W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette_zps7kzmfajh.png

W7 heeft al vele paletten uitgebracht die als warme broodjes over de toonbank heen vliegen. Maar ze hebben ook al een tijdje dit nieuwe palette, het Neon Nights Electric Eye Colour Palette. Een palette waar ik eigenlijk nog bijna niets over heb gehoord. Gek, want normaal vliegen de W7 reviews ons om de oren. Zal het aan de felle kleuren liggen of is het gewoon niet zo een leuk of bekend palette?

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette3_zpsoczhttq9.png

Ik kreeg dit palette opgestuurd van W7 zelf en had het eigenlijk nog niet eerder van dit palette gehoord. Normaal zie en hoor je meteen wat van een nieuw W7 palette, maar met dit palette heb ik het denk ik gemist. Het is in ieder geval weer een groot oogschaduw palette met 12 kleuren. En dit keer zijn het écht kleuren, want je zult hier geen subtiele en natuurlijke look mee kunnen maken.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette2_zpsn5eavmeh.png

We zijn gewend dat de W7 oogschaduw paletten is een aluminium doosje zitten maar deze heeft een mooie plastic doos die goed en stevig aanvoelt. Ook zie je meteen de kleuren van het palette wat ik een groot pluspunt vind. Stiekem vind ik deze verpakking een stuk mooier dan die andere aluminium doosjes.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette4_zps7vnlukja.png

Zoals ik al zei bestaat het palette natuurlijk weer uit 12 verschillende kleuren. Het Neon Nights palette bevat echt veel kleur want dit is toch echt wel een vrolijk kleuren palette. Ben je de nude en subtiele trend een beetje zat en wil je met kleur aan de slag, dan is dit wellicht het palette voor jou!

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette5_zpsei1marfv.png

De kleuren zijn divers, maar niet alle kleuren vind je terug in dit palette. Wat ik eigenlijk ook wel goed vind, want als je goed kijkt kun je deze kleuren eigenlijk allemaal wel combineren met elkaar. De kleuren zijn net wat donkerder van stuk allemaal, maar wel mooi.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette6_zps6ha1xdvx.png

Vrijwel alle kleuren hebben een subtiele shimmer finish op een paar kleuren daar gelaten (geel, blauw, rood, fushia en blauw). Als je de kleuren voor het eerst gebruikt lijken ze allemaal een shimmer te hebben maar bij de boven genoemde kleuren is dat een opdruk. Wel jammer dat je daar mee misschien een beetje misleid wordt. De oogschaduws hebben een zachte structuur zoals we gewend zijn van W7, soms tot wat kruimelig toe.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette12_zpsopi901pl.png

Swatches van de eerste zes kleuren. Ik moet zeggen dat ik niet heel erg enthousiast ben, maar ook niet teleurgesteld. Dit waren bijna alle matte kleuren en die hebben naar mijn idee toch altijd wat minder pigment en dat zie je. Maar als nog vind ik het ook niet super slecht. Een beetje gemiddeld denk ik dan maar.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette13_zpsmt4cuul1.png

De laatste zes kleuren zien er al beter uit. Ook de matte kleuren hebben wat minder pigment en de shimmer groene kleur doet ook niet heel erg veel. Al met al vind ik het niet slecht, maar het had beter gemogen van mij.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette9_zps3wzrsb7f.png

En dan moet je een look gaan maken met deze kleuren. Jullie weten allemaal wel dat ik niet zo een felle kleuren fan ben dus ik vind het toch wel lastig er iets van te maken. Ik heb er deze look mee weten te maken.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette10_zps1bifhm3e.png

De kleuren brengen gelukkig wel goed gepigmenteerd op het ooglid aan, daar gaat het natuurlijk om. De kleuren blenden prima en zijn makkelijk mee te werken. Maar toch moet je wel opletten met fall-out en voor de zekerheid even je kwast goed aftikken. Het is lang niet zo erg als bij Freedom Make-Up, maar je weet het maar nooit!

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette8_zpsvneixzw3.png

Look met de ogen open. Ik vind het een leuk palette, maar alleen als je van kleur houdt. Ik vind het dan ook wel een leuk palette, maar ik zal het niet snel er nog een keer bijpakken, kleur is gewoon niet zo mijn ding als het om oogschaduw gaat. Doe mij dan maar weer de veilige nude tinten.

 photo W7 Neon Nights Electric Eye Colour Palette1_zpslfbfssj9.png

Waarom hebben we nog niet zo veel over dit palette gehoord? Ik denk omdat de kwaliteit gemiddeld is en de kleuren voor de meeste mensen toch iets te heftig zijn. Wel ziet het palette qua vormgeving er een stuk mooier uit dan de vorige paletten. W7 is W7 natuurlijk is als er ook nog eens een fijne prijs aan hing, voor € 8,99 heb je hem al. Hij is te koop in verschillende webshops en winkels zoals de Op = Op Shop. Wat vinden jullie van dit kleurrijke palette?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

33 reacties

 • Reply
  Femke
  11 augustus 2015 at 07:03

  Wow, wat een heftig palette zeg.. Voor mij totaal geen draagbare kleuren om met elkaar te matchen in één ooglook.. Eén kleur met wat neutralere tinten zou ik dan wel weer tof vinden om te proberen, het palette zou daar dan wel weer een mooie aanvulling voor zijn!

 • Reply
  Paola
  11 augustus 2015 at 07:40

  Ik hou wel van dit soort felle tinten! Misschien schaf ik hem nog wel aan!

 • Reply
  Elize | girlonthewhitebike
  11 augustus 2015 at 07:48

  wauw! Wat een mooie vrolijke kleuren! niet voor elke dag, maar wel leuk om mee te spelen:)

 • Reply
  Margot
  11 augustus 2015 at 08:11

  Haha deze is voor mij inderdaad te heftig!

 • Reply
  Stephanie
  11 augustus 2015 at 08:12

  Ik zou hem maar bewaren voor carnaval… brr…. Moet stiekem wel lachen om hoe het eruit ziet haha?

 • Reply
  Mandy
  11 augustus 2015 at 08:57

  Ziet er toch best goed uit maar zal deze kleuren nooit dragen

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  11 augustus 2015 at 09:21

  Dit palette is echt niks voor mij, maar leuk dat je hem uittest.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Kirsten
  11 augustus 2015 at 09:25

  Ik vind het wel een gaaf palette maar met dit soort kleuren zie ik de pigmentatie toch net wat beter!

 • Reply
  Lonneke
  11 augustus 2015 at 09:32

  Wat een gaaf palette is dit en je look is mooi geworden.

 • Reply
  Caitlyn
  11 augustus 2015 at 09:45

  Hoewel ik er zelf geen weg mee zou weten, vind ik de look die je gemaakt heb wel echt heel mooi :)
  xx

 • Reply
  Danielle
  11 augustus 2015 at 09:54

  Qua felle kleuren ga ik toch liever dan voor palletjes van sleek.. die zijn toch (vaak!) iets beter gepigmenteerd.. wel n leuke look heb je er mee gemaakt! Ik hou wel van een beetje experimenteren :)

 • Reply
  Jenna
  11 augustus 2015 at 10:06

  welke lippenstift/lipgloss heb je daar op? Gr jenna

 • Reply
  Mariëlle
  11 augustus 2015 at 10:09

  Ik vind het boven verwachting goed! Maar ik zou het zelf niet aanschaffen denk ik!

 • Reply
  Beautyjuf
  11 augustus 2015 at 10:20

  Meid, wat een mooie, frisse look! Dat was ook mijn eerste gedachte toen ik gisteren een foto voorbij zag komen via Instagram. Al kan ik me indenken dat je even terugdeinst van deze felle tinten. Ik zou dat namelijk ook hebben. Ik kies ook altijd voor ‘de veilige weg’ met nude tinten. Het is een mooi palette, maar ik vraag me af bij hoeveel meiden deze in de stash komt te liggen. Ehh, en hoe vaak ze deze dan uiteindelijk gaan gebruiken ;-)

 • Reply
  Christel
  11 augustus 2015 at 10:47

  Ik zou het nooit kopen. Te heftig voor mezelf. Maar jij hebt er wel een mooie combinatie mee gemaakt.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  11 augustus 2015 at 10:50

  Wauw, heftig palette! Niet echt draagbaar voor everyday, haha! Maar zo nu en dan om een xtje uit te pakken komt het vast van pas!

 • Reply
  Stephanie
  11 augustus 2015 at 10:52

  Hmm wat een felle kleuren zeg! Op zich zitten er wel hele mooie kleuren tussen zoals die blauw en roze tinten, prachtig! Ik denk dat ik die dan misschien wel zou gebruiken in combinatie met wat rustigere oogschaduw maar ik zal nooit een look maken met kleuren alleen uit dit palette, daar zijn ze me toch echt iets te fel en opvallend voor! ;)

 • Reply
  Danielleeee
  11 augustus 2015 at 11:30

  Heel mooi palette, met een hele gave look ! Zo heb je eigenlijk alle felle kleurtjes in één prachtig palette ! Voor een klein prijsje !

 • Reply
  Valerie | More Than Squats
  11 augustus 2015 at 11:31

  Heel heftige allemaal, maar wel handig dat je dan een palette hebt met al deze kleuren. Zo’n streepje onder je ogen vind ik mooi, dus dan zou ik iedere keer een andere keer kunnen doen :P

 • Reply
  Shaz
  11 augustus 2015 at 12:13

  Mooie kleuren! Ik zou ze combineren met neutrale kleuren, zodat het draagbaar is. Als ik voor een palette met kleur zou gaan, dan kies ik toch voor Sleek Make-up.

 • Reply
  Anna
  11 augustus 2015 at 12:28

  Dit ziet er super leuk uit om mee te spelen, haha!

 • Reply
  Melissa
  11 augustus 2015 at 13:20

  Ik vind de kleuren voor matte kleuren eigenlijk wel heel mooi! Vele high-end merken doen het slechter wat matte oogschaduws betreft. Leuk palette!

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  11 augustus 2015 at 16:16

  Ik vind dat je nog een prachtige look hebt gemaakt! In heb al een palette van Sleek met felle kleuren die wel goed gepigmenteerd zijn.. Dit palette skip ik dus even!

 • Reply
  chucky1012
  11 augustus 2015 at 17:41

  Wat een prachtige kleuren!
  Mooie look had je gemaakt.

 • Reply
  Manon
  11 augustus 2015 at 17:44

  Zelf gebruik ik nooit zulke felle kleuren, maar wow wat is het pigment goed zeg!

 • Reply
  Tamara
  11 augustus 2015 at 19:36

  Mooi palette, leuk voor een feestje! Ik heb het zelf ook!

 • Reply
  Jana
  11 augustus 2015 at 20:01

  Leuke kleurtjes, maar ik zou ze niet snel dragen. Het is niet zo echt iets voor iedere dag zeg maar :-)

 • Reply
  femketje
  11 augustus 2015 at 21:11

  best mooie pigmentatie!

 • Reply
  me
  11 augustus 2015 at 22:48

  Ik gebruik dit palette in combinatie met rustige kleuren uit andere palettes en mono’s , kun je er prima looks mee maken met net iets meer dan de standaard naturel look. ;)

 • Reply
  Kelly
  12 augustus 2015 at 16:54

  Ik vind het wel een gaaf palette ! Kun je leuk combineren met wat rustigere tinten en anders als een kleur.

 • Reply
  Evelien
  15 augustus 2015 at 00:23

  Heftige kleuren! Weet niet zeker of ik ze allemaal tegelijk zou dragen, ik denk dat ik één of meerdere kleuren zou combineren met neutrale kleuren. Daarvoor is hij wel geschikt!

 • Reply
  Simovic-Vuceljic Natasa
  22 augustus 2015 at 13:05

  Ziet er leuk uit! Vooral fijn om te gebruiken tijdens de zomerse dagen :) Liefs! x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  22 augustus 2015 at 14:52

  Ik vind het een leuke en lekker felle ooglook

 • Laat een reactie achter