Waarom vriendschap zo belangrijk is voor mij

Lief dagboek en lezeressen week 52

Vriendschap is iets heel belangrijks en waardevols voor mij. Ik heb best wat vrienden en daar wil ik waar het kan graag aandacht aan geven. Ik kan mezelf gelukkig prijzen met heel wat goede vriendinnen waarbij ik mijn ei kwijt kan en waar ik helemaal mezelf kan zijn. Vriendinnen die altijd voor mij klaar staan en een helpende hand bieden. ’s Avonds lekker een wijntje kunnen drinken en honderd uit kletsen over de domste dingen, dat zijn momenten die voor mij heel speciaal zijn.

Het is voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest veel vrienden te hebben. Ik was vroeger nooit zo rijk bedeeld met vrienden maar had er letterlijk een paar waar ik dan wel weer heel erg close mee was. Mijn ouders hebben me zo vaak verteld, Aranka verbreed je horizon nou eens want het kan maar zo voorbij zijn en dan heb je niemand. Daar kan ik achteraf mijn ouders alleen maar gelijk in geven want het is helaas wel eens voorgevallen dat ik er ‘alleen’ voor stond en dat is best wel eenzaam kan ik je vertellen.

Mijn huidige vriendengroep heb ik ontmoet door mijn vriendin/buurmeisje. Ik ging heel goed met haar en haar vriend om en op een gegeven moment was er een groot feest in Zwolle en nodigde ze mij ook uit om mee te gaan met hun andere vrienden. Daar heb ik de rest van de groep leren kennen en sindsdien klikte het meteen en is het contact gebleven. Nu is het contact zo goed dat we een hele hechte groep zijn waarmee we alles delen, samen op vakantie gaan en we iedereen van binnen en buiten kennen.

Voor mij is mijn vriendengroep heel belangrijk, het is echt mijn tweede familie. Ik zie ze zelfs vaker dan mijn eigen familie en we spreken elkaar sowieso elke dag via de groepsapp en eigenlijk zien we elkaar ook vrijwel elke week. Het geheim is denk ik ook wel dat we allemaal in Zwolle wonen en we elkaar vrij snel uitnodigen voor een hapje en een drankje, iets wat eigenlijk elke week gebeurt.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Geen 18, geen alcohol. Geniet, maar drink met mate.

Vaak komen we in het weekend bij elkaar om er een gezellige avond van te maken. De hapjes komen dan al snel tevoorschijn terwijl we een spelletje aan het spelen zijn en lekkere drankjes kunnen daarbij niet ontbreken. Wij dames drinken erg graag Canei en dat is een sprankelende wijn voor Frizini liefhebbers. Een toegankelijke wijn die door iedereen gedronken kan worden en op elk moment. De Canei Frizini smaken hebben verfrissende friszoete bubbel, die ook perfect in de winter kan! Ze zijn er in zes varianten met de volgende smaken:

 • Pear
 • Forest Fruit
 • Peach
 • Mango
 • Passion Fruit
 • Strawberry

Lief dagboek en lezeressen week 52

Lief dagboek en lezeressen week 52

Leuk vind ik dat Canei er in zoveel smaken is, voor iedereen zit er wel wat tussen. Mijn persoonlijke favoriet is de Strawberry variant die we hier drinken. De Canei basissmaak is vrij zoet en heeft een verfrissende bubbel. Het alcoholpercentage ligt laag waardoor je onbezorgd een glas mee kan pakken. De flessen bevatten 75 cl waar je zo een vier wijnglazen uit haalt.

Lief dagboek en lezeressen week 52

Bling It On!

De Canei Frizini varianten – de bovenstaande smaken – hebben op dit moment een hele leuke actie. Canei brengt je in de komende donkere dagen ‘verlichting’, een sprankeling, een beetje zonneschijn, vrolijkheid, gezelligheid en…. Bling It On! De deelnemende flessen hebben een nekhanger die voorzien zijn van een unieke code waar je super leuke prijzen mee kan winnen. De prijzen super tof, je kunt namelijk je eigen feestje maken of op te vrolijken met de volgende dingen: wijnglasbedels, party pakket met feesthoedjes, ballonnen en slingers, maar ook een Canei feest bril en boa, Canei glazen en een Canei wintermuts!

Meedoen is super simpel, koop een Canei Frizini variant (€ 3,99) met nekhanger. Ga naar de website www.caneiseasonsparkle.nl vul daar je gegevens in, de unieke actiecode en jouw favoriete Canei mix, daarna maak kans op één van de prijzen, super leuk! Ik heb laatst ook een gezellig feestje gevierd met mijn vrienden en Canei!

Lieve vrienden, jullie zijn ontzettend belangrijk voor mij omdat jullie altijd voor mij klaar staan, een luisterend oor bieden, me altijd plezier geven en vooral veel laten lachen. Jullie zijn onbetaalbaar en onmisbaar. Ik drink er graag eentje op jullie, proost!

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  chucky1012
  2 februari 2017 at 06:35

  Je hebt gelijk!
  Ik hou er ook van vriendschap.
  Dit drankje lijkt me heerlijk….
  Leuke foto’s ;-)

  Xoxo

 • Reply
  Varenka
  2 februari 2017 at 06:37

  Hmmmm dat dit om een alcoholisch drankje ging zag ik niet aankomen toen ik de titel van dit artikel las.

 • Reply
  Joyce - LemonyLifeNL
  2 februari 2017 at 06:58

  Eens dat ik niet had verwacht dat dit om een drankje zou gaan. Maar je hebt het in een leuk artikel verwerkt!

 • Reply
  brightmorningdew
  2 februari 2017 at 07:39

  Ach ik had het ook niet verwacht, maar ik vind het een leuke manier van een advertorial ergens in verwerken! Ik heb het met plezier gelezen :)

 • Reply
  Susan
  2 februari 2017 at 08:09

  Lijkt me een erg lekker drankje!

 • Reply
  rachel
  2 februari 2017 at 09:37

  ik drink niet maar je hebt er een leuk artikel van gemaakt zo

 • Reply
  Jessica J.
  2 februari 2017 at 14:46

  Hm, het begon leuk (ik heb doorgeklikt omwille van de titel), maar ik vind het eerlijk gezegd ook raar dat dit overgaat naar een advertorial over alcohol. Je hebt het er dus wel erg goed in verwerkt! ;-)

 • Reply
  Sanne marlijn
  3 februari 2017 at 15:12

  Inderdaad, vriendschap is zo ontzettend belangrijk. Ik kan echt genieten van een heerlijk glaasje alcohol als we met ‘de meiden’ weer bij elkaar zijn. Wat is dat GIF-je leuk zeg trouwens, ha!

 • Reply
  Elisa
  19 februari 2017 at 14:02

  Leuk artikel :) en we moeten niet zo panisch doen over alcohol, ik vind het ergens nodig dat er wordt laten zien dat het iets is waar je met mate van mag genieten thuis bij iemand op de bank. Anders zien jongeren toch alleen maar de zuipende mensen in de kroeg.. lijkt me ook niet echt verstandig.

 • Reply
  Kimberley
  19 februari 2017 at 14:50

  Leuke advertorial! Zag in de tag direct onder de titel ‘samenwerking’ staan, dus voor mij was het duidelijk wat ik opende.
  Ik zag laatst idd de Canei staan in de buurtsuper en bedacht me toen dat ik bij het volgende feestje een fles wil proberen. De smaken klinken in ieder geval erg goed!

 • Reply
  levendeloes
  19 februari 2017 at 20:31

  Leuk hoe je deze advertorial hierin verwerkt het! Vriendschap is inderdaad erg belangrijk. En kwaliteit gaat boven kwantiteit, dat heb ik over de jaren wel geleerd.

 • Laat een reactie achter