W7 Perfect Eyes

Kennen jullie het merk W7 nog, waar ik een tijdje geleden een oogschaduw palette van had gekocht, maar waar ik helemaal niet zo tevreden over was, omdat de pigmentatie echt helemaal niet goed was. Ik had het palette eigenlijk naar aanleiding van deze mono oogschaduw’s gekocht omdat je deze wel kon testen en wél een goede kwalteit en pigmentatie hebben!

Dit zijn ze dan de W7 mono’s van 3,5 gram wat een lekkere hoeveelheid is voor een oogschaduw. Ik vind ze in best wel grappige doosjes zitten. Niet dat het bijzonder is maar ik vind ze er wel leuk uitzien. Lekker strak. Wat je misschien al meteen opvalt dat de oogschaduw’s best wel glimmen, ja dat klopt! Deels omdat de oogschaduw’s mooi shimmery zijn en omdat ze niet gewoon als poeder zijn. Ze zijn ook niet van cream, maar iets daartussenin. Ik vind dat persoonlijk erg fijn. Je hebt dus echt geen last van fall out omdat het zeg maar aan elkaar blijft zitten en niet zo luchtig is.

Ook het opbrengen gaat erg makkelijk! Je hebt alleen wel een dichte oogschaduw kwast nodig. Een fluffy kwast pakt niet echt makkelijk wat op van deze oogschaduw, wat ook kan ik het aanbrengen met je vingers. Maar daar ben ik geen fan van, omdat mijn vinger toppen er dan ook altijd helemaal onder zitten. Een oogschaduw basis hieronder is wel aan te raden omdat de nogal creamy zijn dus zeg maar best snel op je oogleden smelten.

Ik vind deze oogschaduw mono’s echt heel erg fijn in tegenstelling van het 77 palette van W7. Niet dat ik hem nooit gebruik maar deze pigmentatie is echt vele malen beter zoals je hieronder kan zien.

In het echt zijn ze veel intenser maar door het licht wat erop viel lijken ze op de foto niet echt heel intens. De foto’s zijn gemaakt zonder een basis eronder, met een basis zijn ze nog wat intenser!

De mono’s kosten rond de € 2,50 en zijn te koop bij de op = op shop en op internet bij Freshmintcosmetics

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  Marjolein
  19 februari 2011 at 09:53

  Wauw, ik vind ze echt supermooi ;D
  En @ Wannabe, jij (en ik ook trouwens) bent er ook vroeg bij toch?

 • Reply
  Anne
  19 februari 2011 at 13:53

  Mooie kleurtjes zeg! Ziet er goed uit!

 • Reply
  Silva
  19 februari 2011 at 14:00

  Ziet er goed uit :D Ik had ergens een artikel over deze dingen gelezen, maar ik kan ze nergens vinden.

 • Reply
  Tatjana
  19 februari 2011 at 15:13

  Wauw, ziet er erg mooi uit.
  Mooie kleuren ook.

 • Reply
  Esmay
  19 februari 2011 at 16:21

  Hé, die hebben ze bij zo’n budget winkel in Hoogeveen ook, haha!
  Wou ze altijd al hebben, maar nooit gekocht! :P
  Vind de pigmentatie echt goed!

 • Reply
  silke
  19 februari 2011 at 17:37

  Leuke kleurtjes en 2,50 is ook niet duur :)

 • Reply
  Claudia
  21 februari 2011 at 14:05

  Mooie kleurtjes, ik zal er eens naar kijken!

 • Reply
  Divaofgeneva
  21 februari 2011 at 15:15

  Wauuww wat een super mooie kleurtje! Goede pigmentatie ook voor zo’n prijsje!
  Leuke blog heb je trouwens! Kwam via via op je blog terecht!

 • Laat een reactie achter