Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat neem ik mee in mijn koffer naar Amsterdam?

Vandaag is het dan zover, ik ga lekker voor twee dagen naar Amsterdam voor alleen maar persevents. Omdat Amsterdam niet voor mij om de hoek is besloten we (Tim, Esther, Helen en ik) om een hotel te boeken en daar te overnachten voor niet al te veel geld zodat we niet alleen maar hoefde te reizen. Benieuwd wat ik allemaal mee neem naar Amsterdam? Kijk dan zeker eventjes dit filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. AH leuk naar Amsterdam. Wens je alvast erg veel plezier. En inderdaad een klein koffertje is altijd handig. Ik zelf neem altijd te veel mee ook al ga ik maar 2 dagen weg. Altijd leuk wat andere meiden allemaal meenemen als ze wat dagen weg gaan.

  2. Leuk dat jullie met zijn alle een hotel hebben geboekt! Dat is voor jullie inderdaad veel makkelijker! Veel plezier en geniet er van en misschien tot morgen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *