Zoek
Sluit dit zoekvak.

W7 The Honey Queen Honeycomb Blusher

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher4_zps7gv75n6h.png

Inmiddels kent iedereen het leuke budgetmerk W7 wel. Door middel van de goede dupes is dit merk razend populair geworden. Een tijdje geleden was ik op bezoek bij het PR bureau van dit merk en kreeg ik een aantal dingen mee naar huis om te testen en te ervaren. Waaronder deze The Honey Queen Honeycomb blush. Mijn alarmbellen gingen meteen af, is dit een dupe van een Benefit blush? Als ik naar de verpakking kijk, lijkt hij toch verdacht veel op de Benefit blushes.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher1_zpspcyvrfli.png

Ik hoef jullie volgens mij niet meer voor te stellen, W7 een ontzettend leuk merk uit Engeland met prachtige dupes en op zichzelf staande producten met een prima kwaliteit voor een lage prijs. Het is ook heel gemakkelijk in Nederland te koop. Online in verschillende webshops en fysiek in verschillende winkels zoals de OP=OP Shop die in vrijwel elke stad te vinden is.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher2_zpssqy0a4ck.png

Na een minuutje op Google rond gezocht te hebben is het eigenlijk al meteen raak. Overal popt voorbij dat dit een dupe moet zijn van de welbekende Benefit Sugarbomb blush. Geen verrassing, want de naam van W7 lijkt er wel verdacht veel op. Of dit echt dupe is moet je zelf maar bepalen na het zien van deze review. Het is net niet helemaal een dupe, maar hij komt er zeker wel goed bij in de buurt.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher3_zpsgg3wyb6o.png

De verpakking is lekker kitch en opvallend, hij valt zeker op in je stash. Ik vind het er leuk uitzien en het valt lekker op. Ondanks dat het doosje een beetje lomp is, is het niet onhandig in gebruik. Het doosje gaat gemakkelijk open en dicht en is groot genoeg voor een kwast. Wel vind ik het jammer dat de blush vrij diep weggezonken zit in het doosje.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher6_zpsbyw9ocya.png

Als we het doosje open maken komen er prachtige kleuren tevoorschijn die gesorteerd zitten in een soort van honingraat structuur. Ik vind het er heel mooi uitzien en zeker niet goedkoop. De kleuren vormen een mooie combinatie en het is een goed draagbare kleur. Ik denk dat iedereen hiermee uit de voeten kan. Zoals we stiekem een beetje van W7 gewend zijn is dit product ook vrij poederig, dat kan je goed merken als je met je kwast over het product heen gaat. Gelukkig is het niet heel erg, maar het is wel even oppassen met het aanbrengen. Even de kwast aftikken en daarna is er niets meer aan de hand.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher5_zps6fsrlzi5.png

Bij de blush zit ook nog een handig kwastje. Of nou ja, handig, het is leuk dat het er bij zit. Het kwastje is trouwens extreem zacht en ik moest me bijna inhouden niet de hele tijd met dit kwastje te knuffelen en het subtiel over mijn gezicht heen te vegen omdat het zo lekker zacht aanvoelt. In gebruik vind ik hem dan toch wat minder fijn. Ik verkies dan toch mijn eigen fijne kwasten.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher7_zpsllowapu2.png

De blush is vrijwel gelijk aan de kleur van mijn huid op dit moment maar heeft wel een hele mooie glow. Hij heeft gouden en rosé gouden glitters waardoor het je gezicht een prachtig sunkissed effect geeft zonder al te veel kleur. Zelf vind ik het effect echt ontzettend mooi en natuurlijk.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher_zpsduvf4nrg.png

Het is dan ook even goed kijken op de foto voordat je hem ziet ‘zitten’. Want eigenlijk zie je hem niet eens zitten. Hij versmelt zo goed als helemaal met mijn huid en geeft een heel klein beetje kleur af, heel natuurlijk. Het enige wat je wel goed ziet is de glow, die zie je ook op de foto. Ik vind dit oprecht echt een heel erg mooi product. Hou je niet te veel van alles, dan is dit echt een geweldig product. Hij is niet té aanwezig maar doet toch zeker iets voor je.

 photo W7 The Honey Queen Honeybomb Blusher8_zpsbwqgzzxi.png

Ondanks dat hij poederig is, niet al te veel kleur heeft en een beetje lomp is. Is dit echt een prachtige blush. Hij versmelt met de huid en geeft een prachtig effect wat heel natuurlijk oogt. Als iemand me zou vragen of ik hem zou aanraden aan vrienden, ja zeker. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten, hij kost namelijk maar € 4,49. W7 is te koop bij verschillende webshops en onder andere bij de OP=OP Shop.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

30 reacties

 1. Oehh i like it! Ik zou hem denk ik als highlighter gebruiken als hij zo goed matcht met je huid en je eigenlijk alleen een mooie glans ziet. Mooi patroontje heeft die ook

 2. Vind het er leuk uit zien (goed gejat van Benefit zullen we maar zeggen), maar de kleur is voor mij net iets te licht. Ik houd wel van een flinke dot kleur. Volgens mij hadden ze er wel meer dus misschien maar eens even gaan rondneuzen. xxx Lucinda

  1. Mee eens, goed “gejat”, maar daar heeft W7 sowieso een handje van. Wel leuk voor iedereen die niet teveel wilt betalen, maar eigenlijk paradeert W7 met producten die totaal niet origineel zijn. Jammer vind ik dat!

 3. De kleur is wel heel licht, jammer dat je er niet meer van ziet. Nu is het meer een highlighter dan een blush, wel leuk nagedaan van Benefit.
  Liefs, Iris

 4. De verpakking is leuk maar ik koop liever een heel gepigmenteerd product en als ik het dan licht/niet opvallend wil hebben breng ik het liever zelf gewoon licht aan dan dat ik geen andere keuze heb

  XO

 5. Hij is inderdaad erg subtiel, ik hou hier wel van. Tijdens mijn volgende bezoekje aan de OP = OP Voordeelshop hou ik deze zeker in mijn gedachten..en misschien wel in mijn winkelmandje ;-)!

 6. Ik ben echt een sucker voor leuke verpakkingen daarom zou ik hem misschien al aanschaffen maar ik vind hem iets te licht. Zie hem ook eigenlijk niet goed zitten op je foto, daarom laat ik hem toch aan me voorbij gaan. Hij ziet er wel super cute uit!

 7. Niet heel opvallend maar wel mooi! Ik zet hem zelf iets heftiger aan, en dan zie ik hem wel zitten. Eigenlijk is hij zo subtiel ook wel pretty!

 8. Inderdaad een super natural resultaat. Ik denk dat dit product prachtig tot haar recht komt als de zonnestralen je gezicht kussen, sunkissed dus ja! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *