W7 Making Waves Eye Colour

Chloé Love Story eau de Toilette

Het merk W7 kennen we allemaal van de budgetvriendelijke dupes op veel high end make-up producten. Afgelopen week kreeg ik een leuke doos vol met nieuwe W7 producten en daar zag ik ook dit ontzettend leuke oogschaduw palette tussen zitten. Mijn alarmbellen gingen meteen af, is dit een dupe van het Hourglass Modernist Eyeshadow Palette? Qua uiterlijk lijken ze in ieder geval wel heel erg op elkaar!

Chloé Love Story eau de Toilette

Ik vind het leuk dat W7 steeds met nieuwe producten komt. Nou is het niet echt een nieuw product, want het is gewoon een dupe van het Hourglass Modernist Eyeshadow Palette in de kleur Exposure. De verpakking ziet er niet hezelfde uit als die van Hourglass, het ziet er wel even een stukje goedkoper uit. Maar alsnog vind ik het palette er prima uitzien. Het is gemaakt van stevig plastic en je ziet meteen de mooie kleuren door het transparante venster heen.

Chloé Love Story eau de Toilette

W7 komt met de Making Waves Eye Colours in drie verschillende kleurencombinaties. In heb het palette met de paarse tinten in de kleur Yummy Mummy. Je hebt er ook nog ééntje met bruine tinten en één met bruine en roze tinten. Deze combinaties moeten ook dupes zijn van de Hourglass paletten.

Chloé Love Story eau de Toilette

Maar laten we het maar gewoon snel over dit mooie palette hebben. Het palette bestaat uit vijf verschillende kleuren oogschaduw die er echt prachtig uitzien. Een soort fantasie in een doosje, echt heel erg mooi. Het doosje is gemaakt van stevig plastic en sluit stevig, wel zo handig.

Chloé Love Story eau de Toilette

De kleuren oogschaduw passen heel goed bij elkaar, over de kleurencombinatie is dus zeker nagedacht. Bij de dupes van de Naked paletten vond ik de kleuren nog wel eens vloeken bij elkaar. Maar deze sluiten heel erg mooi aan.

Chloé Love Story eau de Toilette

Op het eerste gezicht lijken alle kleuren matte, maar ze bevatten allemaal een subtiele shimmer. Alleen op het oog zie je daar bijna niets van terug. Alleen de middelste kleur heeft wat meer glans en dat zie je ook duidelijk terug. We zijn natuurlijk goede dupes gewend van dit merk, dus ben heel benieuwd dat dit palette gaat doen.

Chloé Love Story eau de Toilette

Alleen tsja, de swatches vind ik niet echt knallend. Eigenlijk vind ik ze gewoon een beetje tegenvallen. Nu moet ik er wel bij zeggen dat ik het lastig vond om deze swatches te maken omdat de oogschaduws zo gehobbeld waren zodat je niet goed kon oppakken. Ook zijn de oogschaduws vrij hard en poederig van zichzelf waardoor het ook niet altijd even makkelijk gaat. Je kunt de swatches vergelijken met die van de Hourglass paletten, maar deze zijn toch beduidend minder en de kleuren lijken ook niet echt op elkaar.

Chloé Love Story eau de Toilette

Chloé Love Story eau de Toilette

Wat me opvalt is dat het met een kwast wel iets beter gaat en het lijkt alsof de pigmentatie op mijn ogen beter is. Maar als ik deze foto’s met elkaar vergelijk is het maar minimaal. De oogschaduws brengen wel makkelijk aan, blenden goed en maken er een mooie look me. Alleen de kleuren zijn wat subtiel, de pigmentatie had zeker wel wat beter gemogen van mij.

Chloé Love Story eau de Toilette

Conclusie? Ik vind het een heel mooi palette met mooie kleuren. Alleen de uitwerking vind ik wat minder. We zijn zulke goede producten van W7 gewend en dit is net even wat minder dan normaal, jammer. Maar het is nog steeds een erg mooie palette waar je een goede subtielere look mee kan maken. De W7 W7 Making Waves Eye Colour paletten zijn te koop bij onder andere de Op = Op winkels en online voor € 6,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  chucky1012
  26 januari 2016 at 06:02

  Jammer dat de kleuren niet zo goed gepigmenteerd zijn.
  De doosjes zien er leuk uit.

  Xoxo

 • Reply
  Mariëlle
  26 januari 2016 at 09:23

  Ik ben niet zo enthousiast, vergeleken met de grote W7 palette vind ik dit dan niets!

 • Reply
  Marie Beauty
  26 januari 2016 at 11:22

  Dit palette doet me inderdaad ook denken aan een Hourglass palette! Maar de pigmentatie ziet er totaal niet goed uit!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  26 januari 2016 at 11:33

  Jammer dat de swatches wat tegen vielen.

 • Reply
  Shaz
  26 januari 2016 at 12:26

  Dan ga ik liever voor de echte Hourglass.

 • Reply
  Monica
  26 januari 2016 at 14:24

  Jammer dat t toch tegenvalt. Het ziet er wel erg mooi uit.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  26 januari 2016 at 14:38

  hmm.. ik zou persoonlijk gelijk the real deal halen..

 • Reply
  Manon
  26 januari 2016 at 15:02

  Jammer van het pigment, het patroontje is wel leuk

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  26 januari 2016 at 17:06

  Ik blijf het zo jammer vinden dat W7 zoveel ‘high-end’ merken kopieert. Geef liever credits aan het echte merk! :)

 • Reply
  roxanne
  26 januari 2016 at 17:45

  Ik vind hem niet mooi.. zou eerder een paar euro erbij leggen en je hebt een prachtig sleek palette. ik laat hem dus liggen

 • Reply
  Nicole
  26 januari 2016 at 19:37

  Hmm ik ben echt niet onder de indruk van het pigment. Sowieso ben ik eigenlijk helemaal geen fan van W7, maar toch vond ik het idee wel leuk, een dupe van een merk als hourglass. Toch jammer dat ze er dan niet in slagen de kwaliteit ook goed te krijgen.

 • Reply
  Julia
  26 januari 2016 at 20:34

  Leuk product maar ik had er wat meer van verwacht. Ik vind de producten van W7 anders wel ontzettend fijn. Deze zou ik dus maar laten liggen.

 • Reply
  Sara
  26 januari 2016 at 21:20

  Echt heel erg jammer van dit palette. W7 maakt doorgaans zulke prachtige palettes met heel erg goed pigment. Jammer dat ze dat dus kennelijk niet altijd doen.

 • Reply
  Anita
  26 januari 2016 at 22:10

  Hmm, jammer dat het pigment zo slecht is.

 • Reply
  Merel
  26 januari 2016 at 23:05

  Mooi overslaan dus. Die van Hourglass zien er prachtig uit, maar heb er ook genoeg slechte dingen over gelezen. Beter dus gewoon de dupe en het origineel overslaan.

 • Reply
  Amelie
  26 januari 2016 at 23:13

  Wat jammer nou, dat zijn we niet gewend van W7!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  27 januari 2016 at 10:21

  In 1e instantie denk ik ja leuk, ziet er mooi uit weer eens wat anders dan die standaard nude tinten maar de swatches vallen tegen dus deze word het helaas niet voor mij! Bummer.

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  27 januari 2016 at 11:25

  Op het eerste gezicht ziet het palette er ontzettend mooi uit maar de swatches zien er teleurstellen uit. Als het een goede dupe van Hourglass was geweest dan zou ik meteen naar de winkel rennen..

 • Reply
  Nicole
  27 januari 2016 at 15:23

  Het palette ziet er zo leuk uit, alleen de pigmentatie vind ik niet goed genoeg. Jammer!

 • Laat een reactie achter