Wat is belangrijker, make-up of je partner?

Geschokt las ik een stukje op internet. Uit Brits onderzoek blijkt dat 57% van de vrouwen hun make-up belangrijker vind dan hun eigen levenspartner. Eumh, dat snap ik dus echt niet. Ik heb geen vriend maar make-up zou dus echt niet voor mijn partner of andere familie gaan. Er zijn 2000 mensen ondervraagd tussen de 16 en 65 jaar en daar is dus uitgekomen dat maar liefst 57 % van de vrouwen make-up belangrijker vind!

Uit het onderzoek kwamen nog andere dingen, tweederde van de vrouwen zou liever gaan shoppen dan een romantisch avondje je met partner te hebben. Ook geven de vrouwen gemiddeld € 150.000 euro uit aan cosmetica in hun leven. En geven gemiddeld € 46 euro uit aan make-up per week. Ik weet niet wat de ondervraagden zijn, ik mag dan wel aan make-up verslaafd zijn en zeer makkelijk mijn geld over te toonbank smijt. Ik kom écht niet aan de € 46,oo per week. En ik zou echt veel liever iets met mijn partner doen dan een middagje shoppen. Ik ben een beetje geshockt door de uitslag…

Vinden jullie make-up ook belangrijker dan je partner?

Dit vind je misschien ook leuk

17 reacties

 • Reply
  Silva
  3 augustus 2011 at 14:51

  Dat vind ik eigenlijk echt belachelijk!

 • Reply
  Myrna
  3 augustus 2011 at 15:00

  Haha aparte gegevens zijn er uit dat onderzoek gekomen! Misschien als ik een geldboom had, dan zou ik wel die €46 per week uit kunnen geven, nu kan ik, en doe ik dat echt niet. Zou dat ook niet willen, kijk hoeveel geld dat is in een maand. En ik heb nu ook geen vriend, maar als ik die zou hebben zou mijn make-up echt niet voorgaan. Ik zou het niet opgeven voor hem maar uiteraard is een relatie belangrijker.

 • Reply
  Ellen
  3 augustus 2011 at 15:23

  Het zijn wél Britten hé?
  Nee hoor grapje ; )
  Wel verassende resultaten komen uit dat onderzoek!

 • Reply
  Amber
  3 augustus 2011 at 16:16

  Ik denk, dat die mensen die make-up belangrijker vinden, hun ‘levenspartner’ nog niet gevonden hebben, alleen maar DENKEN dat dat zo is. Dat kan gewoonweg niet, echt belachelijk.

 • Reply
  Snoepje
  3 augustus 2011 at 16:17

  Hahaha een partner zou ik belangrijker vinden!

 • Reply
  Eline
  3 augustus 2011 at 17:01

  echt wel niet hoor :s Ik vind een partner wel heel wat belangrijker :)

 • Reply
  Kelly
  3 augustus 2011 at 18:19

  Ik was al geschrokken van je titel van je blogpost, toen ik het net zag verschijnen bij mijn ongelezen blogpost. Ik heb zelf een vriend al 2,5 jaar, maar ik kan mij echt niet voorstellen dat er zoveel procent make up belangrijker vind dan je partner. 46 euro per week, daar kom ik ook echt never aan. Wel geef ik soms meer uit in één keer dan 46 euro, en dan weer een paar maanden niets.

 • Reply
  Paola
  3 augustus 2011 at 18:57

  Mijn vriend zei: Dat klopt toch ook.. Vrouwen vinden make-up toch ook belangrijker dan dat mannen dat vinden.. Tsja! Nee ik kies mijn vent toch echt boven een lipstick..

 • Reply
  Pauline
  3 augustus 2011 at 20:11

  Mijn vriend zei: Niks gek dat die vrouwen make-up belangrijker vinden, mannen vinden zulke poederdozen toch niks aan, dus ze zullen vast niet eens een (vaste) partner meer hebben

  :P

 • Reply
  Mariska
  3 augustus 2011 at 20:30

  Nou ik vind dat dus belachelijk hoor! Serieus.. dat kan toch niet?!

 • Reply
  LottedeJ
  3 augustus 2011 at 21:03

  Wow, wat een shockerende uitslag! Ik geef ook lang geen 46 euro per week uit aan beauty. Eerder zo’n 60 euro per maand… dus ongeveer 15 per week..

 • Reply
  Joyce
  3 augustus 2011 at 21:41

  Ik ben nogal in shock, jeetje zeg. Hoe kun je nou iets materieels boven een persoon die je veel meer biedt stellen?

 • Reply
  Maud
  3 augustus 2011 at 22:32

  Heftige cijfers! Ik vind mijn relatie ondertussen wel erg serieus, zoiets zou ik nooit opgeven voor iets wat mijn uiterlijk te doen heeft, als hij maar de rest van mijn leven bij me blijft (:

 • Reply
  Roos
  4 augustus 2011 at 15:10

  Wat raar zeg!
  Ik zou dus echt wel mijn vriend boven mijn make-up kiezen hoor, als ik er een had!

 • Reply
  Bonnie
  5 augustus 2011 at 12:56

  Wow wat raar! Daar ben ik het dus echt niet mee eens!

 • Reply
  Nina
  5 augustus 2011 at 15:30

  Kan het niet dat een deel van de ondervraagden gewoon single was? Dan lijkt het me een stuk logischer, want 57% is echt shocking!

 • Reply
  Evelien
  8 augustus 2011 at 20:09

  Ik vind mijn vriend belangrijker dan wat dan ook op de aarde!

 • Laat een reactie achter