Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Wat gebruik ik voor mijn website?

Misschien is het wel eens leuk om te vertellen wat ik allemaal voor een tools voor mijn website gebruik. Even vertellen wat ik gewoon allemaal gebruik en wat voor een camera ik heb. Altijd al nieuwsgierig geweest hoe ik dat doe kijk dan zeker even verder :)!

 

 Acer pc met HP beeldscherm

Hier maak ik eigenlijk altijd mijn artikelen op en doe ik mijn mail, het is echt mijn site computer. Mijn grote beeldscherm van 23 inch vind ik heerlijk werken voor de site zodat ik een goed en duidelijk overzicht heb. Ook heb ik hier photoshop op staan waar ik mijn foto’s mee bewerk :)

Nikon D5100

Voor mijn foto’s en filmpjes gebruik ik mijn Nikon D5100, een spiegelreflex die een handig schermpje heeft die je naar je toe kan draaien zodat je handig zicht hebt op jezelf voor foto’s of filmpjes. Helaas is het geluid wat minder van de camera, maar ben van plan binnenkort een microfoon te kopen :).

HP DV6 – 6170SD

Eigenlijk gebruik ik hem nauwelijks om echt aan mijn site te werken, maar meer om hem te checken vanuit school of thuis op de bank. Op school of bij mijn vriend wil ik tussendoor nog wel eens een artikeltje maken!

iPhone 4s

Twitter, Facebook, mail, comments en nog veel meer, ik kan het er allemaal op checken. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn iPhone, handig ding en lekker gebruiksvriendelijk en heb er nooit gezeur mee. Ik wou eerst nog overgaan op de iPhone 5, maar ik vind het verschil minimaal en dat grotere scherm trekt me ook niet heel erg, want voor een groter scherm heb ik de…

iPad 3e generatie

iPad! Dit is mijn laatste dure aankoop geweest en heb er nog geen minuut spijt van. Hij gaat eigenlijk altijd mee in mijn tas en kan zo makkelijk overal alles checken op een wat groter scherm en ook andere blogs volgen en de reacties checken en eventueel als er mail is dat in de trein of onderweg doen, hoe handig!

Programma’s

– Outlook
– Photoshop
– Paint Shop Pro
– Artiseer
– Windows Movie Maker

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Leuk om te zien dit! Zelf gebruik ik ook dit soort dingen. Minus de iPad en een vaste computer haha.
    Ik moet het doen met een laptop, camera, mobiel, statief!

  2. Erg leuk om dit zo eens te zien :) De Iphone heb ik ook in het wit en de iPad 3 in het wit is ook onderweg naar me toe! Daar ben ik nog het meest benieuwd naar!

  3. Erg leuk om te zien! Ik ben jaloers op je; ik heb zelf geen iPad (lijkt me zo handig!) of goede camera.. Maarja ik ben dan ook net twee weken geleden begonnen met bloggen :p

  4. Heel handig artikel!
    Ik ben zelf net begonnen met mijn blog, dus dit artikel komt wel van pas!
    Ben ook op zoek naar een goede camera, en zat al te denken aan een Canon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *