Wat wil ik met deze blog?

Zoals de titel al zegt, wat wil ik nou precies met deze blog?

Hoe het is begonnen, ik vind het altijd super om blogs te volgen en te lezen. Zo ging het bij mij ook erg kriebelen om er ook zelf een blog te maken. Ik vind het ook erg leuk om ergens over te schrijven. Ik zal over verschillende dingen schrijven. Over gewoon dagelijkse dingen, tips, uittesten van producten en ga zo maar door. Maar om nou een uitgebreidde smokey eye te maken.. Ik denk niet dat jullie daar op zitten te wachten of iets aan hebben, want ik ben daar niet zo goed in!

Ik hoop wel dat jullie het leuk vinden! Ik heb wel behoorlijk last van mijn dyslexie, dus mochten er spelfouten in zitten, wijs me er alsjeblieft op! Dan leer ik daar ook weer van!

Ook moet ik nog veel dingen uitzoeken met WordPress, zoals lees meer functie en hoe ik een eigen layout moet maken. Maar daar kom ik vanzelf wel een keertje achter ;).

Liefs Aranka

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Laat een reactie achter