Zoeken
Sluit dit zoekvak.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Een tijdje geleden ontving ik dit palette in de Beauté et Vogue box en was heel erg benieuwd naar dit mooie budgetvriendelijke oogschaduw palette. Ik vind W7 altijd een leuk beautymerk, ze hebben kwalitatief goede producten voor weinig geld. Qua originaliteit verdienen ze geen prijs, want vaak maken ze bekende beautyproducten na voor een fractie van de prijs. Laten we kijken naar dit mooie palet.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Op het eerste gezicht vind ik dit palette er mooi en chique uitzien, zeker niet als een budget palette. Nu moet ik eerlijk zijn dat W7 de prijzen ook behoorlijk omhoog heeft gegooid want voor dit palette betaal je nog € 8,95. Het is niet duur, maar eigenlijk ook niet heel goedkoop. Voor die prijs krijg je een kartonnen doosje met daarin veertien verschillende kleuren oogschaduw.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Op de achterkant van de verpakking vind je meer informatie over het product, de ingrediënten en de kleuren die in het palette zitten. Goed om te weten is dat W7 niet op dieren test. Kunnen sommige dure merken nog iets van leren.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette
W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Als we het doosje open maken zie je veertien verschillende kleuren oogschaduw met verschillende finishes, van matte tot aan glanzend. Het is redelijk goed verdeeld, er zijn net zoveel matte als glanzende kleuren in het palette te vinden en de kleuren lopen ook mooi uiteen zodat je er een gevarieerde look mee kunt maken. De kleuren zelf vind ik ook erg mooi, ze zijn wat warmer maar wel heel goed draagbaar. Ik ben erg benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduw.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Naast de oogschaduw bevat het palette ook nog een dubbele kwast met een normale oogschaduw kwast en een blending kwast. Het valt me meteen op dat de kwast kwalitatief best oké aanvoelt en dat vind ik echt een pluspunt. In de deksel vind je trouwens ook nog een grote spiegel.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Swatches van de bovenste rij kleuren. De lichte kleuren hebben wat moeite met het pigment en je ziet ook duidelijk welke kleuren matte zijn. Ik zeg het wel vaker, goedkope paletten hebben moeite met matte kleuren en pigmentatie, dat zie ik ook hier terug.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

De onderste rij swatches bevestigd dat ook maar weer, deze bestaat vooral uit matte kleuren en daarvan is de pigmentatie toch wat minder. Ik wil niet zeggen dat het slecht is, maar ik vind het ook niet heel erg goed.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette
W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

En dit is de look die ik heb gemaakt met de glanzende kleuren. Die kleuren hebben een mooie pigmentatie, brengen gemakkelijk aan en blenden goed zonder te vervagen van kleur. De matte kleuren hebben er wat meer moeite mee en vervagen ook meer tijdens het blenden. Aangezien de helft van het palette matte kleuren bevat vind ik dat wel jammer.

W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette

Ik vind het W7 Romanced Neutrals In Love Eye Colour Palette een mooi palette met erg mooi gekozen kleuren. De pigmentatie van de glanzende kleuren is top, de matte wat minder. Ze zijn absoluut niet slecht, maar het kan beter. Het palette kost € 8,95 en is onder andere bij de Boozyshop te koop. Wat vinden jullie van dit palette?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Jammer dat het zo’n hit or miss is met deze kleuren! Ik weet dat W7 het wél kan om kwalitatief goede dingen te maken dus ik ben toch een beetje teleurgesteld.

  2. Ik vind hem niet heel slecht als ik het zo bekijk, zeker als de glanzende kleuren niet vervangen bij het blenden. Soms heb je duurdere palettes waarbij dat wel gebeurt, dus de prijs van €8,95 vind ik niet echt hoog.

  3. De pigmentatie valt wat tegen, maar ook de kleuren vind ik zo.. standaard ofzo? Je hebt letterlijk 3902 van dit soort palettes te koop. Ik zou hem zelf skippen, terwijl ik over ’t algemeen wel echt tevreden ben over W7!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *