W7 Metal Flash Trio Metallic Glitter Eyeliner

De feestdagen komen wel heel erg dichtbij nu en dan vind ik het leuk om lekker uit te pakken met make-up of eigenlijk beter gezegd, met glitters. Mijn glittertruien en vesten komen weer tevoorschijn en ik draag net even wat vaker een glittertje op mijn oogleden, dat vind ik gewoon leuk! Dan komen deze eyeliners van W7 mooi van pas, want dit leuke setje met drie glitter eyeliners maken mijn look helemaal af.

De W7 Metal Flash Trio koop je gezamenlijk in een leuke (cadeau?)verpakking die er vooral heel erg flitsend uitziet. Ik vind de verpakking er leuk en best wel luxe uitzien, niet echt heel erg goedkoop. Nou moet ik je ook meteen uit de droom halen dat deze set goedkoop is, want dat is hij niet. Voor dit setje betaal je nog € 8,49 wat ik best veel geld vind voor W7.

In de verpakking zitten dus drie eyeliners met verschillende kleuren glitters. Je hebt een eyeliner met zilveren glitters, met gouden glitters en een variant met doorzichtige ‘regenboog’ glitters. De eyeliner zelf is transparant waardoor ik wel aanraad deze eyeliners over een andere (bijvoorbeeld zwarte) eyeliner heen te dragen. Door de glitters maak je je look net even wat meer feestelijk.

De eyeliners hebben gewoon een standaard verpakking. Aan het uiteindelijk van de applicator vind je een kwastje waarmee je de eyeliner kan aanbrengen. Simpel, maar voor dit werkt het prima.

Hier zie je de swatches van de eyeliners en ik moet zeggen dat ik de glitters redelijk karig vind en niet echt dekkend. Je moet dus echt meerdere laagjes aanbrengen wil je echt een dekkend glitter resultaat hebben. Maar aan de andere kant, wil je een subtiele glitter aanbrengen over je eigen eyeliner kan dat wel prima.

En zo ziet de W7 Metal Flash eyeliner er uit op het ooglid over een zwarte eyeliner heen. Ik vind persoonlijk de glitters wat karig maar dat kun je dus oplossen door meerdere laagjes aan te brengen. Voor de rest vind ik de eyeliner prettig aanvoelen, vaak trekken glitter eyeliners op de oogleden of irriteren en dat doen deze totaal niet. Verwijderen gaat prima met een gewone make-up remover maar je moet wel oppassen dat ze niet over je hele gezicht heen zitten. Daarna de huid nog een keer schoonmaken met een schoon watje is geen overbodige luxe.

Ik vind de W7 Metal Flash Trio Metallic Glitter Eyeliner leuk, maar ik had toch wel iets meer kwaliteit en dekking verwacht voor dat geld. Ook vind ik het jammer dat je er meteen drie moet kopen, want vaak heb je aan één glitter eyeliner wel genoeg, zo vaak gebruik je ze niet toch? De W7 Metal Flash Trio Metallic Glitter Eyeliner set kost € 8,49 en is onder andere bij Boozyshop te koop.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

6 reacties

 • Reply
  Bianca
  23 november 2018 at 15:04

  W7 heeft regelmatig leuke producten, maar toch vind ik dit een beetje tegenvallen x

 • Reply
  Beautyjuf
  23 november 2018 at 15:28

  Jaren geleden heb ik eens een glitter eyeliner van Teeez Cosmetics gehad (limited edition). Betreffende variant bevatte ontzettend veel glitters. Omdat die niet meer verkrijgbaar is, ben ik nog op zoek naar een goede vervanger. Deze worden het helaas niet… Van mij mag er nog iets meer glitter aan te pas komen. En, het is inderdaad jammer dat je meteen een setje met drie stuks moet kopen.

 • Reply
  Evelien
  23 november 2018 at 17:03

  Hmmm.. niet iets voor mij! Ik zou genoeg hebben aan eentje en iets meer dekking is idd wel gewenst..

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  23 november 2018 at 19:47

  Ai! Jammer van de dekking inderdaad!

 • Reply
  Kelly
  24 november 2018 at 21:10

  Hmm, wat een tegenvaller. Jammer!

 • Reply
  Rachel
  25 november 2018 at 22:34

  Heerlijk zo’n glitter maar vol gepigmenteerd zijn ze amper helaas.. urban decay heeft wel een hele fijne glitter eyeliner!

 • Laat een reactie achter