Zoek
Sluit dit zoekvak.

Warme UGG sloffen

Het is echt koude voeten weer, brr. Ik was al helemaal verliefd op mijn UGG’s voor in de winter. Mijn lekkere warme bonten laarsjes. Ik had ze namelijk ook wel eens als pantoffels aan, alleen dat is niet echt heel erg handig. Het gaat niet makkelijk over je joggingbroek heen en je doet ze niet zo heel eventjes aan. In mijn achterhoofd wist ik dat er wel UGG sloffen waren maar ik had ze eigenlijk nog nergens gezien, tot dat mijn vader een advertentie in de krant las.

De advertentie was van Sophie, een nette kleding winkel in Zwolle waar ze blijkbaar ook UGG’s verkopen en dat wist ik helemaal niks. Ik loop het vaak langs maar had het nooit opgemerkt – het is ook een beetje een oudere kakker winkel – . Enthousiast ging ik met mijn papa en mama langs om een mooi en warm paar uit te zoeken.

It’s so fluffy!

De schoenen zijn helemaal van sterk leer gemaakt en de binnenkant is van echt schapenbont. Ook aan een stevige zool is gedacht, zoadat hij niet na een jaar al versleten is. Ook handig want ik loop best vaak met mijn sloffen de tuin in of wandel eventjes naar de buren. Zo gaan mijn sloffen dus niet snel kapot.

Ik heb thuis weer heerlijk warme voetjes – wat ook wel mag met een koude marmeren vloer -. Alleen je betaald voor deze schatjes wel € 129,95 je moet het er maar voor over hebben, maar ik ben er ontzettend blij mee!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Wat een heerlijke slofjes! Uggs sloffen staan ook al een hele poos op mijn verlanglijst maar vind ze zo duur… (Terwijl ik het wel aan gewone Uggs uitgeef :p)

  2. het is niet echt mijn stijl eerlijk gezegd, ik vind ze een beetje te oudbollig, en ik weet dat het maar sloffen zijn, maar dan koop ik liever goedkopere die ik echt leuk vind :)

  3. Lijkt me inderdaad heerlijk voor in de winter! Alleen, merk je qua warmte echt gigantisch verschil tussen goedkope sloffen en deze?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *