Zoek
Sluit dit zoekvak.

How to: warme look voor de winter + win

How to: warme look voor de winter + win

Met de feestdagen voor de deur wil je – tenminste ik wel – altijd net even wat meer uitpakken met de make-up. Ik moet wel eerlijk toegeven dat ik de tijd wel een beetje heb gehad met felle kleuren en heftige glitters, maar ik vind het wel fijn er mooi en verzorgd uit te zien met net even wat extra’s. Vandaag laat ik jullie een mooie warme partylook zien waar iedereen zich mooi en comfortabel bij voelt!

How to: warme look voor de winter + win

De look die ik vandaag aan jullie laat zien maak ik onder andere met deze producten. Ik heb gekozen voor de make-up producten die ik zelf heel erg graag gebruik en voor een goede basis zodat de look natuurlijk goed blijft zitten gedurende de dag én natuurlijk de avond. Voor het aanbrengen van de make-up gebruik ik de beauty tools van Zenner. Ja, je leest het goed, van Zenner! Wist je dat Zenner naast leuke haaraccessoires en haarborstels ook hele handige beauty tools heeft? Je ziet hier bijvoorbeeld blending sponzen in diverse varianten, een wimperkrultang, een wenkbrauwborstel, foundationkwasten en poederkwasten. Het zijn hele handige tools voor een fijne prijs waar jij je hele look compleet mee kan afmaken! Ik zal het hele assortiment even met jullie bespreken!

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Schuine Blush Kwast – € 3,99

Hoe leuk is deze fel roze blush kwast? Hij heeft een hele handige schuine vorm zodat je heel gemakkelijk je blush of bronzer kan aanbrengen op je wangen. Hij voelt zacht aan op de wangen en blend ook makkelijk de blush of bronzer uit.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Duo oogschaduw kwast – € 3,99

Dit kwastje is heel handig en heeft twee kanten. Aan de ene kant heb je een schuin kwastje waar je bijvoorbeeld je eyeliner mee kan aanbrengen maar zelf gebruik ik hem voor mijn wenkbrauwgel waar die perfect voor werkt. Aan de andere kant zit een oogschaduw kwast waar je heel gemakkelijk oogschaduw mee kunt blenden of in de crease aanbrengen. Het schuine kwastje is lekker stevig en werkt precies en de oogschaduw kwast is zacht zodat hij erg gemakkelijk werkt.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Foundation Kwast – € 4,99

Je foundation aanbrengen kun je echt op tig verschillende manieren doen. Bijvoorbeeld met deze foundation kwast, zelf vind ik dat wat minder prettig en gebruik liever een sponsje in de vorm van een ei zoals hieronder te zien is. Maar ik vind dit soort kwasten juist heel erg fijn om een masker mee aan te brengen op het gezicht, geen gesmeer meer met je vingers! Zo kun je hem voor verschillende doeleinden gebruiken.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Gel Blending Spons – € 4,99

Dit is echt een nieuwe tool op het gebied van beauty, de siliconen spons! Ik maakte een tijdje geleden over deze spons al een eerste indruk video en ik was best enthousiast. Het is in het begin een klein beetje een gesmeer maar uiteindelijk heb je echt een hele mooie dekkende foundation. En deze spons is ook nog eens heel budgetvriendelijk!

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Blending Spons – € 5,99

Deze sponsjes in de vorm van een ei zijn nog steeds ontzettend populair. Het is de bedoeling dat je deze spons even nat maakt en dan goed uitknijpt. Daarna dip je hem in de foundation of concealer en breng je dat heel mooi en natuurlijk aan op het gezicht. Het puntje is ook heel handig zodat je onder je ogen en in de hoekjes van je neus goed en precies kan werken.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Platte Make-up Sponsjes – € 2,99

Vroeger gebruikte ik dit soort sponsjes altijd heel erg graag om mijn gezicht mee af te poederen met een poeder. Tegenwoordig doe ik dat liever met een kwast maar ik vind dit soort sponsjes nog steeds erg handig om mee te nemen om onderweg even mijn gezicht snel bij de poederen, ideaal!

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Wimperkrultang – € 3,49

Een paar jaar geleden gebruikte ik eigenlijk dagelijks een wimperkrultang maar tegenwoordig eigenlijk nooit meer, volgens mij had ik er ook niet eens meer eentje. Maar toen ik deze kreeg wilde ik hem meteen weer proberen, ik wist namelijk dat je wimpers daar een prachtige krul van kregen. En jongens, mijn wimpers kregen een prachtige krul en mijn mascara zat perfect! Waarom gebruik ik niet vaker een wimperkruller? Deze houdt ook nog eens prettig vast door de zachte handvaten.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner oogschaduw kwast – € 2,99

En dit is natuurlijk de meest basic oogschaduw kwast die ook het meest wordt gebruikt in de praktijk, tenminste bij mij wel! De oogschaduwkwast is vrij hard waardoor hij best wat kleur opneemt en afgeeft. Alleen je moet daarna de oogschaduw nog wel even mooi blenden met een andere kwast.

How to: warme look voor de winter + win

Zenner Wimperborstel – € 2,50

Sinds ik mijn wenkbrauwen bijteken met een gel hebben mijn wenkbrauwen best een strakke vorm en vind dat vaak iets te hard overkomen. Daarom borstel ik mijn wenkbrauwen altijd nog even door met een wenkbrauwborstel, of zoals Zenner het noemt een wimperborstel. Het brengt mijn wenkbrauwen mooi in model en vervaagt de harde lijnen van de wenkbrauwgel iets. Ook kun je er natuurlijk je wimpers mooi meer doorkammen als ze bijvoorbeeld iets aan elkaar plakken van de mascara.

How to: warme look voor de winter + win

Goed genoeg gekletst over de beauty tools, laten we beginnen met de look! Ik begin met een primer om mijn make-up goed te laten zitten en breng daarna de foundation aan met de Zenner Blending Spons. Ik gebruik de Bourjois Healthy Mix foundation die super natuurlijk aangebracht wordt met deze spons.

How to: warme look voor de winter + win

Daarna ga ik door met de bronzer en de highlighter. De bronzer breng ik aan met de Zenner Schuine Blush Kwast, de kwast blend mijn bronzer mooi in de huid en daarna breng ik nog mijn favoriete highlighter van Becca in Champagne Pop aan. Een beetje glans met de feestdagen mag natuurlijk wel!

How to: warme look voor de winter + win

Ondertussen doe ik mijn oogschaduw met de kwasten van Zenner die echt prima werken! Ik gebruik het oogschaduw palette van L.O.V waar ik echt verliefd op ben, wat een prachtige kleuren! Daarna zet ik nog een eyeliner met de Tattoo Liner van Kat von D en begin ik aan mijn wenkbrauwen met de Zenner Duo Kwast en de L’Oréal Paradise Pomade Extactic. Zoals je ziet gaat dat hartstikke goed en strak.

How to: warme look voor de winter + win

Ik krul nog even mijn wimpers, doe er mascara op en stift mijn lippen in een mooie kleur en poeder alles af met een losse poeder van Sisley. Daarna gebruik ik nog een settingspray en ben ik klaar voor een lange en feestelijke dag!

How to: warme look voor de winter + win

Mijn gezicht zonder make-up.

How to: warme look voor de winter + win

Mijn gezicht met make-up! Heel verschil niet? Ik zie er meteen een stuk beter uit al zeg ik het zelf! Ik heb gekozen om de look vrij rustig te houden maar wel stijlvol. Het is net even iets meer dan wat ik normaal doe en ook met andere kleuren en dat maakt het voor mij een geschikte look voor de feestdagen! De producten die ik hiervoor heb gebruikt zijn:

 • The Body Shop Instamatte Primer – review
 • Bourjois Healthy Mix Foundation – review
 • BECCA Champagne Pop Highlighter – review
 • The Body Shop Bronzing Powder Medium Matte
 • Too Faced Shadow Insurance
 • L.O.V Eyevolution Eyeshadow Palette Devoted To Roses – review
 • Kat von D Tattoo Liner
 • L’Oreal Paradise Extatic Mascara – review
 • L’Oréal Paradise Pomade Extatic – review
 • L.O.V Lip Affair Matte Guilty Conscience – review
 • Sisley Phyto Poudre Libre
 • The Body Shop Make-Up Setting Spray – review

How to: warme look voor de winter + win

En wat vinden jullie van de look? Houden jullie meer van een subtielere look voor de feestdagen of ga jij er helemaal voor met glitters en toeters en bellen?

Win een pakket van Zenner

Ik mag van Zenner ook nog vijf pakketten weggeven met daarin allemaal handige en mooie producten. Wat je daarvoor moet doen is onder de Zenner foto op mijn Instagram reageren dat je meedoet en de Instagram pagina van Zenner @zennervoorhaar volgen. Meedoen kan tot en met 1 januari, daarna maak ik de winnaar bekend!

Wil je meer informatie over de beauty tools van Zenner, bekijk dan de website voor meer informatie!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Mooie tools om make-up mee aan te brengen!
  Ik wist niet dat het fijne merk van haaraccesoires dat verkoopt.
  De highlighter is prachtig.
  Trouwens alle make-up van dit merk ?
  Van een super fijn merk.
  Ik ga meedoen met de winactie.

  Xoxo

 2. Ze look is echt heel erg mooi geworden. Leuk dat Zenner nu ook zoveel tools heeft. Mij spreekt het persoonlijk niet heel erg aan, maar toch fijn als je on a budget bent of net begint!

 3. Ik vind je look heel mooi. Ik denk zelf ook dat ik het wat subtieler houd. Ik zie er graag uit alsof ik niet heel erg mijn best heb gedaan.

 4. Ik doe mee voor mijn dochter! Ze gebruikt ook vaak makeup en kan deze producten wel goed gebruiken ?ik heb alle STAPPEN Gedaan fijne feestdagen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *