W7 Mattenificent Lips

 photo W7 Matte Lipstick6_zpscgfihoxm.png

Matte nagellak, matte foundation, matte oogschaduw en matte lipstick, het is niet meer weg te denken. Toch is het gevaar van matte vaak dat het niet zo gepigmenteerd is en dat het vaak niet zo mat is dan wat wij verwachten. Het merk W7 stuurde mij een aantal lipsticks toe waaronder deze matte lipsticks. We kennen het merk allemaal van de prachtige oogschaduw paletten, maar zijn deze lipsticks met zo goed?

 photo W7 Matte Lipstick_zpscpeww2vt.png

W7 is een merk dat we vooral kennen van de vele dupes. Het merk komt uit Engeland en is goed betaalbaar en heeft kwalitatief goede producten als je het vergelijkt met de prijs. Het is natuurlijk geen Urban Decay of MAC kwaliteit, maar daar betaal je natuurlijk ook voor. De verpakkingen van dit merk vind ik altijd een beetje goedkoop, saai en kinderlijk. Ik moet zeggen dat deze lipsticks mij ook niet echt heel erg trekken. De hebben een saaie mat-zwarte huls en aan de onderkant schijnt de kleur van de lipstick door.

 photo W7 Matte Lipstick1_zpsjzrcq2jh.png

Op de dop vinden we nog wel het logo van W7 en aan de achterkant vinden we nog een sticker met wat meer informatie over het product. Ik moet zeggen dat ik vrij weinig over de producten weet want ik kreeg niet al te veel informatie over het product. Volgens de website is het een matte lipstick in zes verschillende kleuren, dat kan ik er uit opmaken. Voor de rest zie ik nergens beloftes dat het goed moet dekken, het de hele dag blijft zitten of dat het de lippen moet hydrateren. Het is gewoon een matte lipstick. Misschien wel net zo makkelijk, dan hoeven we er ook niet teveel van te verwachten.

 photo W7 Matte Lipstick3_zpsurn5ljqd.png

De lipsticks hebben zoals ik al zei niet al te vrolijke en spannende hulzen, vooral erg saai. Ook als we de verpakking openen zien we niet veel bijzonders. Het eerste wat me opvalt zijn de leuke kleuren, daar word ik wel enthousiast van!

 photo W7 Matte Lipstick5_zpshj5dkx7u.png

 photo W7 Matte Lipstick7_zpsh4wkzlsl.png

De lipsticks zelf zien er ook niet echt van hoge kwaliteit uit. Je ziet goed dat ze gegoten zijn met een slordige rand aan de zijkant. Zelf heb je daar in het gebruik natuurlijk geen last van, maar als een merk zoals MAC dat zou doen is dat natuurlijk not done. Helaas was bij mij ook één lipstick beschadigd, maar dat kan natuurlijk de beste overkomen.

 photo W7 Matte Lipstick8_zpspztdv2hm.png

De lipsticks zitten helaas wel erg los in hun huls, als je de lipstick aanbrengt voel je hem gewoon naar de rand gedrukt worden en kan je hem lekker heen en weer wiebelen. Niet echt handig met het aanbrengen dat je denkt grip te hebben dat hij nog een stukje weg zakt. Voor de rest zien de kleuren er natuurlijk wel erg leuk uit al zeg ik zelf.

 photo W7 Matte Lipstick9_zps4xusmkdx.png

In totaal zijn er dus zes verschillende kleuren van de W7 Mattenificent Lips. Van links naar rechts zie je hier: Jemima, Côte d’Azure en It Girl. Ik vind de kleuren echt ontzettend mooi met een goede dekking. De lipstick glijdt ook makkelijk over de huid heen en laat een goede kleur achter. Tot zo ver ben ik positief over de werking!

 photo W7 Matte Lipstick15_zps65gxlfzw.png

 photo W7 Matte Lipstick12_zpshwr9plfu.png

Jemima

Ik denk dat dit mijn favoriete kleur is, een prachtige warme roze kleur die vast iedereen goed zal staan. De kleur is niet echt matte, maar wel heel mooi!

 photo W7 Matte Lipstick14_zps2x8ezyse.png

 photo W7 Matte Lipstick11_zpsenauxeu0.png

It Girl

Deze kleur heeft net iets meer pit, voor een echte It Girl! Ik vind de kleur erg mooi maar misschien wel iets te heftig voor mij. Ook deze vind ik weer semi-matte.

 photo W7 Matte Lipstick13_zps4d6ei2do.png

 photo W7 Matte Lipstick10_zps4jc7ywn1.png

Côte d’Azur

Hou je toch van wat subtieler met een soort van koraal tint? Dan is de Côte d’Azur echt iets voor jou. Hij staat heel mooi en natuurlijk, geschikt voor iedere dag dus.

 photo W7 Matte Lipstick4_zpsr4japznz.png

Ik ben eigenlijk best onder de indruk van de lipstick! Ze zien er dan wel niet fantastisch uit op het eerste gezicht en wankelen wat in de verpakking. De kwaliteit vind ik wel echt prima in orde! Ze hebben een goede pigmentatie, brengen makkelijk aan, voelen comfortabel aan op de lippen en hebben leuke kleuren. De houdbaarheid is gemiddeld, omdat het een vrij romige lipstick is die niet echt helemaal matte is hecht hij zich niet aan je lippen en moet je hem wel bijwerken na een maaltijd. Maar ik vind hem wel beter zitten dan een glanzende lipstick, die zijn sneller vervaagd.

De W7 Mattenificent Lips zijn onder andere te koop voor € 2,99 bij DA, Mooi, OO=OP Shop en online in hun eigen webwinkel.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

27 reacties

 • Reply
  Femke
  20 oktober 2015 at 06:14

  Ik vind de lipstick verrassend goed. Vooral toen ik de swatch zag dacht ik ‘huhhhhhh, dit zijn toch lipsticks van W7’. Nu vind ik wel meer van dit merk goed, maar de lipsticks had ik niet van deze kwaliteit verwacht. Dat je ze na moet werken na wat eten, tja… voor die prijs. Top zeg!

 • Reply
  chucky1012
  20 oktober 2015 at 06:34

  Dat ziet er zo goed uit!
  Mooie kleuren en wat een pigment komt er vanaf.
  Dat voor zo een budget vriendelijke prijsje.

  Mooie dag Xoxo

 • Reply
  Paola
  20 oktober 2015 at 06:49

  Wat een mooie budget lipsticks! Binnenkort maar wat kleurtjes inslaan!

 • Reply
  Kelly
  20 oktober 2015 at 06:58

  Mooie kleuren, bijwerken na het eten is geen ramp. Als ze zo maar mooi dekken.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  20 oktober 2015 at 08:18

  De pigmentatie is goed zeg! Nu hoop ik ook dat er ook nog een paar donkere bruine/mauve of dieprode tinten van te koop zijn :).

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 oktober 2015 at 08:28

  Het zijn wel mooie kleurtjes!

 • Reply
  Willemse
  20 oktober 2015 at 08:29

  Ziet er wel oke uit.
  De kleuren zijn standaard en niet zo spannend misschien, maar vind de prijs/ kwaliteit verhouding altijd wel goed bij dit merk.
  Hou zelf ook niet zo van dat hele matte dus semi matt vind ik geen probleem.
  Als er andere kleuren waren had ik ze wel gekocht denk ik.

 • Reply
  Frances
  20 oktober 2015 at 08:38

  Ik vind ‘It Girl’ vooral heel erg mooi! Bijzonder…

 • Reply
  Kelly
  20 oktober 2015 at 08:51

  Wat een mooie kleurtjes en heel goed pigment voor de prijs!

 • Reply
  svenja
  20 oktober 2015 at 08:51

  Mooie kleurtjes en de pigment van alle drie de lipsticks ziet er erg goed uit! It Girl springt er voor mij echt uit, wat is dat een mooie opvallende kleur <3

 • Reply
  Eline
  20 oktober 2015 at 09:50

  Ik vind ze voor een budget merk echt heel erg mooi. Vooral de donkere roze vind ik mooi voor de herfst.

 • Reply
  Nicole
  20 oktober 2015 at 10:08

  Ze vallen me zeker niet tegen. Mooie kleurtjes.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  20 oktober 2015 at 11:44

  Ik vind de kleuren van de lipstick prachtig! Jammer dat ze niet geheel matte zijn, maar toch een lichte glans hebben!

 • Reply
  Kelly
  20 oktober 2015 at 12:53

  Hmm, niet echt mijn kleurtjes. Lijkt me verder best prettig!

 • Reply
  manon
  20 oktober 2015 at 13:58

  Ik vind ze op de swatch iets mooier dan op de lippen!

 • Reply
  Chahrazad
  20 oktober 2015 at 14:32

  Wat een mooie kleuren! Ik ben alleen niet echt fan van W7.

 • Reply
  Danielleeee
  20 oktober 2015 at 14:37

  Ze zien er echt zo goed uit ! Hele mooie kleuren !

 • Reply
  Eline
  20 oktober 2015 at 14:54

  Wat een leuke kleurtjes! Heel tof!

 • Reply
  Mariëlle
  20 oktober 2015 at 16:05

  Ik zag de pigmentatie op je arm en dacht WOW! Maar op de lippen vind ik ze persoonlijk tegen vallen, daarom laat ik ze liggen!

 • Reply
  Lotje
  20 oktober 2015 at 18:01

  De kleurtjes zijn leuk, maar voor de rest word ik er niet heel enthousiast door! X

 • Reply
  Lien
  20 oktober 2015 at 19:30

  Kun je de onderkant ook opendraaien zodat je daar de lipstick bij het gebruik van een borsteltje uit kunt halen?

 • Reply
  Milou
  20 oktober 2015 at 20:36

  Ik vind de lipstick er goed uit zien! Natuurlijk betaal je ook wel naar een wat mindere kwaliteit maar ik ben eigenlijk nog best onder de indruk!

 • Reply
  me
  20 oktober 2015 at 23:08

  Ik kan dit artikel niet vinden bij de Op = Op Voordeelshops hier, jammer.

 • Reply
  Nicole
  22 oktober 2015 at 14:40

  De verpakking is inderdaad niet super mooi maar het resultaat ziet er goed uit!

 • Reply
  Caitlyn
  22 oktober 2015 at 19:14

  Ik vind ze alledrie zo mooi! Ik ben echt lipstickverslaafd aan het worden :)
  xx

 • Reply
  Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal
  24 oktober 2015 at 22:38

  Ik had het niet verwacht maar wat een mooie kleuren! Vind vooral die eerste kleur mooi :D

 • Reply
  Andréa
  31 oktober 2015 at 01:11

  It Girl is echt een gave kleur, en staat je ook erg goed!
  x

 • Laat een reactie achter