Search
Close this search box.

Waar kun je mondkapjes kopen of bestellen?

Waar kun je mondkapjes kopen of bestellen?

Het ziet er naar uit dat we straks met mondkapjes naar openbare plekken moeten. Denk aan een ritje met de trein, naar de supermarkt of zelfs in het vliegtuig. Maar hoe kom je als gewone consument eigenlijk aan mondkapjes? Waar kun je mondkapjes bestellen of kopen? Ik zocht het voor je uit

Bron afbeelding: Shutterstock

Mondkapjes bij de apotheek

Normaal kun je mondkapjes bij de apotheek bestellen, maar zo ver ik nu kan zien leveren de meeste apotheken niet meer aan consumenten door tekorten vanwege het corona virus. Het is dus kijken op de website of vragen bij de apotheek of het mogelijk is om mondkapjes te bestellen

Mondkapjes bij de Action, Etos of Kruidvat

Als consument zoek je natuurlijk ook naar mondkapjes bij de Action, Etos of Kruidvat. Maar helaas zijn hier geen mondkapjes te koop, hier gaan zoeken naar mondkapjes heeft dus geen zin.

Mondmaskers bij de bouwmarkt

Bij de bouwmarkt kun je vaak mondmaskers bestellen tegen het stof bij het klussen. Maar tegenwoordig zijn ze ook populair voor corona. Je kunt proberen om ze online te bestellen of in de winkel te kopen, maar de kans is groot dat je achter het net vist.

Mondkapjes online bestellen

Als je op Google zoekt naar mondkapjes bestellen kom je heel wat webshops tegen die mondkapjes verkopen. Let alleen wel heel erg goed op wat en waar je besteld. Vanwege de grote vraag zitten er ook neppe webshops tussen die niet leveren of veel te hoge prijzen vragen. Kijk dus goed waar je besteld en wat je besteld.

Mondkapjes bij de groothandel

Bij sommige groothandels is het mogelijk mondkapjes te bestellen. Denk daarbij aan groothandels voor medici, manicures, pedicures en dergelijke. Alleen als consument hier iets bestellen is vrij lastig en natuurlijk niet de bedoeling. Wellicht als je in deze branche werkzaam bent kun je iets bestellen, maar gemakkelijk zal het niet gaan.

Al met al is het dus heel erg lastig tot bijna onmogelijk om als consument aan mondkapjes te komen. Misschien kun je iets via, via regelen of je moet creatief zijn door zelf iets te maken. Het blijft dus lastig om aan goede bescherming te komen vanwege tekorten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *