Search
Close this search box.

Wat willen jullie zien op ByAranka.nl?

De feestdagen komen er weer aan, dat betekend dat we er weer op en top uit willen zien. En ik eigenlijk ook wel een beetje een feestelijke sfeer op mijn website wil hebben. En ik wil ook gewoon een idee hebben waar mijn bezoeksters nou echt vraag naar hebben zodat ik ze dat misschien wel kan bieden. Dus mijn vraag aan jullie is heel kort, maar oh zo belangrijk. Wat willen jullie graag zien op ByAranka? Want het gaat natuurlijk allemaal om jullie, wat jullie leuk vinden om te lezen en zo mijn website leuk maakt.

Zoals ik al zei komen de feestdagen eraan. Zouden jullie het bijvoorbeeld leuk vinden om een ooglook daarmee te maken, met bijvoorbeeld alleen budget producten. En hoe zouden jullie dat dan willen zien, in een filmpje of liever een artikel met foto’s zoals gisteren.

En dan gewoon in het algemeen, wat vinden jullie leuk om te zien. Persoonlijke stukjes, reviews, informatieve stukjes of verzin eens wat! En wat vinden jullie wel goed en niet goed aan mijn website, ik hoor het gewoon graag en ga zeker los in de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

11 reacties

  1. Ik zou wel graag een kerstlook willen zien met wat goud bijvoorbeeld en een smokey look. Het lijkt me ook wel leuk om iets persoonlijks te zien, hoe het huis bij jou versierd is en wat je voor kerst heb gekregen enzo. :)

    1. Ja dat lijkt mij ook leuk! Maar het lijkt me wel tof om een kerstlook met budget producten te zien, en een nail art lijkt me ook leuk! :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *