Search
Close this search box.

Wat willen jullie zien en vraag maar raak!

 

Het gaat echt onwerkelijk goed met mijn website, in een korte tijd (van een maand) ben ik van 500 followers ineens naar bijna 900 gestegen, mijn bezoekersaantallen zijn geweldig en ga zo maar door. Maar dat betekend dat er veel nieuwe gezichten hier op mijn website zijn, ontzettend leuk natuurlijk! Maar wat zien die nieuwe gezichten nou graag op een website voorbij komen zodat ik daar in de toekomst eventueel rekening mee kan houden! Daarom staat verder in het artikel een kleine poll, want ik ben erg benieuwd! Ook krijg ik de laatste tijd veel vragen, dus heb je een vraag stel deze dan in de comments en ik zal als er genoeg vragen zijn een leuk stukje over maken, je mag alles vragen :).

[poll id=”6″]

Ik ben heel benieuwd wat jullie invullen en graag willen zien, zodat ik daar dus rekening mee kan houden.

En hebben jullie vragen aan mij? Stel ze dan gerust in de comments!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

 1. Ik heb gestemd! En natuurlijk gefeliciteerd met al die nieuwe bezoekers (waaronder ik), je verdient het!

  En ik heb nog een vraagje: als je maar één make-up product zou hebben, wat zou het dan zijn?

 2. Gestemd ! Op anders.

  Ik zou een artikel over huidverzorging leuk vinden, alleen dan niet de crèmes etc. Maar over wat het best is om te eten etc.

 3. Hoi Aranka,

  Allereerst vind ik je website al super zoals hij is, dus ga zo door.
  Wat ik zo erg leuk vind is dat het gewoon is, goedkopere en duurdere beautydingen alles kan.
  Ik houd persoonlijk niet zo van blogs die alleen maar de duurste en kijk-mij-eens-heel-hip-zijn merken laten zien.
  Keep up the good work!

  Groetjes

 4. Ik zou graag nail-art tutorials zien omdat je ze altijd heel makkelijk uitlegt en ook altijd hele duidelijke foto’s hebt. :)

 5. Ben onderhand een trouwe bezoekster. Jij was m’n eerste die ik ontdekte op het internet. Ondehand check ik dr zo’n 8/9 per dag, maar nog steeds die van jou :) keep up the good work!

 6. Filmpjes zoals shoplogs, persoonlijke dingen zoals stash, room tour, mee met dat je filmt waar je bent. Dat soort dingen. Filmpjes vind ik het allerleukste en zijn heel persoonlijk geeft een goed beeld van je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *