W7 The Cheeky Trio

 photo W7 The Cheeky Trio_zpsdb62ajxp.png

Elke keer sta ik weer te springen als er een nieuw W7 palette uitkomt. Meestal is dat een hele goede dupe van een duurder merk – vaak Urban Decay -, maar soms heeft W7 ook op zichzelf staande producten. Daarmee bedoel ik te zeggen dat het geen dupes zijn. Dit keer heeft W7 wéér een nieuw palette, The Cheeky Trio. Geen dupe, maar een mooi eigen product van W7. In dit palette vind je niet 12 mooie oogschaduw kleuren, maar een bronzer, blush en highlighter.

 photo W7 The Cheeky Trio1_zpsa8fbffwa.png

De paletten van W7 zijn ongekend populair en dat is helemaal niet zo gek. Ze hebben een ontzettend goede prijs en leveren prima kwaliteit. De producten zijn vaak ook nog eens dupes van merken die erg duur zijn of moeilijk te verkrijgen. Dit keer komt W7 dus met een bronzer, blush en highlighter palette.

 photo W7 The Cheeky Trio2_zps690wskc2.png

Het palette ziet er precies hetzelfde uit als alle andere paletten met hetzelfde formaat. Het palette heeft een leuk blikje met en ombre kleur – waar ik wel even twee keer voor moest kijken -. Het begint met een subtiele bruine kleur, gaat over in het roze en eindigt met een subtiele roze kleur dat de highlighter moet voorstellen. Het ziet er in ieder geval leuk uit. Ik ben heel erg benieuwd naar de inhoud.

 photo W7 The Cheeky Trio4_zpsbwerjsve.png

Achter op de verpakking vinden we wat meer informatie over het palette met onder andere de ingrediënten. Maar ook de kleuren vinden we op de achterkant terug. Daar moet ik wel meteen bij zeggen dat de kleuren op de achterkant een stuk donkerder zijn afgedrukt dan dat ze echt zijn. We hebben in het palette een mooie bronzer zitten met de naam: Dream Machine, een blush met de naam: 5th Avenue en een highlighter met de naam: Hot Stuff.

 photo W7 The Cheeky Trio5_zpswlkefwrf.png

Als we het palette open maken komen de drie kleuren tevoorschijn. Het eerste wat me opvalt is dat de pans lekker groot zijn. Daar kan je heel gemakkelijk met een grote kwast voor het gezicht in. Ook valt het me op dat de kleuren matte zijn en geen glitters bevatten. Ik vind het bijzonder, want vaak zie je dit soort producten met glitter. Maar zo is het wel ideaal om te shapen.

 photo W7 The Cheeky Trio6_zpspcrnkfnt.png

De kleuren zijn vrij licht van stuk waardoor het een prima palette is voor de lichte huid. Heb je een wat donkerdere huid denk ik dat de kleuren al snel in het niet zullen vallen.

 photo W7 The Cheeky Trio7_zpsx7iujonh.png

Ik kan het niet laten, ik moet altijd even aan het palette ruiken. En dit keer wordt het weer beloond, want dit palette heeft een kruidig geurtje. Ken je van die winkeltjes met wierrook en edelstenen, zo ruikt dit palette. Vroeger hadden we een winkeltje in Zwolle, Ana Sofia, dit palette doet me qua geur meteen aan dit winkeltje denken. Gelukkig merk je helemaal niets van de geur als je het aanbrengt op de huid.

 photo W7 The Cheeky Trio8_zpsyfe2ucu9.png

De producten zijn vrij poederig en droog van stuk, maar niet té. Eigenlijk wat we gewend zijn van W7. Maar toch vallen de swatches me een klein beetje tegen. W7 ken ik als een merk met heftige en felle kleuren met een goede pigmentatie. Als ik dit zo zie ben ik dan toch een beetje teleurgesteld. Maar goed, voor een bronzer en blush vind ik dat eigenlijk ook niet heel erg erg. Maar de highlighter is trouwens niets, die zie je niet eens.

 photo W7 The Cheeky Trio10_zpsapfeibim.png

Ook aangebracht is de highlighter een ware flop, daar zie je echt helemaal niets van terug. Omdat hij ook geen shimmer heeft zie ik hier totaal niet de meerwaarde van in. Ze hadden er dus beter een highlighter met shimmer in kunnen doen of hem er lekker uit laten. De blush zie je echt heel subtiel en natuurlijk terug op de huid. Evenals de bronzer, maar die heeft natuurlijk een wat opvallendere kleur waardoor je hem beter ziet zitten.

 photo W7 The Cheeky Trio9_zpsane2oumz.png

De bronzer en blush zijn heel subtiel van stuk maar eigenlijk vind ik dat helemaal niet erg, het ziet er daardoor juist super naturel uit en daar hou ik ook wel weer van. De highlighter zien we niet eens terug dus die vind ik erg tegenvallen. De kleuren zijn trouwens makkelijk aan te brengen en te blenden omdat ze vrij poederig zijn, dat vind ik wel fijn.

 photo W7 The Cheeky Trio3_zpsggyjswka.png

Ik vind het een leuk palette van W7, maar of ik het echt zal aanraden… Nee, ik denk het niet. De highligher is letterlijk en figuurlijk 3 keer niets en de bronzer en blush zijn wel mooi maar erg subtiel. Dan pak ik er toch liever mijn eigen bronzer en blush bij die samen een stuk compacter zijn dan dit – best wel grote – palette. Het palette vind ik met zijn € 9,95 ook best aan de dure kant, maar dat kan ook aan mij liggen. Hij is in ieder geval te koop bij verschillende DA winkels, de Op = Op Shop en webwinkels.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  chucky1012
  17 juli 2015 at 06:23

  Erg jammer dat er van de kleuren niets te zien is.
  Dit skip ik.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  17 juli 2015 at 07:51

  Ik vind het palette ook niet zo’n topper, deze laat ik in de winkel liggen.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Femke
  17 juli 2015 at 08:00

  Ik heb al meerdere reviews over die paletteje gelezen en ze vielen allemaal tegen. Jammer, want over het algemeen vind ik vrijwel alle producten van W7 erg fijn! Maar nee, deze komt er bij mij niet in :-)!

 • Reply
  Margot
  17 juli 2015 at 08:16

  Jammer dat deze zo tegenvalt! Goed om te weten.

 • Reply
  Mandy
  17 juli 2015 at 08:21

  Jammer zeg!

 • Reply
  manon
  17 juli 2015 at 08:55

  Jammer dat het palet tegenvalt! Vind hem er wel mooi uitzien.

 • Reply
  Naomi
  17 juli 2015 at 09:11

  Zo jammer! Had er veel van verwacht.

  x

 • Reply
  Dagmar
  17 juli 2015 at 09:20

  De uitstraling van het palette is echt top, wat leuk! Jammer dat de kwaliteit wat tegenvalt, maar echt mooie foto’s heb je ervan gemaakt!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  17 juli 2015 at 09:37

  Wat jammer dat de kwaliteit wat tegen valt :(

 • Reply
  Marjolein
  17 juli 2015 at 10:01

  Mooie foto’s! Ik heb nog niet veel positiefs over dit trio gehoord haha, lekker skippen dus.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 juli 2015 at 10:08

  Zo jammer dat de highlighter een flop is. Heb dit al in meerdere reviews gelezen. Gemiste kans W7!

 • Reply
  Dionne
  17 juli 2015 at 10:32

  Jammer dat hij een beetje tegenvalt.

 • Reply
  Nienke
  17 juli 2015 at 10:55

  Jammer van die highlighter!

 • Reply
  Sara
  17 juli 2015 at 12:10

  Echt oprecht zo jammer van die highlighter, anders was dit een prima palette geweest.

 • Reply
  Melissa
  17 juli 2015 at 12:33

  Het lijkt alsof W7 een beetje te veel wil… palette na palette komt uit en ze lijken er niet echt beter op te worden. Jammer, want deze zag er zo leuk uit!

  • Reply
   Fashion meets Beauty
   17 juli 2015 at 16:52

   Dat idee heb ik ook.. W7 kan zich beter focussen op de kwaliteit ipv. de kwantiteit.

 • Reply
  Tamara
  17 juli 2015 at 12:44

  Bedankt voor je mening, deze ga ik denk ik niet aanschaffen!

 • Reply
  Danielleeee
  17 juli 2015 at 12:50

  Jammer dat het tegenvalt, ziet er namelijk ontzettend mooi uit in het palette zelf.

 • Reply
  Manon
  17 juli 2015 at 14:33

  Ik wilde deze zo graag hebben, maar jammer dat het pigment zo slecht is. Ik ga hem dus niet kopen!

 • Reply
  Kelly
  17 juli 2015 at 16:26

  Jammer dat hij tegenvalt! Vind hem er ook niet zo spectaculair uitzien.

 • Reply
  Mariëlle
  17 juli 2015 at 19:37

  Mmmm ik heb meer reviews gezien nu en ik ben ook geen fan!

 • Reply
  anouk
  17 juli 2015 at 19:52

  Zo jammer dat de highlighter niet zichtbaar is. In de verpakking ziet het product er zo mooi uit

 • Reply
  Mariska
  17 juli 2015 at 20:15

  Heel jammer dat de kleuren wegvallen en dan met name ook de highlighter. Je test het als bedrijf lijkt me toch ook wel als je een nieuw product op de markt brengt.

 • Reply
  Kim
  17 juli 2015 at 22:36

  Je foto’s zijn heel erg mooi!

 • Reply
  Marthe | Normal Beauty
  19 juli 2015 at 08:01

  Jammer dat je er zo weinig van ziet!

 • Reply
  Andréa
  20 juli 2015 at 15:56

  goede review! Deze zal ik laten liggen.
  x

 • Laat een reactie achter