W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher4_zps7gv75n6h.png

Inmiddels kent iedereen het leuke budgetmerk W7 wel. Door middel van de goede dupes is dit merk razend populair geworden. Een tijdje geleden was ik op bezoek bij het PR bureau van dit merk en kreeg ik een aantal dingen mee naar huis om te testen en te ervaren. Waaronder deze The Honey Queen Honeycomb blush. Mijn alarmbellen gingen meteen af, is dit een dupe van een Benefit blush? Als ik naar de verpakking kijk, lijkt hij toch verdacht veel op de Benefit blushes.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher1_zpspcyvrfli.png

Ik hoef jullie volgens mij niet meer voor te stellen, W7 een ontzettend leuk merk uit Engeland met prachtige dupes en op zichzelf staande producten met een prima kwaliteit voor een lage prijs. Het is ook heel gemakkelijk in Nederland te koop. Online in verschillende webshops en fysiek in verschillende winkels zoals de OP=OP Shop die in vrijwel elke stad te vinden is.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher2_zpssqy0a4ck.png

Na een minuutje op Google rond gezocht te hebben is het eigenlijk al meteen raak. Overal popt voorbij dat dit een dupe moet zijn van de welbekende Benefit Sugarbomb blush. Geen verrassing, want de naam van W7 lijkt er wel verdacht veel op. Of dit echt dupe is moet je zelf maar bepalen na het zien van deze review. Het is net niet helemaal een dupe, maar hij komt er zeker wel goed bij in de buurt.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher3_zpsgg3wyb6o.png

De verpakking is lekker kitch en opvallend, hij valt zeker op in je stash. Ik vind het er leuk uitzien en het valt lekker op. Ondanks dat het doosje een beetje lomp is, is het niet onhandig in gebruik. Het doosje gaat gemakkelijk open en dicht en is groot genoeg voor een kwast. Wel vind ik het jammer dat de blush vrij diep weggezonken zit in het doosje.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher6_zpsbyw9ocya.png

Als we het doosje open maken komen er prachtige kleuren tevoorschijn die gesorteerd zitten in een soort van honingraat structuur. Ik vind het er heel mooi uitzien en zeker niet goedkoop. De kleuren vormen een mooie combinatie en het is een goed draagbare kleur. Ik denk dat iedereen hiermee uit de voeten kan. Zoals we stiekem een beetje van W7 gewend zijn is dit product ook vrij poederig, dat kan je goed merken als je met je kwast over het product heen gaat. Gelukkig is het niet heel erg, maar het is wel even oppassen met het aanbrengen. Even de kwast aftikken en daarna is er niets meer aan de hand.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher5_zps6fsrlzi5.png

Bij de blush zit ook nog een handig kwastje. Of nou ja, handig, het is leuk dat het er bij zit. Het kwastje is trouwens extreem zacht en ik moest me bijna inhouden niet de hele tijd met dit kwastje te knuffelen en het subtiel over mijn gezicht heen te vegen omdat het zo lekker zacht aanvoelt. In gebruik vind ik hem dan toch wat minder fijn. Ik verkies dan toch mijn eigen fijne kwasten.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher7_zpsllowapu2.png

De blush is vrijwel gelijk aan de kleur van mijn huid op dit moment maar heeft wel een hele mooie glow. Hij heeft gouden en rosé gouden glitters waardoor het je gezicht een prachtig sunkissed effect geeft zonder al te veel kleur. Zelf vind ik het effect echt ontzettend mooi en natuurlijk.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher_zpsduvf4nrg.png

Het is dan ook even goed kijken op de foto voordat je hem ziet ‘zitten’. Want eigenlijk zie je hem niet eens zitten. Hij versmelt zo goed als helemaal met mijn huid en geeft een heel klein beetje kleur af, heel natuurlijk. Het enige wat je wel goed ziet is de glow, die zie je ook op de foto. Ik vind dit oprecht echt een heel erg mooi product. Hou je niet te veel van alles, dan is dit echt een geweldig product. Hij is niet té aanwezig maar doet toch zeker iets voor je.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher8_zpsbwqgzzxi.png

Ondanks dat hij poederig is, niet al te veel kleur heeft en een beetje lomp is. Is dit echt een prachtige blush. Hij versmelt met de huid en geeft een prachtig effect wat heel natuurlijk oogt. Als iemand me zou vragen of ik hem zou aanraden aan vrienden, ja zeker. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, hij kost namelijk maar € 4,49. W7 is te koop bij verschillende webshops en onder andere bij de OP=OP Shop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  anouk
  21 mei 2015 at 06:50

  Oehh i like it! Ik zou hem denk ik als highlighter gebruiken als hij zo goed matcht met je huid en je eigenlijk alleen een mooie glans ziet. Mooi patroontje heeft die ook

 • Reply
  lucindainwonderland
  21 mei 2015 at 06:54

  Vind het er leuk uit zien (goed gejat van Benefit zullen we maar zeggen), maar de kleur is voor mij net iets te licht. Ik houd wel van een flinke dot kleur. Volgens mij hadden ze er wel meer dus misschien maar eens even gaan rondneuzen. xxx Lucinda

  • Reply
   Chinouk
   21 mei 2015 at 10:30

   Mee eens, goed “gejat”, maar daar heeft W7 sowieso een handje van. Wel leuk voor iedereen die niet teveel wilt betalen, maar eigenlijk paradeert W7 met producten die totaal niet origineel zijn. Jammer vind ik dat!

 • Reply
  chucky1012
  21 mei 2015 at 06:57

  Leuk doosje met mooie inhoud!
  Prachtige subtiele kleur.

 • Reply
  Enita
  21 mei 2015 at 07:00

  Mooie kleurtje, niet te opvallend. Houd ik van

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  21 mei 2015 at 07:00

  De kleur is wel heel licht, jammer dat je er niet meer van ziet. Nu is het meer een highlighter dan een blush, wel leuk nagedaan van Benefit.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Sandra - Beautybysandra
  21 mei 2015 at 07:24

  Hij is erg mooi, lekker subtiel!

 • Reply
  Marjolein
  21 mei 2015 at 07:29

  Ziet er goed uit, fijn dat het juist eens niet zo’n hele donkere bronzer is!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  21 mei 2015 at 08:38

  Ik heb deze ook en is inderdaad vrij licht! Ik dacht dat hij wel geschikt zou zijn voor wat lichte huidjes, maar het is dus toch meer een highlighter :). Ik vind hem zelf erg mooi, heel subtiel.

 • Reply
  Denise
  21 mei 2015 at 08:41

  Wow, lijkt echt op Benefit! Mooi en subtiel!

 • Reply
  Lotte
  21 mei 2015 at 08:57

  Mooi is ‘ie hè? Ik heb ‘m ook! Ik vind vooral de glans die de blush geeft echt heel mooi, zeker voor een budgetproduct!

 • Reply
  Mariëlle
  21 mei 2015 at 09:06

  Mmm ik denk dat ik hem als highlighter zou gebruiken, door de mooie glow!

 • Reply
  Kim
  21 mei 2015 at 09:12

  Die ziet er prachtig uit zeg!

 • Reply
  Danielle
  21 mei 2015 at 09:37

  Ziet er wel mooi uit. Alleen hou ik persoonlijk van wat meer kleur en pigmentatie.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 mei 2015 at 09:49

  Je krijgt er idd een erg mooie en subtiele glow door

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  21 mei 2015 at 10:02

  De verpakking is leuk maar ik koop liever een heel gepigmenteerd product en als ik het dan licht/niet opvallend wil hebben breng ik het liever zelf gewoon licht aan dan dat ik geen andere keuze heb

  XO

 • Reply
  Margot
  21 mei 2015 at 10:08

  Wat een leuk subtiel kleurtje!

 • Reply
  Nicole
  21 mei 2015 at 10:17

  Mooi product waar wel erg subtiel!

 • Reply
  Manon
  21 mei 2015 at 10:23

  Ik vind hem erg leuk!

 • Reply
  Femke
  21 mei 2015 at 10:29

  Hij is inderdaad erg subtiel, ik hou hier wel van. Tijdens mijn volgende bezoekje aan de OP = OP Voordeelshop hou ik deze zeker in mijn gedachten..en misschien wel in mijn winkelmandje ;-)!

 • Reply
  chayenne
  21 mei 2015 at 10:50

  dit lijkt me een fijn product!

 • Reply
  Maaike
  21 mei 2015 at 11:00

  Hmm een lekker subtiel product dus. Daar hou ik wel van :)

 • Reply
  Mieke
  21 mei 2015 at 11:01

  Ik ben echt een sucker voor leuke verpakkingen daarom zou ik hem misschien al aanschaffen maar ik vind hem iets te licht. Zie hem ook eigenlijk niet goed zitten op je foto, daarom laat ik hem toch aan me voorbij gaan. Hij ziet er wel super cute uit!

 • Reply
  Melissa
  21 mei 2015 at 12:32

  Niet heel opvallend maar wel mooi! Ik zet hem zelf iets heftiger aan, en dan zie ik hem wel zitten. Eigenlijk is hij zo subtiel ook wel pretty!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  21 mei 2015 at 12:38

  Hmm ik maak me toch wat zorgen over de finish. Maar de kleur is echt wel pretty, da’s waar.

 • Reply
  Dionne
  21 mei 2015 at 12:42

  Hij lijkt mij inderdaad heel fijn!

 • Reply
  Naomi
  21 mei 2015 at 13:10

  Ik vind hem ook heel mooi! Zeker voor een ‘no make up day’.

  x

 • Reply
  Amelie
  21 mei 2015 at 13:38

  Heel mooi, zeker voor de prijs!

 • Reply
  Vera
  21 mei 2015 at 20:41

  Vind het heel mooi dat hij niet zo mega opvallend is. Ik vind de glow die je er van krijgt echt heel mooi!

 • Reply
  Sara
  21 mei 2015 at 22:41

  Inderdaad een super natural resultaat. Ik denk dat dit product prachtig tot haar recht komt als de zonnestralen je gezicht kussen, sunkissed dus ja! :)

 • Laat een reactie achter