Wat willen jullie zien op ByAranka.nl?

De feestdagen komen er weer aan, dat betekend dat we er weer op en top uit willen zien. En ik eigenlijk ook wel een beetje een feestelijke sfeer op mijn website wil hebben. En ik wil ook gewoon een idee hebben waar mijn bezoeksters nou echt vraag naar hebben zodat ik ze dat misschien wel kan bieden. Dus mijn vraag aan jullie is heel kort, maar oh zo belangrijk. Wat willen jullie graag zien op ByAranka? Want het gaat natuurlijk allemaal om jullie, wat jullie leuk vinden om te lezen en zo mijn website leuk maakt.

Zoals ik al zei komen de feestdagen eraan. Zouden jullie het bijvoorbeeld leuk vinden om een ooglook daarmee te maken, met bijvoorbeeld alleen budget producten. En hoe zouden jullie dat dan willen zien, in een filmpje of liever een artikel met foto’s zoals gisteren.

En dan gewoon in het algemeen, wat vinden jullie leuk om te zien. Persoonlijke stukjes, reviews, informatieve stukjes of verzin eens wat! En wat vinden jullie wel goed en niet goed aan mijn website, ik hoor het gewoon graag en ga zeker los in de comments!

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Tessa
  5 december 2011 at 15:50

  Ik zou wel graag een kerstlook willen zien met wat goud bijvoorbeeld en een smokey look. Het lijkt me ook wel leuk om iets persoonlijks te zien, hoe het huis bij jou versierd is en wat je voor kerst heb gekregen enzo. :)

  • Reply
   roos
   5 december 2011 at 16:10

   Ja, dat lijkt mij ook leuk! :)

  • Reply
   floooor
   5 december 2011 at 19:41

   Ja dat lijkt mij ook leuk! Maar het lijkt me wel tof om een kerstlook met budget producten te zien, en een nail art lijkt me ook leuk! :D

 • Reply
  Chantal
  5 december 2011 at 16:16

  Een kerstige ooglook met budget producten lijkt me leuk om te zien!

 • Reply
  Yvonne
  5 december 2011 at 16:36

  ik zou wel graag een leuke nail art voor de kerstdagen willen zien :D

 • Reply
  Shelley
  5 december 2011 at 17:11

  Mij lijkt een nail art of look met budget producten wel leuk ! :)

 • Reply
  Manon
  5 december 2011 at 17:17

  Leuke filmpjes met ooglooks, of Inderdaad hoe je huis versierd is. Ook wil ik wel wat budget dingen zien!

 • Reply
  charile
  5 december 2011 at 17:47

  Ik wil wel graag een kerst/oud en nieuw look zien :D en gewoon wat leuke dingen omtrent de feestdagen :D
  x

 • Reply
  Miranda
  5 december 2011 at 19:59

  Je kerstlook & oufit, lijkt me wel erg leuk;D

 • Reply
  Miranda
  7 december 2011 at 16:23

  ehm, reviews, je favoriete producten, huidverzorging, how-to’s
  dat vind ik wel de leukste dingen :)

 • Laat een reactie achter