W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Het is echt komkommertijd in beautyland, ik merk het aan alles. Mijn bezoekersaantallen hebben een flinke deuk opgelopen, mijn mailbox is in slaapstand en ik krijg ook lang niet zoveel pakketjes als normaal. Er is dus gewoon niet zoveel nieuws om over te schrijven. Gelukkig heb ik nog een hele kast vol staan op mijn kantoor vol met mooie producten die nog zeker wat aandacht verdienen op mijn blog. Onder andere deze – op het eerste gezicht – prachtige highlighter van het budgetmerk W7.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Het doosje ziet er op het eerste gezicht mooi uit, luxe vooral, totaal niet goedkoop. De verpakking is vrij duidelijk met zijn boodschap: Let’s Glow! Voor mij is het dus duidelijk een product die voor een mooie glow en glans gaat zorgen. Het transparante dekseltje laat me ook een mooie roze kleur highlighter zien met heel veel glitters. Ik ben benieuwd!

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

De achterkant van het doosje geeft ons zoals gewoonlijk wat meer informatie over het product. Het product heeft verder geen aparte naam waaraan ik afleid het de enige kleur highlighter is. Voor de rest vinden we een uitgebreide ingrediëntenlijst van de highlighter.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Als ik het doosje open maak krijg ik een hele mooie highlighter te zien die ook nog eens een mooie opdruk heeft met daarin het logo van W7. De kleur van de highlighter is heel licht roze, een soort van barbie kleur, ben benieuwd hoe dat gaat uitvallen op het gezicht.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Ik weet niet of je het goed kan zien op de foto’s, maar deze highlighter heeft niet alleen een shimmer. De highlighter is ook voorzien van grote zilveren glitters. In eerste instantie dacht ik dat dat een overspray was, maar het zit er echt doorheen verwerkt en gaat ook niet weg na een paar keer gebruiken.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

De textuur van de highlighter is vrij droog en poederig, niet heel romig. Met een kwast pak je het product ook heel gemakkelijk op, misschien wel een beetje te veel zelfs. Na het gebruik moet je ook even het overtollige poeder van het product afblazen.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

De swatches zien er op het eerste gezicht een beetje kalkachtig uit zonder veel glans te bekennen. Maar ervaring leert dat je daar niet meteen op af moet knappen, dat hebben meerdere budget highlighters en daarna zien ze er fantastisch uit op het gezicht. Ben dus erg benieuwd wat deze variant van W7 gaat doen.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Mijn wang met alleen een beetje foundation en bronzer.

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Hier heb ik de W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder aangebracht die uiteindelijk dus een prachtige gloed aan mijn wangen geeft. Alleen de grove glitters vind ik wel een beetje opvallen en iets te veel van het goede. Je ziet ze namelijk door het licht ook best goed zitten. Het lijkt wel of je een ongelukje hebt gehad met grote glitters ;).

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

De highlighter geeft een prachtige glans aan mijn wangen maar als je goed kijkt zie je ook allemaal witte puntjes op mijn wangen zitten. Dat zijn de grote glitters waar ik me toch wel een beetje aan stoor, jammer!

W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder

Ik vind de W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder een mooi product, alleen de grote glitters in de highlighter vind ik toch wat minder. Dat zorgt er namelijk ook voor dat ik hem niet meer zo snel erbij zou pakken. Als die grote glitters er nou niet in hadden gezeten was hij perfect geweest. De W7 Let’s Glow Illuminating Pressed Powder is te koop voor € 6,49 bij onder andere The Make-Up Spot. Wat vinden jullie van dit glanzende pareltje?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  chucky1012
  6 augustus 2016 at 06:12

  Prachtige glans!

  Xoxo

 • Reply
  Froukjelovesmakeup
  6 augustus 2016 at 06:32

  Mooi! Alleen jammer van de grove glitters.. En ik kijk eigenlijk iedere dag op je site ? Zomer of winter.

 • Reply
  Natascha
  6 augustus 2016 at 07:59

  Wat jammer van die grove glitters zeg! Anders was ‘ie inderdaad heel mooi geweest. Nu zou ik hem overslaan, de tijd dat ik van die grove glitters mooi vond ben ik voorbij ;)

 • Reply
  Susan
  6 augustus 2016 at 08:30

  Jammer, deze trekt mij niet!

 • Reply
  Sandra
  6 augustus 2016 at 08:34

  Jammer dat het product toch een beetje tegen valt. Als die grote glitters er nou niet in zaten… De rest ziet er wel goed uit.

 • Reply
  Maaike
  6 augustus 2016 at 09:50

  Die grote glitters vind ik ook niet echt mooi. Jammer, ik heb mooiere highlighters gezien! :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  6 augustus 2016 at 10:25

  Jammer dat er chunky glitters inzitten.. zo onnodig!

 • Reply
  Yvonne
  6 augustus 2016 at 10:27

  Volgens mij glanst die van de Etos meer én zonder glitters. :);-)

 • Reply
  naomi
  6 augustus 2016 at 10:46

  Jammer van de grove glitters :(

  x

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  6 augustus 2016 at 10:55

  Ik was verrast over hoe het er op je gezicht uit ziet, in positieve zin dan he! Alleen ben ik wel met je eens dat die glitters niet hadden gehoeven.

 • Reply
  beautifulday4makeup
  6 augustus 2016 at 11:10

  Hmm, wel jammer dat het nogal opvallende glitters zijn…

 • Reply
  rachel
  6 augustus 2016 at 11:43

  klinkt goed en ziet er goed uit :d

 • Reply
  Inge
  6 augustus 2016 at 12:15

  Jammer van de glitters!

 • Reply
  Nienke
  6 augustus 2016 at 12:45

  Hele mooie glans!

 • Reply
  Rozemarijn | STYLEDWAY
  6 augustus 2016 at 13:04

  Ik verbaas me steeds weer over de producten van W7! Mooie glans!

 • Reply
  Suzan
  6 augustus 2016 at 16:34

  Mooie verpakking maar glitters die te grof zijn is vaak wel jammer inderdaad. Grappig ik kijk ook in de zomer gewoon door op je site!!
  Liefs

 • Reply
  Melissa
  6 augustus 2016 at 18:26

  Jammer dat die wat tegenvalt! Had nog niet eerder van dit product gehoord :)

 • Reply
  femketje
  6 augustus 2016 at 18:31

  ik vind ‘m er zelf echt niet verkeerd uit zien :D

 • Reply
  Bianca
  6 augustus 2016 at 18:45

  Ik word hier niet heel warm van…jammer! Vind de komkommertijd trouwens nog wel mee vallen :) x

 • Reply
  Caitlyn
  7 augustus 2016 at 13:27

  Jammer van die glitters, anders was dit echt een budget pareltje geweest.
  xx

 • Reply
  Nicole
  8 augustus 2016 at 18:47

  Hmm jammer van de grove glitters.

 • Laat een reactie achter