gebruiken kunnen de gekste vormen ontstaan en hierboven zie je een aantal voorbeelden. En die vorm, dat zegt dus iets over jou. In dit korte maar vermakelijke artikel vertel ik je wat je lipstickvorm over jou zegt!

Het is natuurlijk maar een beetje een grap maar voor mezelf kloppen er wel dingen in. En het is natuurlijk ook gewoon ontzettend leuk om te lezen, vind ik zelf. Dus laat die lipsticks maar spreken over jou. En mocht je een meisje zien die een lipstick op doet en je naar de vorm kijkt, weet je meteen wat voor een meisje het is! Is dat nou niet leuk om te weten, haha ;).

HET INDIVIDU

Creatief, nergens bang voor en heeft zin in een avontuur. Alles waar je niet aan gewend bent is voor jou een grote uitdaging die je graag aangaat. Je bent geen persoon die zich netjes aan de beauty regels houdt, maar het lekker op je eigen manier doet. Je motto is dan ook: probeer lekker alles uit, het kan niet gek genoeg!

DE BESTE VRIENDIN

Eerlijk, betrouwbaar en iedereen kan zijn of haar verhaal bij je kwijt, je staat er altijd voor open.  De platte vorm van je lipstick vertegenwoordigd je ‘down-to-earth’ mentaliteit. Je bent altijd erg druk met je vrienden en hebt hekel aan ruzie en vrienden drama’s. Voor wat make-up betreft, je bent altijd een beetje hetzelfde. Als het er goed uitziet, waarom zou je het dan gaan veranderen?

HET LIEVERDJE

Vrouwlijk, elegant en dankbaar. Je weet dat je meestal in het midden van de aandacht staat door je prachtige uitstraling. Mensen zijn gek op jou! Je beauty motto is dan ook, kom maar op met al het mooie en de aller nieuwste trends. Zeker weten dat jij weer gaat schitteren!

DE UITVOERENDE

Vertrouwen, zelfverzekerd, ambiteus en zeer zorgvuldig. Je hebt het al snel allemaal op een rijtje. Je weet precies wat je wil en hoe je dat gaat bereiken. Je richt je volledig op de toekomst en kijkt niet terug in het verleden. Geen bochten om iets te bereiken maar recht op je doel af, dat is ook zien aan je lipstick vorm. Qua make-up draag je graag het allerbeste.

DE ROMANTISCHE

Gevoelig en verlegen maar je zit ook zeker vol met passie. Je bent een beetje het sprookjes figuur en hebt dan ook zeker de behoefte aan een sprookjesachtige relatie. De vorm van je lipstick zegt dat je er op je best uit wil zien voor het moment dat de prins op het witte paard langs komt. Deze vorm komt door het vlugge aanbrengen voor als je ineens je prins ziet staan. Je make-up motto is dan ook, verander mij. Het liefste heb je elke dag weer iets anders.

Ik ben toch zelf wel een beetje de beste vriendin, de lipstick met een platte vorm. Als ze nieuw zijn heb ik natuurlijk wel een scherpe punt, maar hoe vaker ik hem gebruik hoe platter hij wordt. En de omschrijving klopt ook wel behoorlijk bij mij, echt grappig om te lezen. Nu ben ik toch ook wel benieuwd welke vorm jullie hebben en of het een beetje klopt!

Bron foto’s en achtergrond informatie

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  rachel
  29 maart 2017 at 09:26

  geinig maar ik ben dan de beste vriendin!

 • Reply
  Jessica J.
  29 maart 2017 at 11:15

  Als ik mijn lippenbalsem die ik dagelijks gebruik mag geloven, ben ik de beste vriendin.

 • Reply
  Maartje
  29 maart 2017 at 12:19

  Ongeacht welke vorm de lipstick vooraf heeft, bij mij komt-ie altijd weer uit op ‘de uitvoerende’. De omschrijving klopt ook wel aardig.

 • Reply
  femketje
  29 maart 2017 at 12:44

  De uitvoerende represent :D

 • Reply
  Nsncy
  29 maart 2017 at 15:48

  Wat leuk Aranka. Ik schijn het lieverdje te zijn?

 • Reply
  LvanR
  29 maart 2017 at 16:14

  De uitvoerende! Haha ik houd er denk vooral van om de lipstick vorm die ie al heeft aan te houden.

 • Reply
  sjanke
  29 maart 2017 at 18:46

  mijn vorm staat er niet tussen? mijn lipstick ziet eruit als een scherpe 3-hoek /\ langs de ene kant en het lieverdje langs zijkanten.

 • Reply
  Yvonne
  29 maart 2017 at 19:51

  Ik ben de beste vriendin, haha! Overduidelijk. Maar volgens mij heeft dat vooral te maken met de vorm van de lippen. ?? Wel grappig!

 • Reply
  Ingrid
  30 maart 2017 at 21:48

  Hahaha wat grappig. Overduidelijk de uitvoerende. En het klopt nog ook!

 • Reply
  Linda
  31 maart 2017 at 07:15

  Ah jij bent zeker de beste vriendin <3 Ik ben volgens mijn vorm de uitvoerende en dat klopt denk ik aardig ;-) We vullen elkaar mooi aan!

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  31 maart 2017 at 13:53

  haha, het wisselt bij mij heel erg! Ik vind het soms ook leuk om een vorm te ‘maken’ zeg maar en dan smeer ik steeds anders :-)

 • Laat een reactie achter