W7 Paintbox

W7, een merk waar ik tot deze week echt nog nooit van gehoord had. Het schijnt een redelijk goedkoop merk te zijn met een redelijke kwaliteit. Ik had er nog nooit wat over gelezen en gezien. Tot dat ik van de week toevallig een Op=Op shop binnen stapte. Ik zag allemaal mooie budget make-up liggen en helemaal onderin lag een 77 palette. Gewoon in de winkel! En voor maar € 11,99 wat helemaal niet duur is natuurlijk, maar wat vind ik nou van dit onbekende W7 Paintbox palette?

Als eerst de verpakking, het is een even grote doos als alle andere noem het maar op paletten. Alleen deze heeft geen dichte deksel maar er zitten allemaal doorzichtige rondjes in zodat je naar de oogschaduwen kan kijken, zo kan je dus precies zien wat voor kleuren er in het palette zitten, erg handig dus. Ook heeft het palette aan de binnenkant een spiegel en 2 sponsapplicators. Alleen ik gebruik liever mijn eigen kwasten.

Zo ziet het palette eruit met daglicht, voor hoever er daglicht mogelijk was op deze dag dan. En hieronder zie je een foto die gemaakt is met kunstlicht in de avond. Het palette heeft mooie kleuren en heeft een shimmery afwerking. De oogschaduws zijn heerlijk romerig en poederig en je hebt makkelijk wat op je kwast zitten zonder dat je allemaal losse stukjes hebt. Erg fijn dus zo een structuur van de oogschaduws!

Maar wat vind ik nou eigenlijk van dit palette, eigenlijk had ik er wel wat van verwacht, je wordt dood gegooit met palette’s die erg goed zijn en met super veel pigment. Alleen deze viel me behoorlijk tegen want deze heeft namelijk helemaal niet zo veel pigment. Als je met je vinger eroverheen gaat is het nog redelijk maar met de kwast is dit echt duidelijk minder fel. Erg jammer want ik vind de kleuren die je zo in het palette ziet zitten erg mooi en denk dat ik ze veel zou gaan gebruiken als de pigmentatie een stuk beter was geweest, maar hier moet ik gewoon een goede basis gebruiken en gaan gebruiken voor een schooldag dat je make-up niet te heftig moet zijn.

Hier onder zie je een paar swachtes van de 4e 7e en 9e rij en oordeel zelf wat je er van vind!

Als je niet op het internet mag bestellen of je niet persée een heel erg goed gepigmenteerd is dit een perfect palette voor je!

Wat vinden jullie ervan?

W7 is te koop bij de OP=OP shop en het palette kostte € 11,99

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  anne
  6 januari 2011 at 08:20

  zonde van die 11,99
  het zou ook te mooi om waar te zijn.

 • Reply
  Silva
  6 januari 2011 at 08:49

  Meh, ik hou het toch bij de 88 palette.

 • Reply
  Aranka
  6 januari 2011 at 09:54

  Klopt, die lossen waren echt super! Dus ik dacht als ik een palette koop dan heb ik allemaal goede, niet dus.

 • Reply
  Maccia
  6 januari 2011 at 15:11

  Ik heb er geen verstand van, maar al die kleuren lijken nu te veel op elkaar. Wel mooie verpakking en prijs :P

 • Reply
  Claudia
  6 januari 2011 at 18:45

  Jammer, zonde van je geld! :(

 • Reply
  Linda
  11 januari 2011 at 08:59

  Jammer zeg, ik hield even mijn adem in. Tot ik de swatches zag. Wel een handig artikel, ik weet zeker dat ik dit dus niet ga kopen :)

 • Laat een reactie achter