Zoek
Sluit dit zoekvak.

Waarmee blijf jij lekker rijden?

 photo 7tg_zps30ffbf6c.jpg

Advertorial – Jullie weten dat ik laatst mijn rijbewijs heb gehaald en nu lekker in mijn autootje rond aan het rijden ben. Belangrijk is natuurlijk dat ik gewoon lekker kan blijven rijden met mijn auto en daarom zocht ik contact met mijn verzekeraar om samen tot een oplossing te komen met die beschadigde bank. Je kunt nu echter ook in contact komen met verzekeraar FBTO zonder enige schade. Zij zijn namelijk op zoek naar het beste idee op Onderling.nl om lekker te kunnen blijven rijden ook als je geen schade hebt.

Op Onderling.nl zoekt verzekeraar FBTO uit hoe ze jou van dienst kunnen zijn, ook als je helemaal geen schade hebt! Ze staan open voor allerlei goede ideeën en maken alles wat met verzekeren te maken heeft bespreekbaar. Wat zou jij doen als jij verzekeraar was? Uitkeren of niet? Op de site van Onderling.nl is FBTO op zoek naar het beste idee!

Wat zou nou eens handig zijn? Een bankbekleding verzekering voor de hond? Dat was in mijn geval goed van pas gekomen tijdens het ongelukje in de auto. Een ander idee wat mij zelf enorm zou helpen is een app op je telefoon waarmee je meteen kan zien waar jouw auto geparkeerd staat. Altijd handig als je de auto in een grote parkeergarage of in een vreemde stad geparkeerd hebt. Of misschien kan FBTO je wel een filevrije weg verzekeren? Leuk als je vroeg in de ochtend op weg gaat naar een grote (misschien wel vreemde) stad om te gaan shoppen, en niet al te lang onderweg bent door lange files. Je kan het zo gek niet bedenken! FBTO is juist op zoek naar die gekke ideeën die verwezenlijkt kunnen worden.

Heb jij hèt idee dat jou en anderen helpt in het dagelijks verkeer? Deel je idee t/m 27 oktober op Onderling.nl. Jouw idee wordt beoordeeld op de volgende vragen:

  • Voor wie is het interessant?
  • Wie is met jouw idee geholpen?
  • Waarom is jouw idee de allerbeste?

Als jij jouw idee deelt maak je kans op een auto + chauffeur inclusief een heerlijke VIP behandeling!

Mij lijkt het toch wel een top idee dat een filevrije route verzekerd zou kunnen worden! En wat zijn jouw ideeën? Deel het op Onderling.nl en maak kans op die fantastische prijs!

 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *