Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wat doe je bij een assertiviteitstraining? – Op zoek naar jezelf

Wat doe je bij een assertiviteitstraining? – Op zoek naar jezelf

Een paar maanden geleden besloot ik een assertiviteitstraining te gaan volgen om wat zekerder van mezelf te worden en ik graag mijn eigen mening wilde laten horen. Ik ging naar de huisarts en deze verwees mijn door naar een assertiviteitstraining. Deze training heeft me ontzettend geholpen en in deze video vertel ik in een notendop waar het over ging en hoe het verliep. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

3 reacties

  1. het is goed voor je en je kan er andere ook een beetje mee helpen! mijn oudste krijgt nu op school via een stichting ook een soort gelijk iets en heeft er heel veel baat bij xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *