Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat kun je allemaal doen met blauwe bessen?

Recept: kokostaart met blauwe bessen

Heb je in de vriezer of de koelkast blauwe bessen over maar weet je niet wat je er mee moet doen? In dit artikel deel ik een aantal lekkere recepten en handige tips met je wat je zoal met blauwe bessen kunt doen!

Kwarkbollen met blauwe bessen

Kwarkbollen met blauwe bessen

Hoe lekker ziet dit eruit? Nou ik kan je vertellen, het is ook ontzettend lekker én gezond. Het is heel simpel om te maken (en een klein beetje smeren), maar het resultaat mag er zijn. Het recept vind je hier.

Recept: kokostaart met blauwe bessen

Kokostaart met blauwe bessen

Dit is echt een verrassend lekker recept, een kokostaart met blauwe bessen. Het is heel simpel om te maken want het is gewoon een cake met daaraan blauwe bessen en kokos toegevoegd. Hier vind je het recept.

Gezonde havermout mug cake met blauwe bessen

Gezonde mug cake met blauwe bessen

Van mijn gewichtsconsulent kreeg ik dit recept, een gezonde mug cake met blauwe bessen. Het is echt een super simpel recept en waarschijnlijk heb je alles al in huis als je ook al de blauwe bessen hebt. Je doet het even in de magnetron en klaar is Kees. Hier vind je het recept.

 photo Griekse yoghurtcake met blauwe bessen6_zpswrt7drap.png

Griekse Yoghurtcake met blauwe bessen

Dit is een van de populairste recepten op mijn blog, de Griekse yoghurtcake met blauwe bessen. Het is een heerlijke frisse cake door de yoghurt maar toch maken de blauwe bessen hem weer zoet. Een hemelse combinatie! Het recept vind je hier.

En natuurlijk zijn er nog veel meer dingen die je met blauwe bessen kunt doen. Zo kun je ze in de yoghurt doen, een smoothie van maken, jam van maken en nog veel meer. Wat doe jij graag met je blauwe bessen?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *