Wat doe je bij een assertiviteitstraining? – Op zoek naar jezelf

Wat doe je bij een assertiviteitstraining? – Op zoek naar jezelf

Een paar maanden geleden besloot ik een assertiviteitstraining te gaan volgen om wat zekerder van mezelf te worden en ik graag mijn eigen mening wilde laten horen. Ik ging naar de huisarts en deze verwees mijn door naar een assertiviteitstraining. Deze training heeft me ontzettend geholpen en in deze video vertel ik in een notendop waar het over ging en hoe het verliep. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  8 maart 2017 at 05:09

  Dit is interessant!
  Goed van jou dat jij dit had gedaan….
  Je zal er veel mensen door helpen…..

  Xoxo

 • Reply
  Lisa
  8 maart 2017 at 07:39

  Top, heel goed, geeft toch aan anderen inzicht.

 • Reply
  rachel
  8 maart 2017 at 12:38

  het is goed voor je en je kan er andere ook een beetje mee helpen! mijn oudste krijgt nu op school via een stichting ook een soort gelijk iets en heeft er heel veel baat bij xx

 • Laat een reactie achter