Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat neem ik voor een beautyproducten mee op vakantie?

Ik ben lekker op vakantie op dit moment en het leek me wel leuk wat voor een beautyproducten ik mee naam aan jullie te laten zien. Het is niet heel veel, maar zo heb je toch een idee wat er allemaal mee gaat in mijn koffer!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

22 reacties

  1. Haha ik vind het nog aardig wat! Ik zou de oogschaduwbasis bijv. ook thuis laten. Grappig om te zien! Ik neem ook het liefste zo min mogelijk mee, en liever meer souvenirs mee terug vanwege het gewicht. Waarom gebruik je overigens factor 50 en geen 30? Zo te zien ben je al best gekleurd (horlogebandje op je linker arm). Puur uit extra bescherming? En kleur je dan nog wel bij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *