Warme UGG sloffen

Het is echt koude voeten weer, brr. Ik was al helemaal verliefd op mijn UGG’s voor in de winter. Mijn lekkere warme bonten laarsjes. Ik had ze namelijk ook wel eens als pantoffels aan, alleen dat is niet echt heel erg handig. Het gaat niet makkelijk over je joggingbroek heen en je doet ze niet zo heel eventjes aan. In mijn achterhoofd wist ik dat er wel UGG sloffen waren maar ik had ze eigenlijk nog nergens gezien, tot dat mijn vader een advertentie in de krant las.

De advertentie was van Sophie, een nette kleding winkel in Zwolle waar ze blijkbaar ook UGG’s verkopen en dat wist ik helemaal niks. Ik loop het vaak langs maar had het nooit opgemerkt – het is ook een beetje een oudere kakker winkel – . Enthousiast ging ik met mijn papa en mama langs om een mooi en warm paar uit te zoeken.

It’s so fluffy!

De schoenen zijn helemaal van sterk leer gemaakt en de binnenkant is van echt schapenbont. Ook aan een stevige zool is gedacht, zoadat hij niet na een jaar al versleten is. Ook handig want ik loop best vaak met mijn sloffen de tuin in of wandel eventjes naar de buren. Zo gaan mijn sloffen dus niet snel kapot.

Ik heb thuis weer heerlijk warme voetjes – wat ook wel mag met een koude marmeren vloer -. Alleen je betaald voor deze schatjes wel € 129,95 je moet het er maar voor over hebben, maar ik ben er ontzettend blij mee!

Dit vind je misschien ook leuk

20 reacties

 • Reply
  Manon
  1 september 2011 at 07:37

  Ah lekkere warme voetjes zal jij hebben deze winter!

 • Reply
  Paola
  1 september 2011 at 08:25

  Ze zien er inderdaad heerlijk warm uit!

 • Reply
  Miranda
  1 september 2011 at 09:35

  die zien er lekker warm uit,heerlijk;D

 • Reply
  Judith
  1 september 2011 at 10:47

  aawh, leuk! inderdaad heerlijk voor in de winter! x

 • Reply
  Helen
  1 september 2011 at 10:49

  Wat een heerlijke slofjes! Uggs sloffen staan ook al een hele poos op mijn verlanglijst maar vind ze zo duur… (Terwijl ik het wel aan gewone Uggs uitgeef :p)

 • Reply
  Wendy
  1 september 2011 at 11:29

  Ik vind ze wel een beetje duur voor een paar sloffen, maar ze lijken me wel lekker warm.

 • Reply
  Joyce
  1 september 2011 at 13:05

  Ze zien er heerlijk warm uit, maar sloffen wil ik echt niet zoveel geld aan uitgeven!

 • Reply
  Nannick
  1 september 2011 at 13:43

  Ziet er lekker warm uit, maar voor sloffen vind ik dit voor mij te ver gaan ;)

 • Reply
  Victoria
  1 september 2011 at 13:50

  Ze zijn best wel duur, maar dan heb je wel wat :D
  Echt super leuk

 • Reply
  Lina
  1 september 2011 at 15:47

  Dan leg ik liever 70 euro bij voor nieuwe Uggs hahaha! =)

 • Reply
  LottedeJ
  1 september 2011 at 19:44

  Wow, dat is nogal wat geld voor een paar sloffen, haha! Maar ze lijken me wel echt superfijn en warm. En ik vind ze schattig!

 • Reply
  roos
  1 september 2011 at 19:50

  het is niet echt mijn stijl eerlijk gezegd, ik vind ze een beetje te oudbollig, en ik weet dat het maar sloffen zijn, maar dan koop ik liever goedkopere die ik echt leuk vind :)

 • Reply
  Moniek
  1 september 2011 at 21:17

  Dure slofjes! Ik draag eigenlijk nooit sloffen, dus dat heb ik er dan ook niet voor over haha. Maar ik denk dat je daar wel heel erg lang mee vooruit kunt!

 • Reply
  Cynthiiaa
  1 september 2011 at 21:56

  Ze lijken mij wel lekker warm zitten. ;D

 • Reply
  Gwen
  2 september 2011 at 10:38

  Lekker warm! Ik vind het niet erg om veel geld uit te geven aan Uggs, maar zou zelf geen sloffen kopen!

 • Reply
  Kim
  2 september 2011 at 12:29

  Het lijkt me heel warm maar ik draag zo iets eigenlijk nooit! :P Niks voor mij dus ;)

 • Reply
  Jessie
  2 september 2011 at 15:30

  Ahh, die zijn echt leuk. <3
  ik vind Uggs zelf ook heel erg mooie schoenen.

 • Reply
  Iman
  2 september 2011 at 16:41

  Lekker warm zeg! Alleen zou ik dat echt nóóit kopen. Die prijs, bleh!

 • Reply
  Marijke
  2 september 2011 at 22:48

  Oeh voor dat prijsje mogen ze je voeten wel heel lekker warm houden inderdaad!
  Ze lijken me wel erg fijn moet ik zeggen!

 • Reply
  Jen
  9 september 2011 at 16:25

  Lijkt me inderdaad heerlijk voor in de winter! Alleen, merk je qua warmte echt gigantisch verschil tussen goedkope sloffen en deze?

 • Laat een reactie achter